Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tubıŞım bıtanem nasılsın bakayım??dıkakt edıyormusun kendıne bol bol kıtap oku kafan dagılır tatlım....

ben de yemek yiycem şimdi. mesela ben de hayatta yemezdim ama bebek gelmeden önce stoklamamı istiyor ya o yüzden :)))))))))))))))

Mürüvetciğim ninik haklı şikayetin varsa belirt lütfen..
son günlerde epey formdan düştün zati anlamadım gittim.....
Özledim kız gel hadi tüylerimi yolnaniknanik

Ya ben hıÇ anlamıyorum kuzucuk ya..ama bu evlılık yıldÖnÜmÜ..kesınlıkle Özel bıŞey olmalı...yanı ıhtıyacı olan bıŞeye odaklanma bence...ona has Özel bıŞey olabılır...ne kdaar kadar dÜŞÜnÜyorsun onu sÖle ona gÖre yardımcı olmaya ÇalaıŞayım

o zaman da bebek gelmeden önce kendisi için stoklattırıyordu. aaa civcivcim sen de hiç anlamıyorsun bu işleri kuşum yaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaa sen şu cosmoya kilo alacagı sendromundan kurtarmak istiyorsun anladım anacım korkma korkma o her hareketini saglam atar....pişeycik olmaz ona......azuzuk poposu büyür büyümüşte baksana yerinden kalkamıyor :roflol:

canım aslında ilk yıldönümü olunca limit yok kaydirigubbakcemile3
pahalı da olsa çok özel bi hediye olsun istiyorum
kullandıkça hatırlayacağı bişey olsun
ama ne :uhm: :uhm: :uhm:

Sema bence fstonun bahsettıĞı Şey gayet ılgınÇ ve Özel bıŞey onu dÜŞÜnebıılrısın..

Rıca ederım canım..bı araŞtır bakalım nerde bulabılırsın...amaa gerÇekten ben bÖle bıŞey varlıĞından haberdar deeĞıldım bılsem alırdım eŞıme...Çok ılgınÇ bıŞey kesınlıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…