ayy kuşum benimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aynen yaaa bende öyleyimm yaaa hatta cosmoyaa TİFF e kendime şu anda sevindiğimden dahada çok sevinimiştim gözlerim falan dolmuştu kendimde şimdi öküz gibiyim yaaa insan bi duygulanırr tık yokk bendeee şoktan herhaldeeninikim içimizden bir hamiş oluncada kendimiz olmussuz gibi seviniyoruz garip bir duygu degilmi
tatlicik canım benim az kaldı seninde sıran gelecek herkes yavas yavas üst sıraya gececek sonra o usttekiler dualarıyla alttakileride yukarı cekecek
ÇİÇEĞİM TEBRİKLERRRRRRRRRRRRR....HANGİ TAKTİĞİ UYGULADIN ,POZİSYON NEYDİ Bİ ANLAT HADİ YA delikafadulden
Anam bulantım falan yok daha halsizlik uyku falan da yok sadece kasık ağrısı var normaldir dimi diycektm
ikimizin arasına gir seninde olsun kız :dance:
cosmoo özele bakıyom aslında arada senden gelen bişey yoktukii hemen sorr .bebiş nasıl bakimmm .. bu arada çiçemm hamişmi olduuuu ... çok sevindimmmmm
çiçemmm sağlıkla kucana al bitanemmmm ...
valla bende ilk başlarda kasık ağrısı var demiştim yaa bu çarşambaya kadar benim ne bulantım ne halsizliğim vardı çarşamba itibari ile bulantı gene yok halsizlik ve midede inanılmaz bir kazıntıı midenin içini tıkabasa doldurmazsan acıyla oturuyon kan şekerin falan düşüyor ... ben aç bitap 1 hafta kalırdım 3-4 gündürr gözüm dönüyıor mutsuz da hissediyom kendimi çok yedim için kilo alcam diyee ...
senin kasık ağrın geçsin kısa bir süre sonra bu belirtileride çaşıycen canım ... ama kasıktaki ağrıları en iyi dinlenerek geçirebilirsin .... kendini çok yormaaa bebişin ana rahminde yer açıyor kendine kasık ağrın ondan :)
valla bende ilk başlarda kasık ağrısı var demiştim yaa bu çarşambaya kadar benim ne bulantım ne halsizliğim vardı çarşamba itibari ile bulantı gene yok halsizlik ve midede inanılmaz bir kazıntıı midenin içini tıkabasa doldurmazsan acıyla oturuyon kan şekerin falan düşüyor ... ben aç bitap 1 hafta kalırdım 3-4 gündürr gözüm dönüyıor mutsuz da hissediyom kendimi çok yedim için kilo alcam diyee ...
senin kasık ağrın geçsin kısa bir süre sonra bu belirtileride çaşıycen canım ... ama kasıktaki ağrıları en iyi dinlenerek geçirebilirsin .... kendini çok yormaaa bebişin ana rahminde yer açıyor kendine kasık ağrın ondan :)
SÜper canım ya bende 3 gÜndÜr sÖzÜm ona ateŞ ÖlÇmeye baŞlıcakrtım unuttum yarın baŞlayım barİ ya
ayy canım benimmm yaaa ye boşver yaa laırsan verirsindee kilonuu
yaa benimm midem arada bulandı değerimde küçük şu anda ödüm kopuyor yükselince değerim bulantılı hamişlik geçircem herhalde diyee yaa
kasıkta alt karında da bi batma var ağrı kotumun düğmesini açtım mesela şimdi normal demi yanii kasık değilde alt karında ağrı hafiften olmasıı
benim bi göğüsler fena yaa dokunulmuyorr şu andaa
HAYATIM MUTLULUĞUMUN SEBEBİ...COSMO HAMİİLE ARKASINDAN DA ÇİÇEK PATLATTI BOMBAYI ONDAN CANIM...BENDE KENDİME PAY ÇIKARIYORUM İŞTE BU İKİ SAF KALABİLDİYSE OOOOO BEN KESİN KALIRIM DİYE delikafadulden
Çieemm göğüslerim gün geçtikçe geçer diyom ya nerdeyse ağlıycam acısından ben
hele geceleri yatarken sabh uyanırken üstüne yatmışsam fena
KAsık ağrısı normal canım
çiçekçik nasılsın bacım
çiçeeeeemm hamılemısın yaaa
nıye haberımız yoookkk
hayırlı olsunn
çicekcik tebrik ederim:asigim:
kandaki değerin kaç canım
ve testi ne zaman yaptırdın :kedi:
ayy canım benimmm yaaa ye boşver yaa laırsan verirsindee kilonuu
yaa benimm midem arada bulandı değerimde küçük şu anda ödüm kopuyor yükselince değerim bulantılı hamişlik geçircem herhalde diyee yaa
kasıkta alt karında da bi batma var ağrı kotumun düğmesini açtım mesela şimdi normal demi yanii kasık değilde alt karında ağrı hafiften olmasıı
benim bi göğüsler fena yaa dokunulmuyorr şu andaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?