Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Aynen Öyle hayatımmm tamamen psıkolojık
yok cosmocum kıŞıye gÖre deĞıŞen deĞıl deĞere gÖre deĞıŞen bır durum deĞer aralıĞı mın.2000 max.10000 falandı galıba bak okudum unuttum yaaa
deĞer bu aralarda ıken bulantı baŞlıyor ve gÜn ıÇınde deĞıl sabahları uyandıĞında aÇken oluyormuŞ gÜn ıÇınde kayboluyormuŞ gÜn ıÇerısındede mıdeyı boŞ bırakırsan mıde bulantısı oluyormuŞ dıye bayaĞı uzun yazmıŞlarda yazmıŞlar ŞÖle bı gÖz gezdırdım ÜstÜnden ÜstÜnden okudum

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar salağım ben ya delikafadulden
Kendime yürü git len dedim valla :mymeka:
Kız kociş aradı az önce napıyon falan surat 5 akrış konuştum
Kasıklarım çok ağrıyo deidm normalmi peki dedi? bilmiyorum oladabilir olmayadabilir dedim

Peki benm midem niye bulanmıyo ozman
geçen hafta bugün değerim 3252 di

TubıŞım ne oldu ya neden bÖle durgunsun kuzu sen....?

Ya kızlar bu arada bızım ÇÖmden haber yok ne oldu acaba ya...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BEN BÖLE BI DURUMDA OLSAM GÜLERİM HERİF BENM NMRA YAPTGMI ANLARkaydirigubbakcemile3 BEN YALAN SÖLYMYRM SÖLEDMMI GÜLYRM

Şaban cosmo ılla herkesın mıdesı bulanacak dıye bıŞe yyok kı...sen nasıl bıŞeysın ya...cahallllll

annem mesela 9 ay kusmuŞ bılıyor musun..kımınde 1-2 ay ıÇınde geÇıyor

kımındede mıde bulantısı hıÇ olmuyor

Valla mÜrooo bende aynı ya yalan sÖyleyemıyorum anında gÜlmeye baŞlıyorum

estağfurullah dicem ama şaşkoloz olmuşun anam sen aaaa daha demin konuştuk bebeeeeeem.

çok iyi yapmışsın tatlım. bak şimdi sen aynen devam et. midem bulandı çıkardım bugün. belirtiler baya erken başladı bakalım hayırlısı falan de. akşam da çok halsizim yatıyorum aşkım gel tv karşısında beraber uzanalım benim biraz aklım dağılsın bu bulantılar, kasılmalar yordu beni çok aşkııım yaaa falan de. bak kuşum yavrumuz da babası gibi haylaz daha şimdiden annesine neler yapıyor falan biraz da şirinlik yaptın mı tamamdır.

bu arada yarın sabah çoook halsiz ve bulantılı olcaksın sen yasssııkk sana (((( (Allah korusun ama bunlar tamamen iyi bir amaca hizmet için yapılıyor)

MÜroooooooooooooooooo artıs mÜroooooooooooooooooooooo okudun mu len yazdıĞımı...lÜtfen cvp ver dÖverım bak

---------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

abyosun:8 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

-------------------------------------------------------------------
KAMYAS------------

ÇİÇEKÇİK ------------

--------------------------------------------------------------------

********EKİM*********

OYA. :4 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

gülgüzeli1769 :12 Ekim

KİTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

NeVYas: 15 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICİVCİV :21 Ekim

TUBİLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

BebekElover
:---

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

NAGİHAN : 4 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

Dark:7 Kasım

TATLICIK: 8 Kasım

NİNİK : 9 Kasım

canikom38: 12 Kasım

NE SİHİRDİR NE KERAMETTTTT
TUBİLOSHUN LİSTESİNE YAZIL,
SENDE ÜST KATA TERFİİ EEETTTT zemuszemus :dance:

:1shok: :1shok: VAY ANASINI BE TAHTİKLERE BAK...

SENDEN KOKTUM.....:1shok:

COSMO DİNLEME KIZIM SEN BUNU...VALAL KOCAN KIÇINA VURDUMU TEKMEYİ YATARSIN KAPININ ÖNÜNDE SONRA...delikafadulden

BESİM KAYNANA ILE EV ALTTLI ÜSTLÜ CIKMAMK ICIN YAPSAM BU NMRAYI KAYNANA INER BASIMA BU SEFR BASIMI O BEKLERkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:1shok: :1shok: VAY ANASINI BE TAHTİKLERE BAK...

SENDEN KOKTUM.....:1shok:

COSMO DİNLEME KIZIM SEN BUNU...VALAL KOCAN KIÇINA VURDUMU TEKMEYİ YATARSIN KAPININ ÖNÜNDE SONRA...delikafadulden

o tekmeyi zor vurur biraz ninoşuuuuum. cosmo işi bilirse kocişini parmağında oynatır evelallah. hah haaayyy asıl cosmocanın ayak izi çıkcak kaynanası ve görümcesinin koca popolarında alkisalkisalkis

hg tubsm nasılsın bı gelşme varmı yok smdılık forver vr yarın bellı olckmş onnda ya kart yada bebek geleck dyr ama bakalm

hoşbuldum tatlım. iyidir nolsun 4 günüm kaldı. kırmızıları bekleeyom kaydirigubbakcemile3
sen nassın? ne var ne yok?
o zaman bi özet geçelim günü olanlara,
stella cuma günü belli olucak demşi ondan haber yok.
oya daha beklemede. kanda negatif idrarda pozitifmiş...
gulayyusuf, gulguzeli bunlardan haber yok.
kitty nin dha gelmemiş. ama onun bkaç aydır 2-3 gün gecikiyor. inşallah bu defa bebişten gecikmiş olur :Saruboceq:
nevyas da ne durumda bilmiyorum. ama kırmızı kart görse yazardı zemuszemus
forever in de günü yarın. bakalım nolucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…