tesekkürler bidenem sende bebişimize ve kendine cok iyi bak bol bol meyve ye bebişimiz beslensin :1hugpuyorumnanaktan
hadi hadi sigara içmek icin bahane uydurma bakalım bıraktıysan bir daha eline almak yok basarıyla gec bu sınavı ikinci aşamada bebek var ona ulasmak icin bu gereksiz seyden vazgecmen gerekiyor secimini yap ya bebekyada sigara hangisi daha güzelllllll sengözlerimebaksanab:1rolleyes:
Benm tırstığım pro üye Ayça mıymış
Hoşgeldin Ayça cım
Kız aynı 2 günde bi paket ama bu bebek olmamasının sıkıntıları başladğnda günde 1 pkete çıkarmştım son zmanlar yani
hoşbuldum canım sen nasılsın meleğin nasıl bakalım uslu duruyormuDiloşummmm hoşgeldn nasılsın tatlım?
ayca canım sen niye sessizsinopuyorumnanaktan karıs kaynas kızlarla korkamazararsızlardır kaydirigubbakcemile3
geldimmm gelmemmiii!! sn nereye ben oraya.. zemuszemus sana takılıyorum hayatımı yaşıyorumm naniknanikayyy benim ayçam bebeeeğem gelmiş ablasının yanına.
kıslar bu Dark kişisi dünyanın tadı bir miniştir haberiniz olsun. çok abla sözü dinler bidenedir bideneciğimmmm opuyorumnanaktan
Benm tırstığım pro üye Ayça mıymış
Hoşgeldin Ayça cım
gel kuşum gel ablanın yamacından ayrılma bakem :))))))))))
İyiyiz bin şükür kuzum şimdilik uslu
Sevimli Dark hoşgeldn canım
Yaş kaç sana küçük diyolar
aslında çok küçük diil cosmom ben kart olduğum için bana göççük geliyor ahaha :)
Sevimli Dark hoşgeldn canım
Yaş kaç sana küçük diyolar
SELAM CANLARIM CİK CİK CİK BEN GELDİMMMMMMMMopuyorumnanaktan
selam civcivvv.. Hosgeldiinnn
hoşgeldin civciv :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?