Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Lenn Mürücüme ne oldu bakim.....kız bana dedin dedin nazar degdiriyro diye anam asıl seni çekemeyen cosmo baksana bana sana ninike saldırıyor bu cosmo nereden kuvvet alıyor acep.....

canım bi bardak ılık süte bal ve bir kay kaşığı zencefil katıp içsene öksürük için iyi geliyor
süt olmazsa sıcak suya da olur
ama bi kay kaşığından fazla katma biraz acı oluyor

Allahım yarabbım sana duacıyım gÜzel allahım...Şu sÜbyanı Şu garıp bebeĞı ne olr yarabbım anasına benzetme..hele Çenesını hıÇ benzetme yarebbım...

kocam kaldırıyo be sağol almıyım kaydirigubbakcemile3
laf atan sen olunca dayanamıyom sana zaafım var cifcifim :jeyyar:

Gel yavrum gel ben ikinizlede başedebilirim arkam saglam:roflol:

Daha dur o bebiş büyücek size yazcak burdan ben hepsini anlatıyom ona sositososito
Salıcam üstünüze doğunca :lepi:

Sal kız senin veletten mi korkucaz emin ol oda bizim safımıza geçer.....:icecream:

alkisalkisalkis EVET BENDEN ÇOK PıSS GAZA GELDıM BAK ŞıMDı

COSMOOOOOOOOOO YÜRÜ ARKANDAYIM HACII sengözlerimebaksanab

üstüme gelme inanamam
beni ben gibi sevmedi bilirim
bu seferde yalancı ben olmamam
seni bir kalemde rezil ederim
....
....
bu devirde kimse sultan değil hükümdar değil vezirgan değil
bu kadar güvenme hiç kendine
kimse şah değil
padişah değil

:teytey: :teytey: :teytey:

canım bi bardak ılık süte bal ve bir kay kaşığı zencefil katıp içsene öksürük için iyi geliyor
süt olmazsa sıcak suya da olur
ama bi kay kaşığından fazla katma biraz acı oluyor

SEMACIM TŞK EDERİM TATLIM AKSAM EVE GİDİNCE DENERİM KOPUYOR RESMEN BELİM:asigim:AKSAM VİKSLE HAVLU KOYDUM SABAHALRI AGZIMA BAL ATIYORUM LİMONLUmafoldumben

MÜrÜvvet hanımcıĞımmmmm...bak farkındaysan ne kadar zarıf ve kıbarım deĞılmı..?

EĞer ıstemıyorsan hoŞlanmıyorsan cıdden sÖyle canım kullanmayalım lakap falan..gırgır yapıyoruz Şurda alt tarafı...ama raahatsızlık duyduĞun bıŞe yvarsa cıdden sÖlemeyız yanı..ayrıca gazıye mÜbarek dememıŞtık bız Şabana mÜbarek ısım dedık..

alkisalkisalkis EVET BENDEN ÇOK PİSS GAZA GELDİM BAK ŞİMDİ

COSMOOOOOOOOOO YÜRÜ ARKANDAYIM HACII sengözlerimebaksanab

SENDEN ALIYOR GAZI AMA DAYANAMAYINCA KAÇIYORRR ÇENEBAZZZZZkaydirigubbakcemile3BUMU GAZI ALMIŞ HALİİ PISIRIK SEN OLMAYINCA KAÇIYOR SEN GELDİN YA BİRAZDAN DAMLAR

SEMACIM TŞK EDERİM TATLIM AKSAM EVE GİDİNCE DENERİM KOPUYOR RESMEN BELİM:asigim:AKSAM VİKSLE HAVLU KOYDUM SABAHALRI AGZIMA BAL ATIYORUM LİMONLUmafoldumben

geçmiş olsun tatlımmmmm a.s.
dene bak mutlaka çok iyi geliyor
hem bronşit, öksürük, grip ten kurtulayım hemde kist-myom ne varsa gitsin dersen de soğan kürünü dene yerimseniben
kociş bana maranki demeye başladı 2-3 gündür ot-çöp işleriyle uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…