kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ninikimmmmmmmmm kız hadeeee cosmoya yetiş,
sende hamiş ol,
sonra sataşmanız şu şekil ilerlermişş kaydirigubbakcemile3 ---
ninik----- kız cosmooo benim göbüşüm senin göbüşten dahamı büyümüş ne delikafadulden
cosmo--- yok nan ninik o senin yağlarından kaynaklanıyor :roflol:
cosmo--- ninik benim 5 dakkada bir sancılarım başladııı doguruyomuyum ne :1shok:
ninik------- dur lan cosmo dur benden önce doğuramazsın. gaz sancısıdır o kaydirigubbakcemile3
Oyaıcm geÇmİŞİ daha yenİ okuyorum da bence Çok doĞru bİr karar almıŞsın kesİnlİkle evde oturma canım..gİt bİ kursa yazıl sÜper bİ fİkİr
ehehehe hay Allah o kadar belli mi oluyor kısss... ya böhühüh dayanamıciiiim senağlama. çiçeeeme gel dedim, benim çiçeeem ol dedim hollandaya neyim gideriz ben bakarım bebeeene de sana da dedim ama olmasss dedi. bööle uzaktan uzağa seviyorusss birbirimizi napalım işte....
handeeeee çabuk gel buraya bak kızıcam şimdi heeeeklava:
handeeeee çabuk gel buraya bak kızıcam şimdi heeeeklava:
tatlım canın saolsun ya...
öteki ay inşallah... peki dr bişi demedimi neden bukadar geciktiğine dair CADIARZU
dile kolay 10 gün yani fisfisfis
valla sonucu kapıda aldım gordum aglayarak cıktım doktora bısey sormadım:umursamaz:
nayırrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden,ayıramazlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nalannnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
Kıyamam sana yaaaaa :teselli:
nolur üzülme Oya cım çok yenisin inan bana bu yolda
saol bıtanem desteyın ıcın
:mymeka:ÇİÇEK BAK BU SESİMEDE KULAK VERMEZSEN O KULAĞINI KOPARICAM HABERİN OLSUN....
ÇİÇEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
KONUŞ LEN BENLE :mymeka:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ninikimmmmmmmmm kız hadeeee cosmoya yetiş,
sende hamiş ol,
sonra sataşmanız şu şekil ilerlermişş kaydirigubbakcemile3 ---
ninik----- kız cosmooo benim göbüşüm senin göbüşten dahamı büyümüş ne delikafadulden
cosmo--- yok nan ninik o senin yağlarından kaynaklanıyor :roflol:
cosmo--- ninik benim 5 dakkada bir sancılarım başladııı doguruyomuyum ne :1shok:
ninik------- dur lan cosmo dur benden önce doğuramazsın. gaz sancısıdır o kaydirigubbakcemile3
yapma yaaa benmi yaptımm hafizamı kaybettim kuşum yaaaa affet beni saffett kaydirigubbakcemile3sen ayırdın bizi huleeeyn gelmedin hollandaya hamileyim uçağa binemem demedin mi nalan demedin mi haaaaaa. noldu noldu işte nayırdın bizi ama olsun ben seni uzaktan severim aşkların en güzeliiiiiiiiiiiiiiiii.
hollandada netceniz len kaydirigubbakcemile3
KIZ ÇİÇEK SEN HARBİ HARBİ KONUŞMUYORSUN BENLE ANLAŞILAN HA....:umursamaz:
BEBEK NE TEHLİKELİ ÇIKTIN SENDE MAŞALLAH BE...BEN COSMOYA SÖLEMİŞTİM ONLARI ALA ALALAHHHH...ÇİÇEK NEDEN ÜZTÜNE ALINSIN YANİ BAK NASIL ARAMIZI BOZMAYA ÇALIŞIYOR ÇİÇEĞİM BAKMA SEN BUNA kaydirigubbakcemile
TUBİŞ VALLA AYNNEN BÖLE OLURDU HA...DOĞURMASINA İZİN VERMEZDİM ONUN...SEN BEKLE ÖNCE BEN DOĞURACAM DİYE alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?