yaa benimki sol kasığımın biraz karına kayan bölmesinde noktasal bi ağrı yapıyor bacağımada vurdutturuyoo sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ne özeli olcak cosmom yaaa anlatayım tabi.
biz 4 senedir evliyiz. ben 79 eşim 76 doğumlu. son 2 aydır bebek için demelere başladık. öncesinde eşim korunuyordu ben hiç hap falan içmedim. adetlerim oldukça düzenlidir. bugüne kadar bir problemim olmadı.
bir dr la görüşmedim. bu sene sonuna kadar deneriz olmazsa bir kontrol için gideriz dedik. bu 3. ayımız. hayırlısı inşallah diyoruz :))))))))
bu arada ovulasyon testi kullanıyorum. ilk ay çizgileri yakalayamadım. 2. ay yani geçen ay çift çizgi ve gülenyüzü buldum ama kısmet değilmiş. bakalım bu ay ne olacak :))))))))))
aynen kittyy yaa ben direk regliyi bekliyordum kuşum yaaaa heç umudum yoktuu yanii
oy oy yerleşmeye calısıyor demekki yigenimyaa benimki sol kasığımın biraz karına kayan bölmesinde noktasal bi ağrı yapıyor bacağımada vurdutturuyoo sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorumkızlar net kopup duruyo düşüyom habıre temızlık yapayım barı kendınıze ıyı bakın byeeeeeeopuyorumnanaktan
Kityy bende nasılsa olmuyom deyip salmıştım belli mi olur kız
ya ben de daha hamile kalmadan bırakmakla iyi mi ettim bilmiyorum ki. bu stres yapıyor insanı çok fena. baktım yumurtlamam bile gecikecek bu ay testlere göre. offf ya nerden bıraktım ben yaaa((((((((
yaa benimki sol kasığımın biraz karına kayan bölmesinde noktasal bi ağrı yapıyor bacağımada vurdutturuyoo sıpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
Benmki sağda yapıyo aynı şeyleri çiçeeemmm
Bebekim çok yenymişsin sen daha maşallah endişelenecek bi durum yok şükür ozman
Sigarayı da bırakmışsın en ii sini yapmışsın
Öyle yada böyle zarrlı zaten bu zıkkım
Hem hemiş olana kadar sigaranın pisliğini atmış olursun vücudundan
Sakın pişmanlık duyma deli kız
Hamile olunca sanki sana şart koşuluyomuş birileri emrivaki yapıyomuş gibi oluyo daha da cazip hale geliyo ne gzüel işte bırakmışsın pis şeyi ohhh
eneee bunların naapcaağı da belli olmuyor hem sağdan sağdan hem soldan soldan geliyorlar ayooolllll :))))))))))
valla cosmom şu anlık endişe etmiyorum ama çok bekletmez Rabbim inşallah. isteyen herkese bebeğini bir an önce verir inşallahhh :)
zararlı zıkkım haklısın ama nasıl alışmışız yaaa. ben üniversiteye başladığım sene paket taşımaya başladım. yani yıl 97.. şimdi 2009 yani ne etti 12 sene... peehh baya olmuş yaaaa. bıraktım. Allah utandırmasın ama canım çekmiyor dersem büyük yalan olur...
ya ben de daha hamile kalmadan bırakmakla iyi mi ettim bilmiyorum ki. bu stres yapıyor insanı çok fena. baktım yumurtlamam bile gecikecek bu ay testlere göre. offf ya nerden bıraktım ben yaaa((((((((
Aynen bebekim 97de başladım bende off yani
Kitycimmmm ii gezmeler sana dikkat et kednne bebeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm
ya baya olmuş di mi cosmom... sen ne kadar içiyordun. ben 2 günde bir paket, bazen 1 paketten 3-4 tane daha fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?