bende denerim vallaaaagünaydın bidenem hosgeldin opuyorumnanaktan sende ıhlamur iç canım cok iyi geliyor bogaz yanmasına ben öyle iyi ettim kendimi :1hug:
artık kendimi toparladım sayılır kızlar hayırlısı böyleymiş hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum bünye kendini hamileliğe hazırlıyormuş bundan sonra daha çabuk hamile kalabilirmişim bazıları hemen ertesi ay kalıyormuş bazıları 6 ay sonra inşallah hemen hamile olurumda acımı unuturum allahım hiçbirisine yaşatmasın kızlar inanın artık diyorum düşse de tekrar hayatıma dönsem böyle yatakta yatıyorum kendimi hasta hissediyorum bu seferde doktorum bana parça şeklinde akıntın olucak dedi ama benim sıvı beyaz akıntının içine kanlı çok küçük parçalar geliyo anlamadım doktor et parçası gibi olucak dedi hiç biliyormusunuz nasıl olucak belki duymuşsunuzdur
o zaman doğru yoldayım 2 gündür antibiyotik içiyorum maydanoz suyu kaynatıp içiyorum süpermiş :)
meleğin nasıl bakalım uslu duruyormu
kittyim hoşgeldin günaydınn
olsun o kadar annesi hissettirsin kendini :)süpersn ozman kuzum allha şifa versin inş.
Melek melek olmamaya başladı dünden beri su içsem geri çıkarıyom =(((,
halen daha kahvaltı edemedim korkuma
Süpersn ozman kuzum allha şifa versin inş.
Melek melek olmamaya başladı dünden beri su içsem geri çıkarıyom =(((,
Halen daha kahvaltı edemedim korkuma
haklısın valla içicem artık zatendilekcim işte su icmedigin icin oluyor o sistit böyle su içmememye devamedersen allah göstermesin böbreklerinide cürütürsün haberin olsun haftada 2 bardak sumu olurmus :mymeka: hergun en az 1,5 litre su icmen lazım al yanına siseyi surekli su içmeye basla yok cay içtim bu sıvı ihtiyacımı karsılar diye dusunme karsılamaz özellikede böbreklerin ihtiyacı olan suyu hic karsılamaz cildinde kup kuru olur cok erken yasta kırışmaya baslar haberin olsun su cildi yeniler böbrekleri ve idrar yollarını temizler anladınmı bnei :mymeka:
of off canım benim birikmiş senin sıkıntılar bu gibi durumlarda moralde verilmiyo sna herşey boş geliyo ama gel dinle beni hayat o kadar kısa ve anlamsaız kii sen gününün anınını tadını çıkar sadece yorma kafanı hiçbişeyleDİleĞİm yok canım ya hafta sonuda bÖyleydİm.İŞİmden sıkındım bu bebek mevzusu yordu artık..hanİ Şİmdİ benİ yanlıŞ anlamayın ama dÜŞÜk yapan arkadaŞlara dİyorum en azından hamİle kalabİldİĞİnİzİ bİlİyorsunuz...bende oda yok bİr senedİr bİr osrun yok denİyor ama hİÇmİ denk gelmez yanİ ben kalıp kalamadıĞımı bİle bİlemİyorum...sİnİrlerİm bozuk ya..ruhsal aÇıdan İyİ deĞlİm İŞte...her hafta sonu İŞ yapmaktan sıkıldım eŞİm ÇalıŞıyor ben evde bİrlİkte vaİt geÇİremİyoruz genel aÇıdan herŞeyden sıkıldım yanİ anlıcaĞın
artık kendimi toparladım sayılır kızlar hayırlısı böyleymiş hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum bünye kendini hamileliğe hazırlıyormuş bundan sonra daha çabuk hamile kalabilirmişim bazıları hemen ertesi ay kalıyormuş bazıları 6 ay sonra inşallah hemen hamile olurumda acımı unuturum allahım hiçbirisine yaşatmasın kızlar inanın artık diyorum düşse de tekrar hayatıma dönsem böyle yatakta yatıyorum kendimi hasta hissediyorum bu seferde doktorum bana parça şeklinde akıntın olucak dedi ama benim sıvı beyaz akıntının içine kanlı çok küçük parçalar geliyo anlamadım doktor et parçası gibi olucak dedi hiç biliyormusunuz nasıl olucak belki duymuşsunuzdur
Ben doktara gİder kızlar ÖptÜm hepİnİzİ
ben çıkıyorum kızlar akıntım geliyo wc ye gitmem gerek hepinizi seviyorum sonra kendimi iyi hissedersem gelirim
Kityyyyyyyyyyyyyyyyyyyciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersin ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?