Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Cosmom tatlımm nınıkım doĞru sÖylÜyor benım dedıĞım daha reglı gÜnÜmÜze yakınken dıyoruzya mıdemız bulanıyo falan dıye yok Öle bıŞıy yanı reglı Öncesı belırtılerınde de mıde bulantısı var

gebelıkte 2,000 ıle10,000 arasında deĞere geldıĞınde oluyor yada bÜnyen kaldırıyorsa olmuyor yanı normalsın tatlım

erken gebelıktekı belırtıler reglı gÜnÜnde ısenız yada 1-2 gÜn geÇtı ıse kasıklarda batma yada aĞrı wc ye sık gıtme ısteĞı vajınal akıntıda fazlalaŞma(reglı Öncesı 2-3 gÜn kuruluk dÖnemıymıŞ bu arada yenı ÖĞrendımmm) gÖĞÜs uÇlarında acı yada yanma (bazen renk koyuluĞu ve gÖĞÜs ucu halkasında genıŞleme ) bunlar ılk belırtılermıŞ dıĞerlerı 6 haftayı geÇmeden malesef olmayan belırtılermıŞ desenıze kendımızı boŞuna kandırmıŞız psıkolojımızı bozmuŞuzzzz

Akşam aynen yapıyorummmmm bebekim sen hiç merak etme bugün sürekli mesaj atarım ben ona çok kötüyüm falan diye
Ya bu babasına benziyo gibi lafları ben nasıl dycem bilmiyom ayyy kaydirigubbakcemile3
Şirinilk ve bennn ne kadar tezat kaydirigubbakcemile3
Ama yapıcam banane lmaz:

BESİM KAYNANA ILE EV ALTTLI ÜSTLÜ CIKMAMK ICIN YAPSAM BU NMRAYI KAYNANA INER BASIMA BU SEFR BASIMI O BEKLERkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

işte o iş yaş iş mürocuuum. altlı üstlü oturunca maalesef aynen senin dediğin gibi olur aynen başına ekşirler.

ama onun da kolayı var. benim kuzenim (altlı üstlü oturmuyorlardı hatta kuzenim ist da kayınvalidesi izmit de) bööle yaptı gitmemek için. kayınvalidesi geldi bakayım sana diye. benim kuzen 2. günde kocasını yatak odası balkonundan aramış ya annen gider ya ben kendimi atıyorum diye :1shok:

kocası teli kapayıp annesine karımı merak ettim nerde bir bak diye telefon açıyor. annesi de odanızda uyuyor diyince koca nasıl paniklemiş. biliyor benim kuzen manyak yapar mı yapar zaten hormonlar tavan yapmış. ertesi gün kayınvalide evine postalandı. ooooh. kuzenimin de ayak numarası 40 nal gibiiin. kayınvalidenin popoda 40 numara postal izi vaaaar nabeeeeeeeerrrrrrrrr

Tubıloshummm benım reglı gÜnÜm 17 sı tatlım ekım ayının yanı yarın kuŞummmm 3 ekımde yumuŞum oldu benım +14gÜn eklersek yarın olmam lazımmm canım dÜzelt ıstersen ıstemezsen kalsın farketmez sen bılırsın Çokta Önemlı deĞıl

Niye laaaaaaa açarsın kapıyı sana gelirim olmamı :sm_cool:
Kızım ben onunkine vururum kolaymı öle :dilcikar:
:1shok: :1shok: VAY ANASINI BE TAHTİKLERE BAK...

SENDEN KOKTUM.....:1shok:

COSMO DİNLEME KIZIM SEN BUNU...VALAL KOCAN KIÇINA VURDUMU TEKMEYİ YATARSIN KAPININ ÖNÜNDE SONRA...delikafadulden

evet canm aynen öle bendede 7 gun var daha bakalım gelmck ınsallh ama krnmda bgn bı sancı sabh bulntı vrdı bnde sanrm pskoljik ovlsyon testlr gıt gıde slik cıkmaya basladı brksmmı aca artık dyrm

valla isteyince ööle güzel yaparsın ki cosmooom sen bile şaşırırsın. herhalde adamı enseye tokat, döte parmakla aşık etmedin kendine. zamanında yapmışsındır sen de şirinlik. o günlerdeki gibi accuk şımrcan işte gösterip vermicen falan :))))))))))))

biraz şirinlik, biraz cilve, biraz korkutma, biraz kandırma al sana pelte kıvamında adam. nasıl istersen öyle yoğurur şekillendirirsin. sadece biraz sabır. azar azar yap ki inandırıcı olsun. bir hafta kayınvalideyi atlattıysan o hafta eltiye git mesela. ikisini de aynı anda atlatma. sonra sonra ayda bire bilem indirirsin alimallah :))))))))))))))

KızÇeler kıtyyyımmmm nerde benm ya buram buram Özlem kokuyor burnumda kıtyımı gÖremeyelı Çooooookkkkkkkkkk olduuuu yaaaaaaaaaaaaaaa reglı oldumu acep merak ıÇındeyım

Rica edicem kuzeninin imzalı fotosunu getir bana ya kaydirigubbakcemile3
Vay anasını beeee olay budur işte helallllllllllllllllll buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Benımde ıdrar Çokkkkk sılık pozıtıf gerÇı kocıŞ gÖrdÜyse var demektır ben kendıme ınanmıyorum artık ona gÖstertıyom kandada baktırmadımmm zatı kanda baktırana kadar dr ye gıderım aynı para hem kontrolden geÇmıŞ olurum dımııı ama

Rica edicem kuzeninin imzalı fotosunu getir bana ya kaydirigubbakcemile3
Vay anasını beeee olay budur işte helallllllllllllllllll buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tahmin et bakalım bu planı kiminle yaptıııı sengözlerimebaksanab

bu plan sırasında eniştesini arayarak "yaa x abi kuzi çok fena. biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var. bizi bile istemiyor yanında. annenle de boşu boşuna gerginlik olcak şimdi. bir süre gitsin sonra bizim deli yatışınca gelir" diyen kimdi acabaaaaa :))))))))))) sengözlerimebaksanab

İdolümsün artık nan benm sen valla ben de kadınmıymışım be odun gibi :mymeka:
Aynen başlıyom bugece icraata vereliniortak

NEYSE KSLR BEN BI YEMEGE GECIP GELYRM HEMENCCEıK OK BUYRUN BRBR YIYLM DCM AMA SEVRMSNZ BLMM DOLMA ILE SOGUK DÖĞME CORBASI VARMIŞcokacimcoook

Amma bır haftadır kasıklarıma bır sızı ÇÖreklendı baŞkada bı b.kum yoktur haa bıde sabah yataktan kalkmak zor gelıyor onuda kendımı acındırarak kocıŞe gÖrev verdım o kaldırıyor saĞolsun belırtı neyım heÇ bıŞıyım yok maŞallah bomba gıbıyım bu ay ben benden bebek falan beklemıyorum zaten kasık aĞrım ıÇın erken test yaptım 2 tane karŞılaŞtırdım aynı koyuluk heÇ deĞıŞmedı pazar sabahına kadarda yapmıcam zaten o gÜnde Çıkmazsa yok demektır gÜnÜm yıne gecıkecek demektır zate dr bana 3 ay Üst Üste geÇıkme olursa gel demıŞtı adetımı dÜzenleyecekmıŞŞŞ

---------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

abyosun:8 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

-------------------------------------------------------------------
KAMYAS------------

ÇİÇEKÇİK ------------

--------------------------------------------------------------------

********EKİM*********

OYA. :4 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

gülgüzeli1769 :12 Ekim

KİTTYCAT :13 Ekim

NeVYas: 15 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 17 Ekim

SARICİVCİV :21 Ekim

TUBİLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

BebekElover
:---

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

NAGİHAN : 4 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

Dark:7 Kasım

TATLICIK: 8 Kasım

NİNİK : 9 Kasım

canikom38: 12 Kasım

NE SİHİRDİR NE KERAMETTTTT
TUBİLOSHUN LİSTESİNE YAZIL,
SENDE ÜST KATA TERFİİ EEETTTT zemuszemus :dance:

Tahmin etmeliydm aslında senin parmağının olduğunu hee sositososito
İyikide parmağını sokmuşsun yani zemuszemus

İdolümsün artık nan benm sen valla ben de kadınmıymışım be odun gibi :mymeka:
Aynen başlıyom bugece icraata vereliniortak

ne demek nan ne demek. az çekmedik herhalde zamanında. bu güne gelene kadar 10 defa boşanmayı koydum kafaya tabi kendi çapımda :))))))) olsun ama canımdan bezmiştim şimdi Allah a çok şükür aman aman

dua ile çaldım bugün kapınızı.
belki darda belki zorda,
belki de çok mutlusunuz...
yüreğimden Rabbime bir demet dua gönderdim
sizin için.Rabbim sıkıntılarınızı hayır,
mutluluklarınızı daim etsin diye...
cumalarınız mübarek olsun.sevgi ve dua ile!!!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…