Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ya ben de daha hamile kalmadan bırakmakla iyi mi ettim bilmiyorum ki. bu stres yapıyor insanı çok fena. baktım yumurtlamam bile gecikecek bu ay testlere göre. offf ya nerden bıraktım ben yaaa ((((((((

Bebekim çok yenymişsin sen daha maşallah endişelenecek bi durum yok şükür ozman
Sigarayı da bırakmışsın en ii sini yapmışsın
Öyle yada böyle zarrlı zaten bu zıkkım
Hem hemiş olana kadar sigaranın pisliğini atmış olursun vücudundan

aynen kittyy yaa ben direk regliyi bekliyordum kuşum yaaaa heç umudum yoktuu yanii

beklemedigin anda geliyor bu veletler supriz yapamayı seviyorlar planlı programlı degiller kanlarında asilik var nede olsa :roflol:

yaa benimki sol kasığımın biraz karına kayan bölmesinde noktasal bi ağrı yapıyor bacağımada vurdutturuyoo sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
oy oy yerleşmeye calısıyor demekki yigenim :1hugpuyorumnanaktan

ben çıkıyorumkızlar net kopup duruyo düşüyom habıre temızlık yapayım barı kendınıze ıyı bakın byeeeeeeopuyorumnanaktan

tamam foreverım kendine iyi bak bebişim Şenizopuyorumnanaktan:1hug:
Kityy bende nasılsa olmuyom deyip salmıştım belli mi olur kız

walla canım bu ay neyi takip ettiysem olmadı bıraktım artık sadece ates ölcuyorum :1hugpuyorumnanaktan

Sakın pişmanlık duyma deli kız
Hamile olunca sanki sana şart koşuluyomuş birileri emrivaki yapıyomuş gibi oluyo daha da cazip hale geliyo ne gzüel işte bırakmışsın pis şeyi ohhh
ya ben de daha hamile kalmadan bırakmakla iyi mi ettim bilmiyorum ki. bu stres yapıyor insanı çok fena. baktım yumurtlamam bile gecikecek bu ay testlere göre. offf ya nerden bıraktım ben yaaa ((((((((

Müro teklifini ninike sunucam ama sana para vereceğni sanmam zira o para lafını duymaktan hiç hazetmez çok cimridir laf aramızda kaydirigubbakcemile3

yaa benimki sol kasığımın biraz karına kayan bölmesinde noktasal bi ağrı yapıyor bacağımada vurdutturuyoo sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Benmki sağda yapıyo aynı şeyleri çiçeeemmm

eneee bunların naapcaağı da belli olmuyor hem sağdan sağdan hem soldan soldan geliyorlar ayooolllll :))))))))))

valla cosmom şu anlık endişe etmiyorum ama çok bekletmez Rabbim inşallah. isteyen herkese bebeğini bir an önce verir inşallahhh :)

zararlı zıkkım haklısın ama nasıl alışmışız yaaa. ben üniversiteye başladığım sene paket taşımaya başladım. yani yıl 97.. şimdi 2009 yani ne etti 12 sene... peehh baya olmuş yaaaa. bıraktım. Allah utandırmasın ama canım çekmiyor dersem büyük yalan olur...

hadi bebekler ben kacıyorum şimdilik karsı komusum beni bekliyor dısarı cıkacagız birazcık pazarı dolasıp gelecegiz kafam dagılsın dimi ama :))

Sakın pişmanlık duyma deli kız
Hamile olunca sanki sana şart koşuluyomuş birileri emrivaki yapıyomuş gibi oluyo daha da cazip hale geliyo ne gzüel işte bırakmışsın pis şeyi ohhh

yaaa ööle olabilir bidenem ama ne güzel bir nedenin var bırakmak için. maşşallah sana kuzum valla bir taşla iki kuş :)))))))) hem sağlık hem bebek maşşallaaah tabi aynısı çiğdemim için de geçerli maşşallah size canlarım

bana gelince sürekli şu ikonu kullanmak istiyorum ahahahaha

ayca canım sen niye sessizsinopuyorumnanaktan karıs kaynas kızlarla korkamazararsızlardır kaydirigubbakcemile3

Aynen bebekim 97de başladım bende off yani

ayyy benim ayçam bebeeeğem gelmiş ablasının yanına.

kıslar bu Dark kişisi dünyanın tadı bir miniştir haberiniz olsun. çok abla sözü dinler bidenedir bideneciğimmmm opuyorumnanaktan

hadi hadi sigara içmek icin bahane uydurma bakalım bıraktıysan bir daha eline almak yok basarıyla gec bu sınavı ikinci aşamada bebek var ona ulasmak icin bu gereksiz seyden vazgecmen gerekiyor secimini yap ya bebek yada sigara hangisi daha güzelllllll sengözlerimebaksanab:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…