Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Bır gÜn bende anne olacaĞım topıĞınde kızlar ÇıkmamıŞ yanı...
Hadı ben kaaÇr gelırım yıne muck.ÖptÜm Şekerler

Hımm saglk olsn semasu cnm yaa sende bak cosmo gıbı annlerde dene bak annsınn evınde yapnlrda olyr ben denesmmı dedım ama cıkkk olmas bızm annmlr mÜsaıt degl vallha ben yapamm

cosmoooooooooo canımmmm tekrar tebrik ederim çok mutlu oldum taze anne :) işim bitsin gelicem

Valla benim annemin evi 6 katlı her katta bi kardeşim oturuyo
banyo ile yatak odası arası 2 oda var
gayet müsait di dediğim gibi fikfik yapılmaması benm canıma minnet
ama elin oğlu dinlemiyo
hem siz niye bu kadar doladınız dilinize bu meseleyi nan

benm anamın evınde otrma odası ıle yatk odası yanyana bnyo karsıda odalrn otrma odasında kalrz kalsak annmlrde ben nasıl karsısnda anam banyo yapcan gece kalkıp ayyyyyy ne ayıp :kedi:

NE KADR AYIPPPPP:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ooo hemen başlamıssın örmeye maşallh cok hısslısın mısır püskülü sana lif göndermıyom işte ninike ben müjde verseydı kendısı ıcın ona gonderecktımzemuszemus

Kuzum ilk göğsümden kıllandım hatta ninike msn den demiştim o da bana çok erken bişey olmasın falan demişti
Hani adet zmanı göğsün büyür falan ama bu sefer resmen dolgunlaştı
öle havadan büyüme değil
sonraaaaaa şeyy; böle rahimden doğru bıçak batırıyolar gibi bişey oldu
Çok acıktım mesela gecenin 5inde uyandım sırf acıktığım için
Kız cosmo ilk belirtilerin nelerdi yazsana..

Valla bilmem ben isterim hediyelerimi :dilcikar:
Lif patik bornoz çorap ne varsa yardım etceniz artık kaydirigubbakcemile3
Ooo hemen başlamıssın örmeye maşallh cok hısslısın mısır püskülü sana lif göndermıyom işte ninike ben müjde verseydı kendısı ıcın ona gonderecktımzemuszemus

kızlar son haberleri alım...
bu arada ben galiba bgn yarın adet olucam..
belirtilerm başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…