Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

[
şakkıdı BANA MI DEDİN
yok kuzum yaa sana demedim ama sende benim bebemsinnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

buraya geldim ben de tanışıp kaynaşayım diye çiçeeeem. hoşgeldin taze annecik muuuck

selam tatlım hoşbulduk opuyorumnanaktan
oo hoşigeldin ovulasyon güzelim benimmmmmmmmmmmmmmmmm bende size geldiydim yoktunuzzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

YA KİM BU BEBEK BEN MİYİM BAŞKASIMI LÜTFEN KONUŞUN BENİM DİMİ TEŞEKKÜR EDERİM :1rolleyes:
sensinnn tamammııııııııııııııııııııııııııı opuyorumnanaktan

bende geldimmm
selammm
hande ablacıık peşindeyiim takipdeyimm :))))))

çıtırım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Hoşbulduk kittiiiiicimmmmmmmm opuyorumnanaktan
evet tanısın bizimlennn :umursamaz:

Çiçeeemmm çıtır çıtırrr annişimmm benimmmm :1hug:
yoktuk cunkuuu buraya geldiydik kaydirigubbakcemile3

bılyrm canm bunu ben arada yyıyom gecen ay hele ıncr kolıgı oldum gordgm yerde aldm yedim

BEBEKELOVER ,DARK...

HOŞ-GEL-Dı-NıZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ÖRETMENıM OLDUMU?kaydirigubbakcemile3

Kızlar bıraz bahseder mısınız kendınızden...ne zmandır bebk ıstıyorsunuz kaÇ yıldır evlısınız...falan fılan ıŞte

evet canım merdivenden dustum bir kac gun önce 4-5 basmak kalmıstıki ayagım kaydı yerler ıslaktı yerde buldum kendimi:çok üzgünüm:

canımmmmm benimmmmm kıyamammmm ya çok üzüldümmmmm duymamıştım canım bennnn ayyyy ya çok çooookkkk üzüldümmmm tatlımmmmm kötü bişi yok dimi canımmm :sinifsinif:
Allahım daha beterinden saklasın canım, inş bunla gelsin geçsin canımmmm

canım gülüm hoşgeldin....hadi tanışak gaynaşak

kaynaşalım tabi :))))))) hande ben çiçeeem, kiticanım la seviyeli bir ilişkimiz var birkaç aydır baktım burada takılıyorlar e ben de geleyim dedim :roflol:

kızlar tanısın bebekimle ve darkcımla hosgeldiniz kızlar :1hugpuyorumnanaktan

canım benim opuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım benim çıtır annecik yerim seni opuyorumnanaktan

selam canım nasılsın bebek

iyiyim tatlım, sen nasılsın opuyorumnanaktan

Hosbuldukkk ninikcimmm :)))))
Ben Ayça,24Yaşındayııımmmm.istanbulluyuummmm.
11aylık evliyim, 7aydır bebek için uğraşıyoruz olmadı henüzz kocişde varikosel başlangıcı varmış ameliyat neyim oldu temmuz ayında şimciikk sabırla bebişimizi bekliyoruz inşallah çok bekletmeden gelecekkk !
kendimi yarışmaya katılmış gibi hissettim bir an hihihihi
opuyorumnanaktan :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…