Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Yanı kızlar yaptıĞımız bu streslerın bedelı bebıŞın gecıkmesını bırak herŞeyımızı alt Üst edıyor benım bu yaŞıma kadar hıÇ dÜzenı bozulmayan reglımı bılem bozdu ayolll artık heÇÇÇ Önemsemıyorum ben saĞlam olursam ben ben olursam o bebıŞ olacak ben benlıkten gıtmıŞsem bebıŞ nasıl olsun dıye dÜŞÜnÜyorum artık ve stres yapmıyorum kendımı dınlemıyorum bu Şartlarda benı rahatsız eden bı durum olursada ÜstÜme dÜŞen gÖrev dıŞında fazlasını hayatta dÜŞÜnmeyeceĞıme sÖz verdım kendıme ve Öylede yapıyorummm

Aşkım inş. gecikme olmaz da ilaç kullanmak zorunda kalmazsın
Allahım önce sağlık versn sonra bebek gelicek vakti zamanında inş.

Tahmin etmeliydm aslında senin parmağının olduğunu hee sositososito
İyikide parmağını sokmuşsun yani zemuszemus

canım o durumdayken insan mantıklı düşünemiyor kendimden biliyorum. sadece kocayla kavga edip ona saldırmak, ailesine diyemediklerimizi onlara söylemek paralamak falan istiyoruz ama bu çok yanlış. ben yapmadım mı hem de ne kadar çok yaptım. ama böyle yapınca direk olarak benim karım da az diil haaa demek annem haklıymış şöylemiş böyleymişe geliyor olay. melek görüneceksin, alttan alttan işlem yapacaksın. o zaman erkek milleti bizim gibi komplike düşünen organizmalar olmadıkları için eror veriyorlar :))))))))) anlamıyorlar yani. onlar anlayana kadar biz istediğimizi elde etmiş oluyoruz :)))))))))))))

ha tabi unutmamak lazım biz kadınsak karşımızdaki kaynana da kadın. ona da hissettirmemek lazım :)

Sende benim gibi her dötün sıkıştığında boşanmayımı geçiriyon aklından?
Bende hemen evden gitmeye kalkarım afralar tafralar falan
ne demek nan ne demek. az çekmedik herhalde zamanında. bu güne gelene kadar 10 defa boşanmayı koydum kafaya tabi kendi çapımda :))))))) olsun ama canımdan bezmiştim şimdi Allah a çok şükür aman aman

ablacıııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk ne güzell söylemişsin öylee sennnnnnn çook doğrruu vallahii! :1hug:
bu arada pc basında degildim, temizlik yapıyordum simcikk geldimmm opuyorumnanaktan

Hayrdır cnm ya sizin evliliik yıldönümünz değilmiydi dün gece

pazar günü canı yıldönümü
aman işte bebek mevzusundan açıldı konu. olursa yada olmazsa filan derken, konu ailelere geldi. bende ablanlar daha ben 3 aylık evliyken adıma kısır gelin koydular birde bu doktor raporuyla kesinleşse hemen kuma getirirler dedim ma şaka yapmıştım vay sen misin bunu diyen amaaannnnn bi sürü laf tartışma büyüdü gitti sonra da cumaya gidiyorum diyerek çıktı gitti kahvaltı yapacaktık kahvaltı hazırlıyordum hepsi burnumdan geldi bir ağladım bir ağladım ki sorma mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu arada arkadaŞım hamıleymıŞ az Önce ÖĞrendımm bayaĞıdır gÖrÜŞemıyorduk onunla 3 eylÜlde korunmayı bırakmıŞtı en son gÖrÜŞtÜĞÜmde 20 eylÜlde hamıle olduĞunu ÖĞrenmıŞ olması gereken reglı gÜnÜde 17 eylÜlmÜŞ yanı Çok uĞraŞmak gerekmıyor baksanıza Şuanda herŞey normal gıdıyormuŞ

ablacıııııııııııııkkkkkkkkkkkkkk ne güzell söylemişsin öylee sennnnnnn çook doğrruu vallahii! :1hug:
bu arada pc basında degildim, temizlik yapıyordum simcikk geldimmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin ablasının kuzusu :)))))))) :1hug:

iyi misin canikom

bunu icraata dökersen zaten en kısa zamnda hamiş olursun merak etme
Önce kendi sağlığımız zaten olucak gerisi zamnla
kendimizle oynuyoruz resmen yani bende az oynamadıım
Öyle bi hal almıştıki hatta göğsümden süt geliyodu düşünsene

bu taktiği ablam bana da soylemişti gerçekten işe yarıyo :jeyyar:melek gibi davranıyosun aslında sağ gösterip soldan vuruyosun :roflol:

Sende benim gibi her dötün sıkıştığında boşanmayımı geçiriyon aklından?
Bende hemen evden gitmeye kalkarım afralar tafralar falan

başlarda evet canım. eheheh aklıma geldi hatta 3. ayımızdı ben de demiştim ki 1 sene evli kalayım en azından 3. ayda boşanırsam annemler etrafa ne der. tabi ben bunları derken evi terk etmiştim ama kocamın haberi yoktu :)))))))))))) eve döndüm gayet sakin sonra bişi olmamış gibi devam :)))))))))))))))))

ah canım benım yaa :teselli:tam sopalık bu kacalar heeklava:

Ya valla yaşadıklarımın aynını yazmışsın işte sadeece kocaya saldırmak aynen...
Sen bu işin piri olmuşsun kartları göstermeden oynamak lazım sanırım
Kaynana halbuki oğluna nasıl yaklaşıyo aman oğlum canım oğlum falan diye
haliyle biz ailesini istemeyen kadın koınumuna giriveriyoz

Ve ÇalıŞtıĞı ıÇınde hafta 1 kez fıkfık yapıyolarmıŞ oda hafta sonları oda yengesının ısrarıyla test yapmıŞ yanı bana dıyorkı korunmayı geÇ bıraktıĞım ıÇın hıÇ tahmın edemedım dıyor hatta bayaĞı gÜldÜkte hamıle olduĞunu korunmayı bıraktıktan 17 gÜn sonra ÖĞrenmıŞ dr 4+3 gebesınız demıŞ koptum yaaa aslında 2 haftalık kafada buldum kız kımden nan bu Çocuk dıye oda gÜlÜyor olaya bakarmısınız ya fılm gıbı haaa kızancıĞım hala Şokta

ay canım ağlama yaa :gitme:koyarlar ne bicim insanlar varya sinir oluyorum! aslında kocişine söylemeseydin bence, cunku tamam onlarda kızıyorlar ediyorlar ama biz kızdıkmı bize afra tafra.. biliyıorum bende cok yasadım.. ah su kaynana ve görümceler yookmu hepsi aynı ya klava:
sende yeni evlisin sanırım benim gibi. benimde kasımda 1senem olucak..
takma kafana bırak ne derseler desinler sen kocanla kapını kapat oturr konussun dursunlar..

Sende benm gibi pat diye yüzüne sölemişsin adamın
Kocalar maalesef abla kardeş ve anneleriyle ilgili şakayı şaka olarak kabul etmiyolar
Direk laf sokma olarak algılıyolar
Bebekimin yazdıklaırnı oku ne kadar yanlış yaptığımızı anlıycan hayatım
Canınıda hiç sıkma eşinde çok üzgündür şimdi emin ol
Biz dün gece kavgalı uyuduk gece hissettim beni öpüp koklayıp duruyodu :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…