Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Geldım canlrm benm pc basında degldım ya bzıım arkadaŞ ızne cıktıgı ıcın ben tekım ıŞlr bana bakyr o yuzden okuyup toptn cvp vermek zorunda kalıyrm formdan dÜŞmemn sebebı ıŞler canlrm benm o kadrda alınganlık etmedım canm sıkmayn cannzı gazı lakapı cok ıtıcı bana hoŞma gtmedı sadece bu konusmmn sebebeı ıŞlrm yanı okıŞŞŞ (cıvcıv...nınık...cosmo)

sema tatlım baktın mı kuşummm inş.yardımcı olabilmişimdir.bence güzel bi hediye olur mali durumun ii ise sun sg8 daha güzel olur mp3 falan çalma özelliğide var ama normalse mali durum ilki tam sana göre ne kadara aldığını bilmiyorum ama isim yazarsan netten yaklaşık bi fiyat öğrenirsin elektronik eşyalar dikkatini çekiyorsa beğeneceğinden şüphen olmasın

teşekkür ederim tatlım baktım nette çok güzel modelleri var opuyorumnanaktan

ben de verdim fikrimi canikom. herşeyden önce ne alırsan al içine sevgini kattıktan sonra o dünyanın en güzel hediyesi olur kocişin için :)

ne felsefik bir insanım ben Tanrım sengözlerimebaksanab

ben de verdim fikrimi canikom. herşeyden önce ne alırsan al içine sevgini kattıktan sonra o dünyanın en güzel hediyesi olur kocişin için :)

ne felsefik bir insanım ben Tanrım sengözlerimebaksanab

teşekkür ederimmmm tatlımmmm
kocişte felsefik biraz onun için bu kadar zor karar veriyorum aslında ne almsam beğenir de yine de karar veremedimmmm

kızlar ben kaçarrrr
hediyenin fotosunu gönderirim size
çarşıya doğru açılayım bi bakalım artık ne lıp geleceğim
görüşürz öpüyorum hepinizi
yardım ve destekleriniz için çooooooooook teşekkür ederimmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyiki varsınız
:1hug:
duygulandımmmmm :gitme:

OH BE BİZDE DEDİK BU KIZIN SESİ ÇIKMIYOR NE OLDU VARYA BURADA OLMAN GEREK MISIR PÜSKÜLÜ YANE SİDİKLİ ÇENE YARIŞI YAPIYOR BENİMLE....BU ARADA POPOSU BÜYÜMÜŞ YAPIŞMIŞ KALKAMIYORMUŞ YERİNDENlaelaelaelaelae

Güle Güle semacım...Mutluluklar dilerim tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…