Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ayy canım bacım benim haklısın çok haklısın. tabi ki bebeeeeeeeekkkkk. bir daha sigaranın dumanını bile koklamıcam nan :))))))))))) :1hug:

Benm tırstığım pro üye Ayça mıymış
Hoşgeldin Ayça cım

korkma cosmom korkma çok şeker bişidir bizim kızımız :)

Kız aynı 2 günde bi paket ama bu bebek olmamasının sıkıntıları başladğnda günde 1 pkete çıkarmştım son zmanlar yani

aynen canım yaaaa aynen :) inşallah sonum da senin gibi annelik olur ahahahah :)

nanaaa gördüm seni sobe :) duydumki bir melekte sende varmış coşmuş bizim topik 1-2 hafta girmedim sayınız 2ye katlamış maşşaalllahhh

ayca canım sen niye sessizsinopuyorumnanaktan karıs kaynas kızlarla korkamazararsızlardır kaydirigubbakcemile3

kiticiimm yoktumm canııım benimm! banyoda sacımı kurutmakla mesguldumm kaydirigubbakcemile3
sende gittin sanırsam yetişemedim sana opuyorumnanaktan

ayyy benim ayçam bebeeeğem gelmiş ablasının yanına.

kıslar bu Dark kişisi dünyanın tadı bir miniştir haberiniz olsun. çok abla sözü dinler bidenedir bideneciğimmmm opuyorumnanaktan
geldimmm gelmemmiii!! sn nereye ben oraya.. zemuszemus sana takılıyorum hayatımı yaşıyorumm naniknanik
evet o bahsettigii ben oluyorrum lülülülülülü aman be ablacıık o kadar da miniş degilim kaydirigubbakcemile3 yir seni o minişin yirr kuzuumm!!

Benm tırstığım pro üye Ayça mıymış
Hoşgeldin Ayça cım

ehehe ta kendisiii cosmoooo ))
tırsmann benden... kaydirigubbakcemile3 benn tırsılcak biri degilimmmmm sevin beniiii, şefkat gösterinnn sırnaşık şey
Hosbulduk canıımmmmm a.s.

aslında çok küçük diil cosmom ben kart olduğum için bana göççük geliyor ahaha :)

aa sen mi kartt! ayool ben sana ne diyoruum sen bana falan taş cıkarrırsınn! taş gibi hatunsun demiyormuyuum bennnnnn !! klava:

Sevimli Dark hoşgeldn canım
Yaş kaç sana küçük diyolar

hosbulduk :kedi:
yaşım cokta kucuk degil aslında ama sizlere göre kucuk kalıyorum sanırsam :kedi: 24 yaşındayııım :=)

valla ben 17-18 yaşlarındayken 30 ve 30 lu yaşlardakiler benim için o kadar yaşlılardı ki... oooo koca adam/kadın olmuşlar onlar derdim. öyle olmuyormuş gerçi ama şimdi o yaşlardakiler de benim için öyle diyorlardır :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…