Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

HAYATIM MUTLULUĞUMUN SEBEBı...COSMO HAMııLE ARKASINDAN DA ÇıÇEK PATLATTI BOMBAYI ONDAN CANIM...BENDE KENDıME PAY ÇIKARIYORUM ıŞTE BU ıKı SAF KALABıLDıYSE OOOOO BEN KESıN KALIRIM DıYE delikafadulden

ayy kuşum benimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aynen yaaa bende öyleyimm yaaa hatta cosmoyaa TİFF e kendime şu anda sevindiğimden dahada çok sevinimiştim gözlerim falan dolmuştu kendimde şimdi öküz gibiyim yaaa insan bi duygulanırr tık yokk bendeee şoktan herhaldee

ÇİÇEĞİM TEBRİKLERRRRRRRRRRRRR....HANGİ TAKTİĞİ UYGULADIN ,POZİSYON NEYDİ Bİ ANLAT HADİ YA delikafadulden

ayy canım benimmm çok çok saolll
inşallah en kısa zamanda sendeee vericeksin bizeee güzel haberiii kittymdee sendeeee canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

canım benimmmm
benn bu aya adaçyıylan başladım reglimdee her gün adaçayı içtim ama bi kaç gün unuttum kür gibi yapmadımmm neysee TıFF in dediği gibi taze incir çok yedimm çok yedim dediğim 2 günde bir falan yanii yumurtlama zamanı testte koyu çiziki görüncede fikfik inan bacaklarımı öyle dikmedimm hemen kalktım yanlız bi fikfikte 10 dakka yattım o kadan onun dışında hemen kalkıp tv izledim eeeeehhh durumu yanii hatta yumurtlamanın olduğu hafta sonuydu denk gelmişti yanii bütün hafta sonu günde 6 tane falan film izleyerek geçirdimm aklıma bile gebelik falan gelmedii yanii miskin miskin yattım heppp normalde hep iş yapardım o hafta sonu yapmadım işte sonrasında işlerimiz çok yoğundu burda koşturmaktan Hamilemiyim neyim hiç düşünmedim aklıma tabiki geliyordu ama önceki aylarda olduğu gibi psikopata bağlamış vaziyette değildi yani belirti neyim kendimi hiç dinlemedim önceki aylar hep gün gün yazardım şu gün şuu bu gün buu diye bu ayy dinlemedimm
yalnız 10 gün önceden kabızlık başladı tabiki buna yormadım ama geçmiyor bende normlada kolay kolay kabız olmam acaba dedim yok dedim kasıklarımda hafif hafif batmalar ağrılar başladı 4-5 gün önceisnden ahan dedim regli gelicekk hatta umudumu hepten kaybettim çünkü her ay aynı olurr başlar 4-5 gün önceden kasıklar ağrımayaa

ben nasıl anladım bu ay ateşim süperdi yumurtlamadan sonra ateşim yüksekti yazı atlattım ama o kadar istikrarlı yüksek olmadı 5 aydır ateş ölçüyorum verilere hep baktım bu ayki kadar istikrar yok acaba dedim sorna regli günümde ateşim düşmeyip çıkıncaaa asıl şüphelendim ama yine nezleye yordum yani ateşten anlaşılıyordu kuzum ve ateş düşmedi devam ediyor hala yüksek inşallah devam eder
günümden bi kaç gün önce iştahlandım ama regliden öncede olabiliyor bu bende
günüm geçince sonraki gün yani bi kasık bel ağrısı ahan dedim geliyor kıvrandım yani aynı regliyken olan ağrı farklı bir ağrı değil yani aynısııı geldi geliyor gelmedi ama sonraki gün yani cumartesi günü midem bulandı ara ara pazarda öyle arada mide bulantısı giriyor çıkıyor bügünde öyle oldu yani aslında değerim daha düşük yani arttıkça fena bulantı yaşıycakmışım gibi gözüküyorrrrr

şimdilik aklıma gelenler ninikimmm yaaa

Anam bulantım falan yok daha halsizlik uyku falan da yok sadece kasık ağrısı var normaldir dimi diycektm

valla bende ilk başlarda kasık ağrısı var demiştim yaa bu çarşambaya kadar benim ne bulantım ne halsizliğim vardı çarşamba itibari ile bulantı gene yok halsizlik ve midede inanılmaz bir kazıntıı midenin içini tıkabasa doldurmazsan acıyla oturuyon kan şekerin falan düşüyor ... ben aç bitap 1 hafta kalırdım 3-4 gündürr gözüm dönüyıor mutsuz da hissediyom kendimi çok yedim için kilo alcam diyee ...

senin kasık ağrın geçsin kısa bir süre sonra bu belirtileride çaşıycen canım ... ama kasıktaki ağrıları en iyi dinlenerek geçirebilirsin .... kendini çok yormaaa bebişin ana rahminde yer açıyor kendine kasık ağrın ondan :)

ikimizin arasına gir seninde olsun kız :dance:

heheee aramıza girin dilek tutunnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden

cosmoo özele bakıyom aslında arada senden gelen bişey yoktukii hemen sorr .bebiş nasıl bakimmm .. bu arada çiçemm hamişmi olduuuu ... çok sevindimmmmm

çiçemmm sağlıkla kucana al bitanemmmm ...

canım benimm çok saolll kuşummm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN allahım hepimizin gönlüne göre versin canım benimmm inşallahhh opuyorumnanaktan

ayy canım benimmm yaaa ye boşver yaa laırsan verirsindee kilonuu

yaa benimm midem arada bulandı değerimde küçük şu anda ödüm kopuyor yükselince değerim bulantılı hamişlik geçircem herhalde diyee yaa
kasıkta alt karında da bi batma var ağrı kotumun düğmesini açtım mesela şimdi normal demi yanii kasık değilde alt karında ağrı hafiften olmasıı
benim bi göğüsler fena yaa dokunulmuyorr şu andaa

SÜper canım ya bende 3 gÜndÜr sÖzÜm ona ateŞ ÖlÇmeye baŞlıcakrtım unuttum yarın baŞlayım barı ya

Tamam bebişimmm o acıkma ve mutsuzluık bende de var dün kahvaltıda 2 yumurtayı birden yedim
Kaldıki ben kahvaltı eden bi tip değilim öle yani çok sık acıkıyom

SÜper canım ya bende 3 gÜndÜr sÖzÜm ona ateŞ ÖlÇmeye baŞlıcakrtım unuttum yarın baŞlayım barİ ya

başla ninikim bak ateş ölçümünün bu kadar ayırdedici olabilceni düşünmemiştim ama cidden ateştende anlaşılıyorr düşmedi regli günümde devam etti resmen yaa insanın inanası geliyor ama öyle olduu tatlımm

Çieemm göğüslerim gün geçtikçe geçer diyom ya nerdeyse ağlıycam acısından ben
hele geceleri yatarken sabh uyanırken üstüne yatmışsam fena
KAsık ağrısı normal canım

çiçeeeeemm hamılemısın yaaa
nıye haberımız yoookkk
hayırlı olsunn

HAYATIM MUTLULUĞUMUN SEBEBİ...COSMO HAMİİLE ARKASINDAN DA ÇİÇEK PATLATTI BOMBAYI ONDAN CANIM...BENDE KENDİME PAY ÇIKARIYORUM İŞTE BU İKİ SAF KALABİLDİYSE OOOOO BEN KESİN KALIRIM DİYE delikafadulden

ninikimmmm işallah en kısa zamanda senide hamiş kalıcan görbak 2 -3 aya kalmaz hamişim diyecen

çicekcik tebrik ederim:asigim:
kandaki değerin kaç canım
ve testi ne zaman yaptırdın :kedi:

Çieemm göğüslerim gün geçtikçe geçer diyom ya nerdeyse ağlıycam acısından ben
hele geceleri yatarken sabh uyanırken üstüne yatmışsam fena
KAsık ağrısı normal canım

yaa iyi o zamannn tatlımmm

çiçekçik nasılsın bacım

çiçeeeeemm hamılemısın yaaa
nıye haberımız yoookkk
hayırlı olsunn

merhaba canımm evettttttttttttttttt kız bugün öğrendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1hug:
sen nasılsın tatlımmm

çicekcik tebrik ederim:asigim:
kandaki değerin kaç canım
ve testi ne zaman yaptırdın :kedi:

canım çok saoll allah hepimizin gönlüne göre verir inşallahhh

25 çıktı tatlım düşük daha 30.günüm bugün 27. günde regli olmam gerekiyordu tatlım ama 25 laboratuvarın değerlerine göre iyi bi değer her labç kendi kıstası varyaa neyse yani allahım bişey olmazsa hamişim iştee kaydirigubbakcemile3

CANIM BİLİYON BENİM DEĞERİMDE 23 tü şimdiye kadar bi sorun yoktu kasık ağrısı falan çok normalmiş ana rahmine yerleşiyor yaa yer açıyormuş senin fasülyenn...

sendeki belirtiler aynısı bende de vardı şimdi acıkıyom çabuk yemek yemeyince midem bulanır gibi oluyorr bende çok sık yiyom buda beni mutsuz etti.. COSMONUN dedini yapim yumurta tok tutar derlerrr bakalım yarın itibari ile deniycem doktorumada sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…