semacım fikrimi yazdım bennnnnnnnnn
sema tatlım baktın mı kuşummm inş.yardımcı olabilmişimdir.bence güzel bi hediye olur mali durumun ii ise sun sg8 daha güzel olur mp3 falan çalma özelliğide var ama normalse mali durum ilki tam sana göre ne kadara aldığını bilmiyorum ama isim yazarsan netten yaklaşık bi fiyat öğrenirsin elektronik eşyalar dikkatini çekiyorsa beğeneceğinden şüphen olmasın
canım nasıl yorgunum ve halsizim anlatamam..valla gözlerim kapanıyorhoşgeldin tatlım nasılsın
canım nasıl yorgunum ve halsizim anlatamam..valla gözlerim kapanıyor
ben de verdim fikrimi canikom. herşeyden önce ne alırsan al içine sevgini kattıktan sonra o dünyanın en güzel hediyesi olur kocişin için :)
ne felsefik bir insanım ben Tanrım sengözlerimebaksanab
SEMACIM BEGENDİĞİNE SEVİNDİM :asigim:
ben de verdim fikrimi canikom. herşeyden önce ne alırsan al içine sevgini kattıktan sonra o dünyanın en güzel hediyesi olur kocişin için :)
ne felsefik bir insanım ben Tanrım sengözlerimebaksanab
Rİca ederİm canım..bİ araŞtır bakalım nerde bulabİlİrsİn...amaa gerÇekten ben bÖle bİŞey varlıĞından haberdar deeĞİldİm bİlsem alırdım eŞİme...Çok İlgİnÇ bİŞey kesİnlİkle
Geldİm canlrm benm pc basında degldım ya bzıım arkadaŞ ızne cıktıgı ıcın ben tekım İŞlr bana bakyr o yuzden okuyup toptn cvp vermek zorunda kalıyrm formdan dÜŞmemn sebebı İŞler canlrm benm o kadrda alınganlık etmedım canm sıkmayn cannzı gazİ lakapı cok İtİcİ bana hoŞma gtmedı sadece bu konusmmn sebebeı İŞlrm yanİ okİŞŞŞ (cİvcİv...nİnİk...cosmo)
kızlar ben kaçarrrr
hediyenin fotosunu gönderirim size
çarşıya doğru açılayım bi bakalım artık ne lıp geleceğim
görüşürz öpüyorum hepinizi
yardım ve destekleriniz için çooooooooook teşekkür ederimmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyiki varsınız
:1hug:
duygulandımmmmm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?