Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Abyısun hoŞgeldın kuzu ıyı barı senden gÜzel haber aldık canım ya...Çok sevındım...forever hamıle bııyor musun

forvr canm anlmam degerden ama ii gıbı sıkma canını melgın sennle kalack ınsallh
KIZ MÜROOOOOOOOOOOOO ATEŞ TABLONU UNUTTUNMU LEYNN DİREK ÖYLE ELMELİYDİN TOPİĞE delikafadulden
tabloyu artık önmsmcm len:mymeka:

hg abyosn drmlr ıyı sanrm

abyosuncum ve mücüm hosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktanŞeniz

Müroooooooo naber len tablosuz =)))

abyosuncum ve mücüm hosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktanŞeniz

Neden kız Önemsemİyorsun hayırdır

hgb canlrım ya ne bılıyım gene gecen ay gıbı hüsrana ugryablrım gecen aykı buzamnlr oldugu gıbı lekenmm geldı bu sefer az ama daha ama tablomda ateşim yuksek 0,01 derece duşüp kalkyr ama yanı tblo adt olmucan dyr amabenm sancm var belm agryr kasıgımda batmalrım var ve akıntı ıle az lekenme :çok üzgünüm:

Salla o zaman mÜrocum valla bak..bÖle yolunda gıtmedım bıŞeyler tablo ddaha Çok can sıkıyor boŞver bu ay ÖlÇme o zaman ÖnÜmÜzdekı ay yaparsın kuŞum

tablon olmican diyorsa olmicaksındır canım :1hug:aklına kötü seyler getirme :1hug:

Abyısun hoŞgeldİn kuzu İyİ barİ senden gÜzel haber aldık canım ya...Çok sevİndİm...forever hamİle bİİyor musun
merhaba güzelim...forever hamile mi...yaşasın...ohhh:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

1. 27 eylül Regl başlangıç 36,4
2. 28 eylül 36,4
3. 29 eylül 36,3
4. 30 eylül 36,3
5. 1 ekim (Erkn saat )36,1
6. 2 ekim Erken 36,2* regl bitiş
7. 3 ekim Erken 36,0
8. 4 ekim 36,2 * uzayan yapişkan akıntı
9. 5 ekim 36,3 ov Silik ama 2 czgı sekil belli
10. 6 ekim ılk 36,3* ov ikinci çizgi cok yakın .uzayan akntı
11. 7 ekim 36,2 ikinci çizgi çok yakn
12. 8 ekim 36,4 * ov dünden birz daha slik cok az akntı
13. 9 ekim 36,4
14. 10 ekim 36,6* ov daha slik
15. 11 ekim 36,5 ov daha slik .
16. 12 ekim 36,6* ov daha daha slik.
17. 13 ekim 36,6 ov slik
18. 14 ekim 36.8 15 dk geç uyndm .ov slik
19. 15 ekim 36,8* ov slik
20. 16 ekim 36,7 ov slik
21. 17 ekim 36,8*beyz yapşkan akıntı ov şekl bellı
22. 18 ekim 36,7
23. 19 ekim 36,7 akıntı sancı bel baş agrısı

ben hafta sonu yoktum canm cmrtesı öglenedn sonraları olmyrm

günaydın kızlar ben geldim salı günü hastaneye yattım cuma çıktım bulantı kusma çok oldu yediğimi çıkardım o yüzden neler oldu bakim yokluğumda

geçmş olsn canm mrk ettım senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…