:1shok: :1shok: :1shok:
BİRAZ İNSAFLI OL BE İLK GÜNDEN Mİ
akannehir akannehir akannehir akannehir
akannehir akannehir :1shok: :1shok: BİKEMİYORUM....ACABA ERKE Mİ ŞEYETMESEKMİ
GEL KISS SENİ ARTİİİİSS TYAPAYIM ÖNCE Bİ DADINA BAKAYIM MİSALİİİyerimseniben yerimseniben :mymeka:
aaa cosmoooom bugün bulantın başladı ya senin anacım. halsizsin uykun var kasıkların sancıyor üşüyorsun.
yaaa kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyen cinstensin canım ama eşine bunları söylemen lazım. adamı üzmemek için sus sus nereye kadar. bu akşam sööle de biraz pışpışlasın seni. ANLADIN SEN ONU puahahahah
aynen öyle hayatımmm tamamen psikolojik
yok cosmocum kişiye göre değişen değil değere göre değişen bir durum değer aralığı min.2000 max.10000 falandı galiba bak okudum unuttum yaaa
değer bu aralarda iken bulantı başlıyor ve gün içinde değil sabahları uyandığında açken oluyormuş gün içinde kayboluyormuş gün içerisindede mideyi boş bırakırsan mide bulantısı oluyormuş diye bayağı uzun yazmışlarda yazmışlar şöle bi göz gezdirdim üstünden üstünden okudum
Ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar salağım ben ya delikafadulden
Kendime yürü git len dedim valla :mymeka:
Kız kociş aradı az önce napıyon falan surat 5 akrış konuştum
Kasıklarım çok ağrıyo deidm normalmi peki dedi? bilmiyorum oladabilir olmayadabilir dedim
günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr
nassnız bakemmmmm??
Varmı kırmızı kart yiyen? Yemiyen?
Ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar salağım ben ya delikafadulden
Kendime yürü git len dedim valla :mymeka:
Kız kociş aradı az önce napıyon falan surat 5 akrış konuştum
Kasıklarım çok ağrıyo deidm normalmi peki dedi? bilmiyorum oladabilir olmayadabilir dedim
Peki benm midem niye bulanmıyo ozman
geçen hafta bugün değerim 3252 di
estağfurullah dicem ama şaşkoloz olmuşun anam sen aaaa daha demin konuştuk bebeeeeeem.
çok iyi yapmışsın tatlım. bak şimdi sen aynen devam et. midem bulandı çıkardım bugün. belirtiler baya erken başladı bakalım hayırlısı falan de. akşam da çok halsizim yatıyorum aşkım gel tv karşısında beraber uzanalım benim biraz aklım dağılsın bu bulantılar, kasılmalar yordu beni çok aşkııım yaaa falan de. bak kuşum yavrumuz da babası gibi haylaz daha şimdiden annesine neler yapıyor falan biraz da şirinlik yaptın mı tamamdır.
bu arada yarın sabah çoook halsiz ve bulantılı olcaksın sen yasssııkk sana(((( (Allah korusun ama bunlar tamamen iyi bir amaca hizmet için yapılıyor)
BESİM KAYNANA ILE EV ALTTLI ÜSTLÜ CIKMAMK ICIN YAPSAM BU NMRAYI KAYNANA INER BASIMA BU SEFR BASIMI O BEKLERkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3estağfurullah dicem ama şaşkoloz olmuşun anam sen aaaa daha demin konuştuk bebeeeeeem.
çok iyi yapmışsın tatlım. bak şimdi sen aynen devam et. midem bulandı çıkardım bugün. belirtiler baya erken başladı bakalım hayırlısı falan de. akşam da çok halsizim yatıyorum aşkım gel tv karşısında beraber uzanalım benim biraz aklım dağılsın bu bulantılar, kasılmalar yordu beni çok aşkııım yaaa falan de. bak kuşum yavrumuz da babası gibi haylaz daha şimdiden annesine neler yapıyor falan biraz da şirinlik yaptın mı tamamdır.
bu arada yarın sabah çoook halsiz ve bulantılı olcaksın sen yasssııkk sana(((( (Allah korusun ama bunlar tamamen iyi bir amaca hizmet için yapılıyor)
:1shok: :1shok: VAY ANASINI BE TAHTİKLERE BAK...
SENDEN KOKTUM.....:1shok:
COSMO DİNLEME KIZIM SEN BUNU...VALAL KOCAN KIÇINA VURDUMU TEKMEYİ YATARSIN KAPININ ÖNÜNDE SONRA...delikafadulden
hg tubsm nasılsın bı gelşme varmı yok smdılık forver vr yarın bellı olckmş onnda ya kart yada bebek geleck dyr ama bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?