iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın
az önce de ben kocişle tartıştım epey bi ağladım mafoldumben
Amma bİr haftadır kasıklarıma bİr sızı ÇÖreklendİ baŞkada bİ b.kum yoktur haa bİde sabah yataktan kalkmak zor gelİyor onuda kendİmİ acındırarak kocİŞe gÖrev verdİm o kaldırıyor saĞolsun belİrtİ neyİm heÇ bİŞİyİm yok maŞallah bomba gİbİyİm bu ay ben benden bebek falan beklemİyorum zaten kasık aĞrım İÇİn erken test yaptım 2 tane karŞılaŞtırdım aynı koyuluk heÇ deĞİŞmedİ pazar sabahına kadarda yapmıcam zaten o gÜnde Çıkmazsa yok demektİr gÜnÜm yİne gecİkecek demektİr zate dr bana 3 ay Üst Üste geÇİkme olursa gel demİŞtİ adetİmİ dÜzenleyecekmİŞŞŞ
Tahmin etmeliydm aslında senin parmağının olduğunu hee sositososito
İyikide parmağını sokmuşsun yani zemuszemus
ne demek nan ne demek. az çekmedik herhalde zamanında. bu güne gelene kadar 10 defa boşanmayı koydum kafaya tabi kendi çapımda :))))))) olsun ama canımdan bezmiştim şimdi Allah a çok şükür aman aman
canım o durumdayken insan mantıklı düşünemiyor kendimden biliyorum. sadece kocayla kavga edip ona saldırmak, ailesine diyemediklerimizi onlara söylemek paralamak falan istiyoruz ama bu çok yanlış. ben yapmadım mı hem de ne kadar çok yaptım. ama böyle yapınca direk olarak benim karım da az diil haaa demek annem haklıymış şöylemiş böyleymişe geliyor olay. melek görüneceksin, alttan alttan işlem yapacaksın. o zaman erkek milleti bizim gibi komplike düşünen organizmalar olmadıkları için eror veriyorlar :))))))))) anlamıyorlar yani. onlar anlayana kadar biz istediğimizi elde etmiş oluyoruz :)))))))))))))
ha tabi unutmamak lazım biz kadınsak karşımızdaki kaynana da kadın. ona da hissettirmemek lazım :)
Hayrdır cnm ya sizin evliliik yıldönümünz değilmiydi dün gece
ablacıııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk ne güzell söylemişsin öylee sennnnnnn çook doğrruu vallahii! :1hug:
bu arada pc basında degildim, temizlik yapıyordum simcikk geldimmm opuyorumnanaktan
Yanİ kızlar yaptıĞımız bu streslerİn bedelİ bebİŞİn gecİkmesİnİ bırak herŞeyİmİzİ alt Üst edİyor benİm bu yaŞıma kadar hİÇ dÜzenİ bozulmayan reglİmİ bİlem bozdu ayolll artık heÇÇÇ Önemsemİyorum ben saĞlam olursam ben ben olursam o bebİŞ olacak ben benlİkten gİtmİŞsem bebİŞ nasıl olsun dİye dÜŞÜnÜyorum artık ve stres yapmıyorum kendİmİ dİnlemİyorum bu Şartlarda benİ rahatsız eden bİ durum olursada ÜstÜme dÜŞen gÖrev dıŞında fazlasını hayatta dÜŞÜnmeyeceĞİme sÖz verdİm kendİme ve Öylede yapıyorummm
canım o durumdayken insan mantıklı düşünemiyor kendimden biliyorum. sadece kocayla kavga edip ona saldırmak, ailesine diyemediklerimizi onlara söylemek paralamak falan istiyoruz ama bu çok yanlış. ben yapmadım mı hem de ne kadar çok yaptım. ama böyle yapınca direk olarak benim karım da az diil haaa demek annem haklıymış şöylemiş böyleymişe geliyor olay. melek görüneceksin, alttan alttan işlem yapacaksın. o zaman erkek milleti bizim gibi komplike düşünen organizmalar olmadıkları için eror veriyorlar :))))))))) anlamıyorlar yani. onlar anlayana kadar biz istediğimizi elde etmiş oluyoruz :)))))))))))))
ha tabi unutmamak lazım biz kadınsak karşımızdaki kaynana da kadın. ona da hissettirmemek lazım :)
Sende benim gibi her dötün sıkıştığında boşanmayımı geçiriyon aklından?
Bende hemen evden gitmeye kalkarım afralar tafralar falan
bu taktiği ablam bana da soylemişti gerçekten işe yarıyo :jeyyar:melek gibi davranıyosun aslında sağ gösterip soldan vuruyosun :roflol:
bu taktiği ablam bana da soylemişti gerçekten işe yarıyo :jeyyar:melek gibi davranıyosun aslında sağ gösterip soldan vuruyosun :roflol:
pazar günü canı yıldönümü
aman işte bebek mevzusundan açıldı konu. olursa yada olmazsa filan derken, konu ailelere geldi. bende ablanlar daha ben 3 aylık evliyken adıma kısır gelin koydular birde bu doktor raporuyla kesinleşse hemen kuma getirirler dedim ma şaka yapmıştım vay sen misin bunu diyen amaaannnnn bi sürü laf tartışma büyüdü gitti sonra da cumaya gidiyorum diyerek çıktı gitti kahvaltı yapacaktık kahvaltı hazırlıyordum hepsi burnumdan geldi bir ağladım bir ağladım ki sorma mafoldumben mafoldumben mafoldumben
aman işte bebek mevzusundan açıldı konu. olursa yada olmazsa filan derken, konu ailelere geldi. bende ablanlar daha ben 3 aylık evliyken adıma kısır gelin koydular birde bu doktor raporuyla kesinleşse hemen kuma getirirler dedim ma şaka yapmıştım vay sen misin bunu diyen amaaannnnn bi sürü laf tartışma büyüdü gitti sonra da cumaya gidiyorum diyerek çıktı gitti kahvaltı yapacaktık kahvaltı hazırlıyordum hepsi burnumdan geldi bir ağladım bir ağladım ki sorma mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hoşgeldin ablasının kuzusu :)))))))) :1hug:
iyi misin canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?