Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kuzum cifcifin açtığı topiğe geç istresen orda epey eğlenceli şeyler var kafanı dağıtırsın hem
zemuszemus
Bugünkü konudan olsa gerek burda dram yok falan demişler kendi topicleri için ya ben alıngan olmaya başladım benneyaptımki
napıyım len bıkdım zaten kaynanamdan gorumcemden halka bu sıkıcı konu konuşıuluo.hepsını.........................(yanı gotulerını)........................

ay ay ay yerım senı ben.sen alıngan mı oldun?kaydirigubbakcemile3canım benım yaaa şaka yaptım ben gece bıraz gec yattım da ondan gıdıb bıraz yatayım da kendıme geleyım yanıŞeniz

oo kaynana görümce ne mevzu kızlar yaaaa..ben egörümce yok ama işe yaramz bi kayın var...
bize yaşattıklarını anlatmım dudagınz uçuklmasn..
o derece kötü yani....

Kuzu ya ne oldu sana böle be...kırıcam bak kafanı...katil edicen oğlum sen beni...bırak görümceni kaynananı ya sanki çok kafaya takıyor onlar seni...ha bide oturup kafa yoruyorsun yani bravo sana cosmo...stres yok bak bunu kafana koy...bu böle gelmiş böle gider sinirlerini bozma o yüzden...çocuk olunca elbet bu böle olmıcak ki şimdilik böle

ayy kıyamam ben sanaaaa cosmocann. hamilelikten olmuştur o kıyamam sana. herkes sana deli oluyor kısss senin için derler mi hiç dram mram. hem bu dramsa millet naapsın. bu devede kulak bir sorun :))))))))

bendede görümce yok tam 3dene kayın var..
kaynanamda bazen sinir ediyor benii klava:

davt edlmmşse hc geçmesın bn sahsen gecmm hakılısın alngn olmakta canm bende sahsen dun alındm hepnze hmde

oo kaynana görümce ne mevzu kızlar yaaaa..ben egörümce yok ama işe yaramz bi kayın var...
bize yaşattıklarını anlatmım dudagınz uçuklmasn..
o derece kötü yani....

bitane de bizde var o işe yaramazdan.3'ünün arasından birtanesi cıkmış öylee klava:

Ya bu diğer topic mevzusu çok saçma yani herkes 1 topicte toplanıp herşeyi konuşuyorduk rahat rahat bune şimdi bu konu burda konuşıulmaz öteki tarafa gitmi diycekler zaten orda yeniler varmış burda birbirini tanıyanlar varken bana mantıksız geliyor yok ben oraya gidiyorum falan milletimi peşinizden ordan oraya sürüyeceksiniz ..

bitane de bizde var o işe yaramazdan.3'ünün arasından birtanesi cıkmış öylee klava:

vala benim eşimde 2 kardeşler ama eşimle kaynım hiiiiiiiiiiiiiiiçç alakası olmayan iki tip..
huy olarak eşim nekadar iiyiyse kaynım okadar kötü...

GÖrldgu gubı cocouktn baska seylrde konuslyr brda kafa dagtlyrsa brdada drmda olsa baska konlr konuslyr yanı kendı fıkrmce bu

darkcım sendemi kayınlarından çekiosun yoosammm...

birtanesinden çekiyorum diğerleri çok şükür iyi. birisi zaten kücük 17 yaşında biriside 27yaşında en büyük benim kocişimm :)
diğeride benden bir yaş küçük bundan cekiyorum iştee aman hepsi aynı yaaaa al birini vur ötekineeee kaydirigubbakcemile3

vereliniortak

davt edlmmşse hc geçmesın bn sahsen gecmm hakılısın alngn olmakta canm bende sahsen dun alındm hepnze hmde

aaaaa alınmaya yer arıyorsun kısss. ne var alınacak :1hug:

döverim ben onu üzmesin benim pambığımııııııı yakarım huleyn klava:

alkisalkisalkis çok doğru yazmışsın nevcim. yaaa burda bebek konuşalım, dram yapalım, orda eğlenelim olmaz ki. iki tarafta da herşey paylaşılsın işte negzeeeel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…