Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın bidenem hosgeldin opuyorumnanaktan sende ıhlamur iç canım cok iyi geliyor bogaz yanmasına ben öyle iyi ettim kendimi :1hug:
bende denerim vallaaaa

canım çok geçmiş olsun...
rabbim bu acılarını tez zamanda unutturacak güzel haberler nasip eder inşallah

Canım benım bızde senı Özledık ya...sen ıyı ol bak en Önemlısı bu..ayrıca o dedıĞını bende duydum genelde bundan sonrakı aylar hamılelık Şansın daha yÜksek kuuz

Süpersn ozman kuzum allha şifa versin inş.
Melek melek olmamaya başladı dünden beri su içsem geri çıkarıyom =(((,
Halen daha kahvaltı edemedim korkuma
o zaman doğru yoldayım 2 gündür antibiyotik içiyorum maydanoz suyu kaynatıp içiyorum süpermiş :)
meleğin nasıl bakalım uslu duruyormu

kittyim hoşgeldin günaydınn

dilekcim işte su icmedigin icin oluyor o sistit böyle su içmememye devamedersen allah göstermesin böbreklerinide cürütürsün haberin olsun haftada 2 bardak sumu olurmus :mymeka: hergun en az 1,5 litre su icmen lazım al yanına siseyi surekli su içmeye basla yok cay içtim bu sıvı ihtiyacımı karsılar diye dusunme karsılamaz özellikede böbreklerin ihtiyacı olan suyu hic karsılamaz cildinde kup kuru olur cok erken yasta kırışmaya baslar haberin olsun su cildi yeniler böbrekleri ve idrar yollarını temizler anladınmı bnei :mymeka:

DıleĞım yok canım ya hafta sonuda bÖyleydım.ıŞımden sıkındım bu bebek mevzusu yordu artık..hanı Şımdı benı yanlıŞ anlamayın ama dÜŞÜk yapan arkadaŞlara dıyorum en azından hamıle kalabıldıĞınızı bılıyorsunuz...bende oda yok bır senedır bır osrun yok denıyor ama hıÇmı denk gelmez yanı ben kalıp kalamadıĞımı bıle bılemıyorum...sınırlerım bozuk ya..ruhsal aÇıdan ıyı deĞlım ıŞte...her hafta sonu ıŞ yapmaktan sıkıldım eŞım ÇalıŞıyor ben evde bırlıkte vaıt geÇıremıyoruz genel aÇıdan herŞeyden sıkıldım yanı anlıcaĞın

ben çıkıyorum kızlar akıntım geliyo wc ye gitmem gerek hepinizi seviyorum sonra kendimi iyi hissedersem gelirim

Süpersn ozman kuzum allha şifa versin inş.
Melek melek olmamaya başladı dünden beri su içsem geri çıkarıyom =(((,
Halen daha kahvaltı edemedim korkuma

canım sen ye de yemeğini eğer yine çıkarırsan dr unu ara hastane yoluna benim gibi serumla depoları dolduruyorlar sonra az iyi oluyorsun aynı ben de öyleydim daha sofradan koşardım ama şimdi ii gibiyimen azından çıkartma yok

kamyascım icimizde düsük olayını yasayan cosmos bak tek tüpüyle tek tabanca masallah yine hamile kaldı yani seninde hemen hamile kalacagına ben innaıyorum en azından kalabiliyorsun bunu biliyoruz dimi ama opuyorumnanaktan

haklısın valla içicem artık zaten
of off canım benim birikmiş senin sıkıntılar bu gibi durumlarda moralde verilmiyo sna herşey boş geliyo ama gel dinle beni hayat o kadar kısa ve anlamsaız kii sen gününün anınını tadını çıkar sadece yorma kafanı hiçbişeyle

Kamyasım günaydın bitanem bak ben 3. ayımda kaldım
nasıl olsa hamile kalabiliyorum düşüncesi beynine yer edip orahatlığı anladğnda zaten oluyo sen hiç merak etme
Şimdi bol moral lazım sana bidenem

Ben doktara gİder kızlar ÖptÜm hepİnİzİ

tamam dilegim hadi elinede kocaman bir sise su al ice içe git bakayım :1hug:

ben çıkıyorum kızlar akıntım geliyo wc ye gitmem gerek hepinizi seviyorum sonra kendimi iyi hissedersem gelirim

tamam bidenem bizde seni cok seviyoruz inşallah en kısa zmanda hersey yoluna girecek hic üzülme :1hug:Şenizopuyorumnanaktan

kız cosmosum sen yigenimi daha şimdidenmi ac bırakıyon :mymeka:

Kityyyyyyyyyyyyyyyyyyyciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersin ya?

nasıl olayım sana kızgınım cıkarıyorsun diye birsey yememiş bebişimizi ac bırakmıssın hadi hemen birseyler ye cıkarsada cıksın bebişimiz alacagını alır fazlalıklarda atılır hadi nane limon icersin iyi gelir bulantına Şenizopuyorumnanaktan

şu habere bakın yaw sinir oldum görünce

Gaziantep'te bir okulun bahçesinde 25 haftalık olduğu belirlenen bir bebek cesedi (Cenin) bulundu.
Düztepe Mahallesi'nde bulunan 25 Aralık ılköğretim okulunun bahçesinde akşam saatlerinde top oynayan çocuklar, kedinin bir poşet götürdüğünü fark etti. Kediyi kovalayan çocuklar poşeti merak ederek içine baktı. Yeni doğmuş bir cenin gören çocuklar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Poşet içinde ve çevresinde inceleme yapan polis, cenini daha sonra Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemelerde ceninin 25
haftalık olduğunu tespit etti. Polis, poşeti bırakan kişi yada kişilerle birlikte cenini doğuran anneyi tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…