estağfurullah dicem ama şaşkoloz olmuşun anam sen aaaa daha demin konuştuk bebeeeeeem.
çok iyi yapmışsın tatlım. bak şimdi sen aynen devam et. midem bulandı çıkardım bugün. belirtiler baya erken başladı bakalım hayırlısı falan de. akşam da çok halsizim yatıyorum aşkım gel tv karşısında beraber uzanalım benim biraz aklım dağılsın bu bulantılar, kasılmalar yordu beni çok aşkııım yaaa falan de. bak kuşum yavrumuz da babası gibi haylaz daha şimdiden annesine neler yapıyor falan biraz da şirinlik yaptın mı tamamdır.
bu arada yarın sabah çoook halsiz ve bulantılı olcaksın sen yasssııkk sana(((( (Allah korusun ama bunlar tamamen iyi bir amaca hizmet için yapılıyor)
BESİM KAYNANA ILE EV ALTTLI ÜSTLÜ CIKMAMK ICIN YAPSAM BU NMRAYI KAYNANA INER BASIMA BU SEFR BASIMI O BEKLERkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:1shok: :1shok: VAY ANASINI BE TAHTİKLERE BAK...
SENDEN KOKTUM.....:1shok:
COSMO DİNLEME KIZIM SEN BUNU...VALAL KOCAN KIÇINA VURDUMU TEKMEYİ YATARSIN KAPININ ÖNÜNDE SONRA...delikafadulden
hoşbuldum tatlım. Iyidir nolsun 4 günüm kaldı. Kırmızıları bekleeyom kaydirigubbakcemile3
sen nassın? Ne var ne yok?
O zaman bi özet geçelim günü olanlara,
stella cuma günü belli olucak demşi ondan haber yok.
Oya daha beklemede. Kanda negatif idrarda pozitifmiş...
Gulayyusuf, gulguzeli bunlardan haber yok.
Kitty nin dha gelmemiş. Ama onun bkaç aydır 2-3 gün gecikiyor. Inşallah bu defa bebişten gecikmiş olur :saruboceq:
Nevyas da ne durumda bilmiyorum. Ama kırmızı kart görse yazardı zemuszemus
forever in de günü yarın. Bakalım nolucak...
Akşam aynen yapıyorummmmm bebekim sen hiç merak etme bugün sürekli mesaj atarım ben ona çok kötüyüm falan diye
Ya bu babasına benziyo gibi lafları ben nasıl dycem bilmiyom ayyy kaydirigubbakcemile3
Şirinilk ve bennn ne kadar tezat kaydirigubbakcemile3
Ama yapıcam bananelmaz:
işte o iş yaş iş mürocuuum. altlı üstlü oturunca maalesef aynen senin dediğin gibi olur aynen başına ekşirler.
ama onun da kolayı var. benim kuzenim (altlı üstlü oturmuyorlardı hatta kuzenim ist da kayınvalidesi izmit de) bööle yaptı gitmemek için. kayınvalidesi geldi bakayım sana diye. benim kuzen 2. günde kocasını yatak odası balkonundan aramış ya annen gider ya ben kendimi atıyorum diye :1shok:
kocası teli kapayıp annesine karımı merak ettim nerde bir bak diye telefon açıyor. annesi de odanızda uyuyor diyince koca nasıl paniklemiş. biliyor benim kuzen manyak yapar mı yapar zaten hormonlar tavan yapmış. ertesi gün kayınvalide evine postalandı. ooooh. kuzenimin de ayak numarası 40 nal gibiiin. kayınvalidenin popoda 40 numara postal izi vaaaar nabeeeeeeeerrrrrrrrr
Semoşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nabersin canım
Rica edicem kuzeninin imzalı fotosunu getir bana ya kaydirigubbakcemile3
Vay anasını beeee olay budur işte helallllllllllllllllll buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla isteyince ööle güzel yaparsın ki cosmooom sen bile şaşırırsın. herhalde adamı enseye tokat, döte parmakla aşık etmedin kendine. zamanında yapmışsındır sen de şirinlik. o günlerdeki gibi accuk şımrcan işte gösterip vermicen falan :))))))))))))
biraz şirinlik, biraz cilve, biraz korkutma, biraz kandırma al sana pelte kıvamında adam. nasıl istersen öyle yoğurur şekillendirirsin. sadece biraz sabır. azar azar yap ki inandırıcı olsun. bir hafta kayınvalideyi atlattıysan o hafta eltiye git mesela. ikisini de aynı anda atlatma. sonra sonra ayda bire bilem indirirsin alimallah :))))))))))))))
tahmin et bakalım bu planı kiminle yaptıııı sengözlerimebaksanab
bu plan sırasında eniştesini arayarak "yaa x abi kuzi çok fena. biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var. bizi bile istemiyor yanında. annenle de boşu boşuna gerginlik olcak şimdi. bir süre gitsin sonra bizim deli yatışınca gelir" diyen kimdi acabaaaaa :))))))))))) sengözlerimebaksanab
İdolümsün artık nan benm sen valla ben de kadınmıymışım be odun gibi :mymeka:
Aynen başlıyom bugece icraata vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?