civcivvvv ticerin pek tatlıymış opuyorumnanaktan
Naber kis hoşgeldin epeydir yoksun buralarda anlat bakemm:hulya:
semacım naber tatlım ay sğl cnm benim teşekkür ederim...
kız sen evde yatmaktan sıkılmadın mı topiğede gelmiyorsun canın geyik istemiyormu söle bakemmirmirmirmir
uleynnnn tam muhabbetin güzel yerinde elk gitti iyimiiiii yaaa
len cosmooo bak lafı sen attın üstüme atma gittim diye arkamdan konuşma haaaaa bak geldimmm ilk sen yazdın yardım istedin bizde doğruluğunu kanıtladıkkk niii niiiii bak sinirlendirme beniiii niiiii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
tatlım işler bayram dolayısıyla yoğundu birazda kırmızı karttan sonra bunalım takıldım şimdi allahın izniyle buraadayımmm canımmmm sizde durumlar nasıl bakiiimmmm bugün topic yasta yaa o yüzden kendimizi eğlendirme çabasındayızz işte unutmak için bilmem haberin varmı ama çiçemle kamyasım düşük yapmışlarrr:çok üzgünüm:
CİVİCİVM CAN DOSTUM GÜZEL İNSANNNN SENDE OLMASAN NE OLUR BENİM HALİM Şeniz
ooo cosmo maşallahh yaradı bu hamişlik san ahe bayagı çenen düştü ninik yakında yerlerden toplamasın çeneniiiiiiiiiiii eskiden 2 çift laf edemezdik şimdi millete çene yarıştırmakla meşgulsun işin yokmu anam seninnkaydirigubbakcemile5
geliyorum arada yazıyorum bakıyorum pek muhabbete uzağım internetten hamiş-bebek-konulu siteleri geziyorum.
soğan kürüne başladım bugün
bu ay bitkisel kürlerle uğraşacağım
sen nasılsın cifciffff opuyorumnanaktan
bu topik aştı kendini kuzu yemeye içmeye dahi karışıyorlar aa özel hayata müdahele diye dava aç kız cosmoya.........cosmo suçlu kalk ayaga...cosma sana diyorum kalk ayaga.......kaydirigubbakcemile gel kız cosmo hakim çagırıyor...
Bu aralar kontöre hatta zam geldi bizde ii stok yapmıştık
Gelen gdien mal olmayınca elimdekileri dağıtmak kolay oluyo
İşim yok yani sizlere iş oluyom bende
CİVİCİVM CAN DOSTUM GÜZEL İNSANNNN SENDE OLMASAN NE OLUR BENİM HALİM Şeniz
Popom yapıştı koltuğa kalkmıyo biyene gelmem :hulya:
BAK BAK O NE DEMEK SİZLERE İŞ OLUYORUM ALIRIM KIZ SENİ YERE KIZDIRMA BENİİ BAKKKKKKKKKKlmaz:SENDE VAR BİRŞEYLER ÇENEN DÜŞTÜ
Yürü git len riyakar
işin olayım anam :jeyyar:
BİZ GELİRSEK KALDIRIRIZ SENİN POPONU kaydirigubbakcemile3
YETERKİ SEN İSTE GÜZELİM O ZAMAN ÖYLE BİR KALKARSIN Kİlaelaelaelaelae
ÇENESİ DÜŞÜK ŞEYYYYYYYYYYYYYY HEMEN LAF YETİŞTİR BANA AMAN GEÇ KALMA....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?