Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ninikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
burda aşk yaşıyolar gel çabuk (çiçekle bebek)
Bizde böcek ve yaşlı olarak sevişelim hadi gel len böcükkkkkkkkkkk

canım benım burda o kadar samımı bır ortam ar kı bıde hepınızı cok sedıyım ıcın anlattım sızlere her seyı.ama annelere soyledıyım zaman onlarda 7sülaleye soyluyolar.bu da bana ders olsun daha soylemem zaten.canım zaten bu ayın 26sı senemız doluyo.artık bu aydan umutum yok.ama adetde olmadım.artık ınsallah doktora gıtmek gerek bılıyorum yaşımda cok genc ama işte ben de anne olmak ıstıyorum o yüzden bu üzüntü

HAAA NE LEN NERDEEEE...VAYYYYY ANASINI BEEEEE...:mymeka: ÇİÇEK GEL KIZ BURAYA....lmaz:

ehehehe hay Allah o kadar belli mi oluyor kısss... ya böhühüh dayanamıciiiim senağlama. çiçeeeme gel dedim, benim çiçeeem ol dedim hollandaya neyim gideriz ben bakarım bebeeene de sana da dedim ama olmasss dedi. bööle uzaktan uzağa seviyorusss birbirimizi napalım işte....

Hangi hoş Tuğba hangi hoşşşşş? hiç görmedim ben bunun hoş geldiğini
Direk dalar sataşır şimdi birilerine

ÇOK KONUŞMAAAA :mymeka:

TUBİŞİM SAĞOL TATLIM HOŞBULDUM CANIM..NBR İYİSİN...DİNLENİYORSUN BOL BOL DİMİ

OAYACIM İYİLİK BENDENDE NE OLSUNUĞRAŞIYORUZ İŞTE

yapıcam tabiiiiii

bak bebem benimm regli belirtileriydi yaa aynıı yaniii bi farklı kabız olmamdı sanırsamm yaa onudaa yani kondurmadım yanii mevsim geçişimi diye kendini kandırma dedim kendimee sen kendini koyver gitsin gelicek o gün o zaman huzura erecenn bebem inşallahhh senledir meleğinnn

ne kuzumm ksıknadınmıı ama senin yerin ayrıı hepinizin yeri ayrı kuzucukjlarımmmm kaydirigubbakcemile3

oyacım canım inşallah dr dan önce bebeğin gelir diye tekrarlıyorum. korkar belki dr lafını duyunca da gelir sıpacık :)))))))

içini ferah tut canım, herkesin bir vakti var, umarım seninki de çok çok çok yakındır :1hug:

mürooooooooooooooooo gel kız elekçi bak cosmoya neler dedim destek çıksana len azcık... Yanlız kaldım burda
geldım canm işlrm vrdı yemege gctm bıde

nınık ben esrmrım benm cocuk kara olrsa senle degısıek bende beyz bebek lere hastayım .dark senle benm aramda fazlayokmuş evlılk konusunda bende 10 ay 28günlgm

hoş geldın tatlım ıyılık sen nasılsın
saglk olsun canım ya bı dahaki aya kısmet evet neden gecıkmş demedımı dr gzelm

Oyaıcm geÇmıŞı daha yenı okuyorum da bence Çok doĞru bır karar almıŞsın kesınlıkle evde oturma canım..gıt bı kursa yazıl sÜper bı fıkır

:mymeka:ÇıÇEK BAK BU SESıMEDE KULAK VERMEZSEN O KULAĞINI KOPARICAM HABERıN OLSUN....

ÇıÇEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
KONUŞ LEN BENLE :mymeka:

Hangi hoş Tuğba hangi hoşşşşş? hiç görmedim ben bunun hoş geldiğini
Direk dalar sataşır şimdi birilerine

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ninikimmmmmmmmm kız hadeeee cosmoya yetiş,
sende hamiş ol,
sonra sataşmanız şu şekil ilerlermişş kaydirigubbakcemile3 ---

ninik----- kız cosmooo benim göbüşüm senin göbüşten dahamı büyümüş ne delikafadulden
cosmo--- yok nan ninik o senin yağlarından kaynaklanıyor :roflol:

cosmo--- ninik benim 5 dakkada bir sancılarım başladııı doguruyomuyum ne :1shok:
ninik------- dur lan cosmo dur benden önce doğuramazsın. gaz sancısıdır o kaydirigubbakcemile3

eşşek sıpası korksa gelıcek ama nerdeee.klava: cok sınırlenıyorum .ok canım benım inşallah

:mymeka:ÇİÇEK BAK BU SESİMEDE KULAK VERMEZSEN O KULAĞINI KOPARICAM HABERİN OLSUN....

ÇİÇEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
KONUŞ LEN BENLE :mymeka:

ehehe çiçeeeem o kadar kartladı ki artık kulaklar da duymuyor ehehehe. ossun ben onu bu haliyle de sefiyorum naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…