o zaman doğru yoldayım 2 gündür antibiyotik içiyorum maydanoz suyu kaynatıp içiyorum süpermiş :)Kuzum kasık ağrısı yapıyo
Habire wc isteği ama wc ye gidiyosun yanma var ve idrar falan yok
Sonra ateş yapar tabi bunalrı hepsi bi araya gelince sinir yapar=))
Canım Doktor antiibiyotik verip yollar seni
al önüne şişe şişe su zorla kendni iç
Bide maydonoz suyunu tavsiye ederm (idrar söktürür kendisi)
Çünkü o mikrobu ancak sık sık wc ye gidiceksin ki idrarla atıcaksın dışarı
Öfff bendede ateŞ yÜkseltİ bugÜn ya...normalde 36,6 36,7 seyredİyordu İkİ kez ÖlÇtÜm 36,9 Çıktı Şİmfdİ ben o zaman geÇen gÜnlerde yumurtlamıŞ mı oluyorum...ateŞİm yÜkseldİ ya dÜŞmesİ gerekmİyor muydu..kİttttttttttyyyyyyyyyyyyyyy yardım
Kİtty bugÜn 12.gÜn...ayrıca ama akıntımm c.tesİden bu yana kahverengİ kuzu TABLOM YANIMDA DEĞİL HAYATIM YA..6.GÜNÜ İTİBARİYLE ÖLÇMEYE BAŞLADIM ZATEN...BEN BU AY YUMURTLAMICAM SANKİ ÖLE GİBİ GELİYOR BANA...YADA GEÇ YUMURTLICAM ADET SİLKÜM GEÇEN AYKİ GİBİ OLURSA GEÇ YUMURTLARIM
kızlar merhaba nasılsınız varmı haberler ben hala evdeyim dün akıntım başladı artık bebeği düşürüyorum
yine var bulantım arada kuscak gibi de oluyorum ama hiç kusmadım serum takılan kolum şişti bi de o ağrıyo o kadar çiçekle kamyasa çok üzüldüm ya geçmiş olsun kıslar ama merak etmeyin en azından hamile kalabileceğimizi anladık ve bu şekilde daha da kolay oluyo hayırlısı olsun dilek geçmiş olsun canım senin sağlığın daha önemli önümüzde daha çok ay var hayırlısıyla tedavin bitsin inş bende sizi çok özledim canlarımmmmmmmmopuyorumnanaktan
Kuzu ama beyaz akıntım yokkİ...İĞrenÇ bİ renkte akıntım var ya...kahve ..neyse kafa yorma bence bİ bok Çıkmaz bu ay bu tablodan
kızlar günaydın.....
bendende acaip bi boğaz yanması varya sonu hayr olur umarım......
sizler naptınız ne var ne yok.....
nedenki tatlım pazartesi sendromumu başka sorunmu vardileğim ne olsun hayatım ya sıkıcı bir gün daha işte keyfim yok hiç...hayattan bezmiş hissediyorum kendimi
bende hiç su içmem haa haftada 2 bardak :) şimdi deli gibi içiyorum mecburntugbacım ve dilekcim gecmiş olsun kızlar üzüldüm ikiniz icinde :teselli: Dilekcim sende cosmosum gibi yap bol bol su iç sistitn 1 numaralı ilacı bol bol su icip wc ye gitmek öyle olunca mikropları vucudundan atmıs oluyorsun illa ilac içmen geerkmiyor bence :1hug:
canım ben anlamadım bişey kaçırmışım sanırım. Herşeyin hayırlısı ...kızlar merhaba nasılsınız varmı haberler ben hala evdeyim dün akıntım başladı artık bebeği düşürüyorum
günaydın canımkızlar günaydın.....
Bendende acaip bi boğaz yanması varya sonu hayr olur umarım......
Sizler naptınız ne var ne yok.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?