HADı HADı KIVRMA SIMDI BıZE YAPMISSIN HERGECE HERGECE ANNIN EVINDE ıŞTE ıYıKı YANYANA GELMEMıŞSINZ HAAAkaydirigubbakcemile3Ya böle dedimse her gece diil tabi
lafın gelişi yani
Alıntı:
Çiçemmmmmmmm hae sende annenin evine gidiyorsun bizede güzel haberi veriyorsun............
yeterin beeeeeee gitmeyin cosmomun üzerineee yapmış iştee alla allaa sizde yapınn ne var helalin değilmi kuzum yaa ne açıklama yapıyon bunlarraaaaaaaaaa ooooohh sefan olsunnnnnnnnnnnnnnn iyide yapmışınnn beben annanesinin evindee gelmek istemiş bellikiiii aaaaaaaaa kzıdırmayın neennnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızım bi gün değil 2 gün değil 15 gün orda kaldım
ben yapmam ama kocaya anlatabiliyomusun bunu napıcan mecbuuren yani
Heyt kızlar bu ay herkes anasının evinde çalışma yapacak o kadar......................
ben yapamam.......annemin evi küçük..........salondada erkek kardeşim kalıyor...mümkünatı yok...başka odada yok...........ha ha ha opuyorumnanaktan
walla ben 4 gündür anamda kalıyorum hahahahaa bu gecede ordayımmm
inşallah kuzumm yaaaa kısmet bakalımmm yaaa
İNASN CEKINIR LEN HER GECE HERGECE GÖRMEMŞ GIBI KOCAYI kaydirigubbakcemile3 HELALIYSE COK İSTEDI1 OLSUN 2 OLSUN AYIP ANNSIN EVINDE HEMDE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
cANLARIM BEN YEMEĞE GİDERİM
GELİNCE DEVAM ÖPERİM ULEYNNNNNNNNNN
yiğenimi iyi doyur afiyet olsunnnnnnnnnnnnncANLARIM BEN YEMEĞE GİDERİM
GELİNCE DEVAM ÖPERİM ULEYNNNNNNNNNN
o zaman sen bu ay hamişsin..........ananın evinde fikfik yaptınmı yapmadıysan şansına küsssssszemuszemushade çiçemmmmm sendende umutluyum.....anasının evinde hamile kalan 3.kişi olacaksın
pişşştttttttt bak geliyorr ayıpmış neyine ayıpp evlenirkende ayıp o zamann ne bebek yapıyon bebek yapmakta ayıppp bakkkk müüüüüüüüüüüüü bakkkkkkkk müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :tomato:
Ya kızlar sem nerde negatİf ÇıkmıŞ testİ...gÖrmedİnİz mİ yazdıĞını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?