Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Heyt kızlar bu ay herkes anasının evinde çalışma yapacak o kadar......................
ben yapamam.......annemin evi küçük..........salondada erkek kardeşim kalıyor...mümkünatı yok...başka odada yok...........ha ha ha opuyorumnanaktan

İNASN CEKINIR LEN HER GECE HERGECE GÖRMEMŞ GIBI KOCAYI kaydirigubbakcemile3 HELALIYSE COK İSTEDI1 OLSUN 2 OLSUN AYIP ANNSIN EVINDE HEMDE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

yaa annenler evde yokken dene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

walla ben 4 gündür anamda kalıyorum hahahahaa bu gecede ordayımmm
inşallah kuzumm yaaaa kısmet bakalımmm yaaa

o zaman sen bu ay hamişsin..........ananın evinde fikfik yaptınmı yapmadıysan şansına küsssssszemuszemushade çiçemmmmm sendende umutluyum.....anasının evinde hamile kalan 3.kişi olacaksın

İNASN CEKINIR LEN HER GECE HERGECE GÖRMEMŞ GIBI KOCAYI kaydirigubbakcemile3 HELALIYSE COK İSTEDI1 OLSUN 2 OLSUN AYIP ANNSIN EVINDE HEMDE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

pişşştttttttt bak geliyorr ayıpmış neyine ayıpp evlenirkende ayıp o zamann ne bebek yapıyon bebek yapmakta ayıppp bakkkk müüüüüüüüüüüüü bakkkkkkkk müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :tomato:

BENM ANAMIN EVINDE OTRMA ODASI ILE YATK ODASI YANYANA BNYO KARSIDA ODALRN OTRMA ODASINDA KALRZ KALSAK ANNMLRDE BEN NASIL KARSISNDA ANAM BANYO YAPCAN GECE KALKIP AYYYYYY NE AYIP :kedi:

cANLARIM BEN YEMEĞE GİDERİM
GELİNCE DEVAM ÖPERİM ULEYNNNNNNNNNN
yiğenimi iyi doyur afiyet olsunnnnnnnnnnnnn

o zaman sen bu ay hamişsin..........ananın evinde fikfik yaptınmı yapmadıysan şansına küsssssszemuszemushade çiçemmmmm sendende umutluyum.....anasının evinde hamile kalan 3.kişi olacaksın

yaw bende ters olabilir anamın evinde yaptığım zamanlarda olsu lakin olmadı bişey bu ayda tabi anamın evinde olmadı hastayım diye orda kalıyom iş yerim yakın anama ondan yani zuzuuuuu bakalım şekerim akmı kırmızımı yarın bir gün çıkarrr acuk sabır edeceğiz inşallah tatlım inşallahh hepimizin allahım gönlüne göre vericekte ne zaman allah biliyor iştee

cosmooooooooooooooooooooooooo hamilesin demek canım çok sevindim beni yanlız bırakmadın kızlar hadeee hepinizi üst kata bekliyoruz

AYIP TABI AYYYYYYYY EVINDE BOL ZAMNIN VAR DER HIÇ UTANMADA YOK AYYYYYYkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar sem nerde negatıf ÇıkmıŞ testı...gÖrmedınız mı yazdıĞını

evet ananızın evi uğurlu geliyo kızlar benimde ya annemlerde ya da bodrumda oldu ama değerlere göre daha çok minicik bebeğim bodrumda diye tahmin ediyoruz ama ilk annemin evinde başlattık çalışmayı deneyin valla delikafadulden

heheee üst kata geliyoz tatlım geliyoz bende rezerve ettirmiştim zati hahahahaaaaa

benim anamlar evlerinde kamıyor genelde ondan orda fikfik rahat yaniii bizim bi yer var istanbula yakın ordalar geneldee ben işlerim yoğun olunca anacığım evinde anam yokkende kalıyom kocişte geliyo yanii yatak boşş heheheheheee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…