Ben geldİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..oyacım nbr canım...
yiiii beniiii yiiiiiiiii :))))))))))))) bu arada annesinin gülüşü ticker ın çoook güzel olmuş. ben de senin gülüşünü yerim nan muuuuuuckkkkk
oyacım üzüldüm canım ama her ay yeni bir umut değil mi.. inşallah 1 senen dolmadan bebeğine kavuşursun tatlım. bir de sana bir tavsiye bir daha böyle bir durum olduğunda kimseye söyleme. tabi burada paylaşmandan bahsetmiyorum ama annelere babalara arkadaşlara falan çok yaymamak gerek. çünkü şans %50 sevinmek %50 başka bir aya sevinmek şeklinde :1hug: dilerim senin için o ay çok yakındır
Ben geldİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..oyacım nbr canım...
hoşgeldinnnnnnnnnn bidenemmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
burda aşk yaşıyolar gel çabuk (çiçekle bebek)
Bizde böcek ve yaşlı olarak sevişelim hadi gel len böcükkkkkkkkkkk
Hangi hoş Tuğba hangi hoşşşşş? hiç görmedim ben bunun hoş geldiğini
Direk dalar sataşır şimdi birilerine
tatlım canın saolsun ya...
öteki ay inşallah... peki dr bişi demedimi neden bukadar geciktiğine dair CADIARZU
dile kolay 10 gün yani fisfisfis
valla sonucu kapıda aldım gordum aglayarak cıktım doktora bısey sormadım:umursamaz:
yapıcam tabiiiiiitatlım canın saolsun ya...
öteki ay inşallah... peki dr bişi demedimi neden bukadar geciktiğine dair CADIARZU
dile kolay 10 gün yani fisfisfis
ayyy tatlım begenmene çokk sevindiiim...
tamam benimki gelsin sen yap kuzucuum. sefiom seni...
ben sankim regl olcam gibi. kısmet bakalım... fisfisfis
canım benım burda o kadar samımı bır ortam ar kı bıde hepınızı cok sedıyım ıcın anlattım sızlere her seyı.ama annelere soyledıyım zaman onlarda 7sülaleye soyluyolar.bu da bana ders olsun daha soylemem zaten.canım zaten bu ayın 26sı senemız doluyo.artık bu aydan umutum yok.ama adetde olmadım.artık ınsallah doktora gıtmek gerek bılıyorum yaşımda cok genc ama işte ben de anne olmak ıstıyorum o yüzden bu üzüntü
geldım canm işlrm vrdı yemege gctm bıdemürooooooooooooooooo gel kız elekçi bak cosmoya neler dedim destek çıksana len azcık... Yanlız kaldım burda
saglk olsun canım ya bı dahaki aya kısmet evet neden gecıkmş demedımı dr gzelmhoş geldın tatlım ıyılık sen nasılsın
Hangi hoş Tuğba hangi hoşşşşş? hiç görmedim ben bunun hoş geldiğini
Direk dalar sataşır şimdi birilerine
oyacım canım inşallah dr dan önce bebeğin gelir diye tekrarlıyorum. korkar belki dr lafını duyunca da gelir sıpacık :)))))))
içini ferah tut canım, herkesin bir vakti var, umarım seninki de çok çok çok yakındır :1hug:
:mymeka:ÇİÇEK BAK BU SESİMEDE KULAK VERMEZSEN O KULAĞINI KOPARICAM HABERİN OLSUN....
ÇİÇEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
KONUŞ LEN BENLE :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?