Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım biraz düşükmüş değerin ama sakın sitres yapma ve bol bol dinlen
inşallah hayırlısıyla katlanarak artar

hayrlı olsun cıcekcıgımm canım benım
bende ıyıyım yıyorum ıcıyorum yatıyorum gobek buyutuyorum ya
benımde agrılarım basladı
allahın ıznıyle 26 kasım ıcın gun werdı ama bakalım

aayyy canım benimm senikidee düşük değerlen öğrenmişinnn maşallahh kuşum yaa maşallahh
bende düşük ama içim rahat yaa akıntım yok birde benimm ona takıldım ben oluyormuş yaa işte her bünye başka demekki kuşum yaa hayırlısı bakalımmm

evet yumurta tok tutar canım yaaa bide onu denee

canım biraz düşükmüş değerin ama sakın sitres yapma ve bol bol dinlen
inşallah hayırlısıyla katlanarak artar
inşallah canım benimm sana bişey diyimii sıfır stresim yaaa acayip rahatım kendimee anlam veremedim yaaa valla değer düşük yaa ne bilim endişelenmedim bile hayırlısı şekercim yaaaa inşallah dediğin gibi artar değerimm canımm yaa

saol tatlım yaa inanamıyorum ben halaa
yaa senindee ne kadar az kalmış allahım bi solukta doğurmayı nasip etsin canım yaaa az kalmışşşşş inşallah canımmm allhım hepimizin gönlüne göre versinn opuyorumnanaktan

benim yumurtlama 246-26 sı gibi olması gerekirken 4-6 sı olmuş ondan geç döllenme olmuş o yüzden kan degeri benim regli günümde 23 dü çok düşüktü

çiçeğim hamilesin sende hamilesinnnnnnnnnnnnn tebrik ederim canım arkadaşımmmmmmm ay Allahım çok mutluyum ne güzel bir ay bu ya hayırlısıyla kucağına da alırsın inş canım ya tekrar tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

selam kızlar heyecandan selamda veremedim eeeeee ben gelmeyeli var mı başka güsel haberrrrrrrrrr ay ne güzel gelir gelmez böyle güzel haberler almak

kızlar görüyosunuz dimi bugüne kadar hamile kalan bütün arkadaşlarımız ben de dahil hep bu ay hiç düşünmedim strese girmedim diye söylüyoruz ama hepimiz bütün iş bundan uzaklaşmada bence kendinize bir meşgale bulun ne bilim kitap okuyun yalnız kalmayın birileriyle buluşun ama kendinizi bundan biraz olsun uzaklaştırın herşey bunda gizli eminim artık bizde dualarımızla hep arkanızdayız Allahım hepimize nasip edecek ben inanıyorum nolur inanın ama sakın stres yapmayın

çiçem hamilemısınnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis:teselli:
evet canım benimmmmmmmmm darısı sana inşallahh kuşummm

çok çok saoll canım yaaaaaaa çok teşkürlerrr darısı olmayanlara inşallahh tez zmanadaaa herkesin meleği gelicekkkkkkkkkkkkkkk

Ay canım yaa tebrık ederım canım allh elıne vermeyı nasıp etsn can benım
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

keisnlikleeee haklısın şekerim katılıyorum sanaaa ben amannnnnnnnnnn dedim ve hamiş kaldımmm

Çiçeeeemmm hatırlarsan biz geçen ay aslında hamile kalmasak mı ACABA falan diye konuştuk bide
Burda herkes bizi topa tutmuştu üstelik nasıl konuşuyoz diye
Demekki neymiş
Umursamazsan oluyomuş

Len Çenen aÇılmıŞ bakıyorum yıne sus bıraz be...nbr mıllet ne yaptınız yokluĞumda..sıkıldınız dımı?kıymam ben sıze geldım ıŞte

ninikim nbr kıs kimse yok bende geçmişi bari okuyim dedim nerde bunlar be hafta sonu gibi oldu ya burasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…