ilaç içmiyorum canım, dikkat ediyorum. bakalım artık inş hayırlısıbenimde sol kasığımda batmalar oldu böyle ayağa kalktığımda özellikle bıçak kesiği gibi oluyor canım adetime 3 gün kala falan olmaya başlamıştı ilk defa oldu
sende inşallah hamilesindir canım sakın ilaç falan içme canım c vitamini meyva ye
kızlar yaa bizim işler niye böyle kötüüüüü yaa yakında bende işsiz kalıcamm o zaman naneyi yiycezzzz oof yaaaa kociş işsiz ben işsiz birbirimizi yeriz artıkın hahahahaa
ayyy semasucum canım inş bebeğin seninledir canım ya ay bu ay çok bereketli mi olcak ne
günaydın fıstıklarımmmmmm topiğinizin sümüklüsü geldi -tatlicadiarzu-
günaydın bebeğimin teyzeleri nasılsınız
:teselli: Kuzum olur merak etme üzülme hemen, sanırım bu aylar her yer böyle
BAbamlarda işsizlikten yakınıyolardı, hani geliyomuş da çok az falan diye
İyi olucaktır hiç merak etme :teselli:
Günaydın güzeller nasılsınız biz dün sperm testine gittik ama perhiz süresi 2 gün diye yapmadılar eşimde çalışıyor ctesi sabahı tekrar gideceğiz yaptırmaya.
çiçegim inşallah en kısa zmanda hersey yoluna girer bidenem :1hug:kocişinede guzel allahım güzel bir iş kapısı acsın inşallah :Saruboceq:
Günaydın güzeller nasılsınız biz dün sperm testine gittik ama perhiz süresi 2 gün diye yapmadılar eşimde çalışıyor ctesi sabahı tekrar gideceğiz yaptırmaya.
Bittimi temzlk len Çıtır?
Ne iş yapıyodunuz tuba siz
inş canımayyy semasucum canım inş bebeğin seninledir canım ya ay bu ay çok bereketli mi olcak ne
inş canım
en erken yaşadığın belirtiler nelerdi canım ya
akıntı kasık ağrısı göğüslerde acı işte şişlik gibi bide saçlarım çok dökülüyo anneminde bende çok dökülmüş
Benim kırmızılar bu ay gelmek için çok acele ediyor hapımın bitmesine 4 gün var ama 4-5 gündür kasık ağrısı çekiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?