Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KIZIM KISKANMAK DEMEYELıM BUNA ÇEKıŞME LEN BU...NERENı KISKANABıLıRıM Bı SÖYLERM ıSıN...KIRIŞIKLARINIMI...DÖKÜLMÜŞ SAÇLAROINIMI...ŞıŞKOLUKTAN OMUZUNLA Bı BÜTÜN OLAN BOYNUNUMU...naniknanik

Stella hoŞgeldın canım nbr?

Kız bebek...senın ıÇın ıyı Şeyler dÜŞÜnmemeye baŞladım bak

delikafadulden hangi çekişme hangi??
bayağı bildiğin kıskanıyosun beni kompleksli nolucak lülülülülülü

Stella hoŞgeldİn canım nbr?

Kız bebek...senİn İÇİn İyİ Şeyler dÜŞÜnmemeye baŞladım bak

kısss bunlar hep bakir ormanına daldık mesken tuttuk diye oluyor di mi. ben de baltayla gircem bu sefer nan. hatta sigara içip söndürmeden atcam. aaah sigara ahhhh

Oyaıcm geÇmİŞİ daha yenİ okuyorum da bence Çok doĞru bİr karar almıŞsın kesİnlİkle evde oturma canım..gİt bİ kursa yazıl sÜper bİ fİkİr

AHAH AHAH delikafadulden GEÇMİŞİMİ OKUDUN NİNİK BOŞVER GECMISI GECMŞE GAZI GELECEGE NIYAZI DERLER HATRLADINMI BU SÖZÜ:sm_cool:

COSMO STELLA UUYA KALDI SANIRSAM BE

BU ARADA BEN KAÇAR KIZLAR ...AYIPTIR SÖEMESı ıNGıLıZCE ÇALIŞIYORUMDA...OFFF ÇOK PıS KONUŞURUM ZATEN VAR YA...AMA HANı UNUTMAMAK ıÇıN ŞEYEDıYORUM delikafadulden

BebeĞım cosmo ıyı yırtıık bunların elınden kurtulduk sonunda...sana bıŞey sÖleyımmı...gerı dÖnÜŞÜ olmayan bı yola gırıyordun farkında msıın...bıde karnında bebeĞınle Üstelık...

YÜrÜ gıt len sen bı tÜrkÇeyı ÇÖz Öyle gel ...her ÖnÜne gelenı almıyorlar zaten o sıteye

KIZ AŞKOLSUNNN YEEE NİYE KONUŞMUYUM SENİNLEEE MANYAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK :mymeka: SENİNLE KONUŞMUYCAMDA KİMİNLE KONUÇCAMMMMM DELİİ BURASI BAZEN ÇOK YOĞUN OLUYOR AYNI ANDA Bİ SÜRÜ MESAJ GELİYOR VE YAZILAN ŞEYLER ARADA GİDİYOR DELÜÜÜÜÜÜÜÜ BENDE TAKİPO EDEMİYOMMM AAAAAAAA AYIP ETTİN ŞEMSETTİNNNNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan SENİN YERİN APAYRIII

ninkkkkkkkkkkkkkkkimmmmmmmmmmm özlemşm seni

BENDE SENİİİİİİİİİİİİİİ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Resmen verilmiş sadakamız varmış ninik
B..k yoluna gitceğdik ya laaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…