Harikasın sen yaa kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
napıyım len bıkdım zaten kaynanamdan gorumcemden halka bu sıkıcı konu konuşıuluo.hepsını.........................(yanı gotulerını)........................
Kuzum cifcifin açtığı topiğe geç istresen orda epey eğlenceli şeyler var kafanı dağıtırsın hem
zemuszemus
Bugünkü konudan olsa gerek burda dram yok falan demişler kendi topicleri için ya ben alıngan olmaya başladım benneyaptımki
Kuzum cifcifin açtığı topiğe geç istresen orda epey eğlenceli şeyler var kafanı dağıtırsın hem
zemuszemus
Bugünkü konudan olsa gerek burda dram yok falan demişler kendi topicleri için ya ben alıngan olmaya başladım benneyaptımki
oo kaynana görümce ne mevzu kızlar yaaaa..ben egörümce yok ama işe yaramz bi kayın var...
bize yaşattıklarını anlatmım dudagınz uçuklmasn..
o derece kötü yani....
kuzum cifcifin açtığı topiğe geç istresen orda epey eğlenceli şeyler var kafanı dağıtırsın hem
zemuszemus
bugünkü konudan olsa gerek burda dram yok falan demişler kendi topicleri için ya ben alıngan olmaya başladım benneyaptımki
oo kaynana görümce ne mevzu kızlar yaaaa..ben egörümce yok ama işe yaramz bi kayın var...
bize yaşattıklarını anlatmım dudagınz uçuklmasn..
o derece kötü yani....
bitane de bizde var o işe yaramazdan.3'ünün arasından birtanesi cıkmış öyleeklava:
ay ay ay yerım senı ben.sen alıngan mı oldun?kaydirigubbakcemile3canım benım yaaa şaka yaptım ben gece bıraz gec yattım da ondan gıdıb bıraz yatayım da kendıme geleyım yanıŞeniz
darkcım sendemi kayınlarından çekiosun yoosammm...
Ya bu diğer topic mevzusu çok saçma yani herkes 1 topicte toplanıp herşeyi konuşuyorduk rahat rahat bune şimdi bu konu burda konuşıulmaz öteki tarafa gitmi diycekler zaten orda yeniler varmış burda birbirini tanıyanlar varken bana mantıksız geliyor yok ben oraya gidiyorum falan milletimi peşinizden ordan oraya sürüyeceksiniz ..
davt edlmmşse hc geçmesın bn sahsen gecmm hakılısın alngn olmakta canm bende sahsen dun alındm hepnze hmde
bitane de bizde var o işe yaramazdan.3'ünün arasından birtanesi cıkmış öyleeklava:
Ya bu diğer topic mevzusu çok saçma yani herkes 1 topicte toplanıp herşeyi konuşuyorduk rahat rahat bune şimdi bu konu burda konuşıulmaz öteki tarafa gitmi diycekler zaten orda yeniler varmış burda birbirini tanıyanlar varken bana mantıksız geliyor yok ben oraya gidiyorum falan milletimi peşinizden ordan oraya sürüyeceksiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?