Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kıtty bugÜn 12.gÜn...ayrıca ama akıntımm c.tesıden bu yana kahverengı kuzu TABLOM YANIMDA DEĞıL HAYATIM YA..6.GÜNÜ ıTıBARıYLE ÖLÇMEYE BAŞLADIM ZATEN...BEN BU AY YUMURTLAMICAM SANKı ÖLE GıBı GELıYOR BANA...YADA GEÇ YUMURTLICAM ADET SıLKÜM GEÇEN AYKı GıBı OLURSA GEÇ YUMURTLARIM

o zaman doğru yoldayım 2 gündür antibiyotik içiyorum maydanoz suyu kaynatıp içiyorum süpermiş :)
meleğin nasıl bakalım uslu duruyormu

kittyim hoşgeldin günaydınn

tugbacım ve dilekcim gecmiş olsun kızlar üzüldüm ikiniz icinde :teselli: dilekcim sende cosmosum gibi yap bol bol su iç sistitn 1 numaralı ilacı bol bol su icip wc ye gitmek öyle olunca mikropları vucudundan atmıs oluyorsun illa ilac içmen geerkmiyor bence :1hug:

kızlar merhaba nasılsınız varmı haberler ben hala evdeyim dün akıntım başladı artık bebeği düşürüyorum

eger dunku atesin 36.7 den 36.6 dustuyse ve bugunde 36.9 olduysa 2 dercelik artıs olmus ninikim yumurtlamıs olabilirsin opuyorumnanaktan

Kamyas canım hoŞgeldın...ÜzÜlme lÜtfen hayatım bılıyorum Çok zor bıŞey allah kımmseye vermesın...bı anda olsa yıne bı derece ama bÖlesı ÇÇok daha zor...allahım ınŞallah bı daha nasıp edıcek canım zÜÜzlme..demekkı hayırlısı bÖyleymıŞ

kızlar merhaba nasılsınız varmı haberler ben hala evdeyim dün akıntım başladı artık bebeği düşürüyorum

cok üzüldüm kamyascım ya :çok üzgünüm: dun guzel haber foreverımdan geldi hamileymiş canım opuyorumnanaktan

yine var bulantım arada kuscak gibi de oluyorum ama hiç kusmadım serum takılan kolum şişti bi de o ağrıyo o kadar çiçekle kamyasa çok üzüldüm ya geçmiş olsun kıslar ama merak etmeyin en azından hamile kalabileceğimizi anladık ve bu şekilde daha da kolay oluyo hayırlısı olsun dilek geçmiş olsun canım senin sağlığın daha önemli önümüzde daha çok ay var hayırlısıyla tedavin bitsin inş bende sizi çok özledim canlarımmmmmmmmopuyorumnanaktan

Kuzu ama beyaz akıntım yokkı...ıĞrenÇ bı renkte akıntım var ya...kahve ..neyse kafa yorma bence bı bok Çıkmaz bu ay bu tablodan

kızlar günaydın.....
bendende acaip bi boğaz yanması varya sonu hayr olur umarım......
sizler naptınız ne var ne yok.....

bulantın icin nane limon ic canım belki faydası olur :1hug:

Kuzu ama beyaz akıntım yokkİ...İĞrenÇ bİ renkte akıntım var ya...kahve ..neyse kafa yorma bence bİ bok Çıkmaz bu ay bu tablodan

niye cıkmasın canım ya cıkar :1hug:

kızlar günaydın.....
bendende acaip bi boğaz yanması varya sonu hayr olur umarım......
sizler naptınız ne var ne yok.....

günaydın bidenem hosgeldin opuyorumnanaktan sende ıhlamur iç canım cok iyi geliyor bogaz yanmasına ben öyle iyi ettim kendimi :1hug:

artık kendimi toparladım sayılır kızlar hayırlısı böyleymiş hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum bünye kendini hamileliğe hazırlıyormuş bundan sonra daha çabuk hamile kalabilirmişim bazıları hemen ertesi ay kalıyormuş bazıları 6 ay sonra inşallah hemen hamile olurumda acımı unuturum allahım hiçbirisine yaşatmasın kızlar inanın artık diyorum düşse de tekrar hayatıma dönsem böyle yatakta yatıyorum kendimi hasta hissediyorum bu seferde doktorum bana parça şeklinde akıntın olucak dedi ama benim sıvı beyaz akıntının içine kanlı çok küçük parçalar geliyo anlamadım doktor et parçası gibi olucak dedi hiç biliyormusunuz nasıl olucak belki duymuşsunuzdur

foreverım bugun calıstıgı icin gelemicekti kızlar haberiniz olsun aksam girer buyuk ihtimalle yada yarın haberiniz olsun opuyorumnanaktan

Kız cosmoooooooooooooooooo ses ver len arada bak tuĞbanında ıÇ bulantısı varmıŞ...

Kamyas hayatım sanıırm hanı adetlıyken parÇa Şeklınde gelır ya kanama onun gıbı bıŞey olsa agerek...yanı gÖrdÜĞÜmden deĞıl ama et parÇası oluyor oda ben kıstlerımı hep o Şekılde atıyorum...

dileğim ne olsun hayatım ya sıkıcı bir gün daha işte keyfim yok hiç...hayattan bezmiş hissediyorum kendimi
nedenki tatlım pazartesi sendromumu başka sorunmu var
bende hiç su içmem haa haftada 2 bardak :) şimdi deli gibi içiyorum mecburn
canım ben anlamadım bişey kaçırmışım sanırım. Herşeyin hayırlısı ...
kızlar günaydın.....
Bendende acaip bi boğaz yanması varya sonu hayr olur umarım......
Sizler naptınız ne var ne yok.....
günaydın canım
o lanet boğaz yanması bendede var hatta burun akması teşte yani sistit yetmedi bide grip oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…