Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ilaç içmiyorum canım, dikkat ediyorum. bakalım artık inş hayırlısı
test yapmayı düşündüm dün akşam bekliyim yarını dedim

:teselli: Kuzum olur merak etme üzülme hemen, sanırım bu aylar her yer böyle
BAbamlarda işsizlikten yakınıyolardı, hani geliyomuş da çok az falan diye
İyi olucaktır hiç merak etme :teselli:
kızlar yaa bizim işler niye böyle kötüüüüü yaa yakında bende işsiz kalıcamm o zaman naneyi yiycezzzz oof yaaaa kociş işsiz ben işsiz birbirimizi yeriz artıkın hahahahaa

Günaydın güzeller nasılsınız biz dün sperm testine gittik ama perhiz süresi 2 gün diye yapmadılar eşimde çalışıyor ctesi sabahı tekrar gideceğiz yaptırmaya.

:teselli: Kuzum olur merak etme üzülme hemen, sanırım bu aylar her yer böyle
BAbamlarda işsizlikten yakınıyolardı, hani geliyomuş da çok az falan diye
İyi olucaktır hiç merak etme :teselli:

inşallah kuşum yaa inşallahhhh artık herşeyimizde allaha havaleee kaydirigubbakcemile3

çiçegim inşallah en kısa zmanda hersey yoluna girer bidenem :1hug:kocişinede guzel allahım güzel bir iş kapısı acsın inşallah :Saruboceq:

Günaydın güzeller nasılsınız biz dün sperm testine gittik ama perhiz süresi 2 gün diye yapmadılar eşimde çalışıyor ctesi sabahı tekrar gideceğiz yaptırmaya.

inşallah iyi haberler alıcaksınız canımm inşallahh

çiçegim inşallah en kısa zmanda hersey yoluna girer bidenem :1hug:kocişinede guzel allahım güzel bir iş kapısı acsın inşallah :Saruboceq:

aminnnnnnnn tatlım yaaa aminnn vallaa allahım sonumuzu hayıretsin inşallahh

hosgeldin deryacım opuyorumnanaktanŞeniz hadi bakalım inşallah hicbir sorun yokturda gelecek ay hamiş kalırsın bidenemmm :Saruboceq::Saruboceq:

Benim kırmızılar bu ay gelmek için çok acele ediyor hapımın bitmesine 4 gün var ama 4-5 gündür kasık ağrısı çekiyorum..

yaptırmaz kısss bu pek relax bu anca doğuma gitcek herhalde
kadının biri doğum sancıları başlayınca anlamış hamile olduğunu inannabiliyor musunnnn:roflol:biz her ay takip ediyoz

Benim kırmızılar bu ay gelmek için çok acele ediyor hapımın bitmesine 4 gün var ama 4-5 gündür kasık ağrısı çekiyorum..

bizde bir ortasını bulamıyoruz deryacım yaw ya cok erken yada cok gec oluyoruz acaba bizdemi bir anormallik var:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…