Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nayırrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden,ayıramazlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nalannnnnnnnnnnnnnn delikafadulden

Kıyamam sana yaaaaa :teselli:
nolur üzülme Oya cım çok yenisin inan bana bu yolda

nayırrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzz delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden,ayıramazlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nalannnnnnnnnnnnnnn delikafadulden

sen ayırdın bizi huleeeyn gelmedin hollandaya hamileyim uçağa binemem demedin mi nalan demedin mi haaaaaa. noldu noldu işte nayırdın bizi ama olsun ben seni uzaktan severim aşkların en güzeliiiiiiiiiiiiiiiii.

:mymeka:ÇİÇEK BAK BU SESİMEDE KULAK VERMEZSEN O KULAĞINI KOPARICAM HABERİN OLSUN....

ÇİÇEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
KONUŞ LEN BENLE :mymeka:

yavru kuşum yaaaa valla inan ben geliyom sen yoksun sen geliyon ben yokum delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen ayırdın bizi huleeeyn gelmedin hollandaya hamileyim uçağa binemem demedin mi nalan demedin mi haaaaaa. noldu noldu işte nayırdın bizi ama olsun ben seni uzaktan severim aşkların en güzeliiiiiiiiiiiiiiiii.
yapma yaaa benmi yaptımm hafizamı kaybettim kuşum yaaaa affet beni saffett kaydirigubbakcemile3

ehehe hollanda da aynı cinsler evlenebiliyor ya o bakımdan. niyetim de ciddiydi yani duygularıyla oynayıp bırakmıcaktım, izdivacına taliptim ama neymiş hamileymiş uçağa binemezmiş. 9 ay bekliciiiz artık napalım. o da minik mercimeğimin hatrına :))))))))))))))

KIZ ÇıÇEK SEN HARBı HARBı KONUŞMUYORSUN BENLE ANLAŞILAN HA....:umursamaz:

BEBEK NE TEHLıKELı ÇIKTIN SENDE MAŞALLAH BE...BEN COSMOYA SÖLEMıŞTıM ONLARI ALA ALALAHHHH...ÇıÇEK NEDEN ÜZTÜNE ALINSIN YANı BAK NASIL ARAMIZI BOZMAYA ÇALIŞIYOR ÇıÇEĞıM BAKMA SEN BUNA kaydirigubbakcemile

TUBıŞ VALLA AYNNEN BÖLE OLURDU HA...DOĞURMASINA ıZıN VERMEZDıM ONUN...SEN BEKLE ÖNCE BEN DOĞURACAM DıYE alkisalkisalkis

hay Allah foyam ortaya çıkmış :1ninca:

tüysem mi yavaş yavaş naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…