forvr canm anlmam degerden ama ii gıbı sıkma canını melgın sennle kalack ınsallhben geldim de topikte kımse yok aaaaaaaaaa
pazartesiye kadar yokum ben de ona göre :jeyyar:
sonucumu merak edersiniz sonraakaydirigubbakcemile3
kızlar değerim 122 çıktı doktor biraz düşük takip edelim dedi çok sevinemedim ya bu sefer meleğim beni bırakmaz inşallah .akşam da kendi doktoruma gidicem sistit için.
tabloyu artık önmsmcm len:mymeka:KIZ MÜROOOOOOOOOOOOO ATEŞ TABLONU UNUTTUNMU LEYNN DİREK ÖYLE ELMELİYDİN TOPİĞE delikafadulden
hg abyosn drmlr ıyı sanrmkızlar ben geldim..c.tesi dr. gittik bebişin kesesini gördük..bu arada c.tesi gününden beri istifralarım başladı ve 1 haftadır hep uyku modundayım..akşam eve gitsem de yatsam modundayım inannın..sizler nasılsınız?
Müroooooooo naber len tablosuz =)))
abyosuncum ve mücüm hosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktanŞeniz
Neden kız Önemsemİyorsun hayırdır
hgb canlrım ya ne bılıyım gene gecen ay gıbı hüsrana ugryablrım gecen aykı buzamnlr oldugu gıbı lekenmm geldı bu sefer az ama daha ama tablomda ateşim yuksek 0,01 derece duşüp kalkyr ama yanı tblo adt olmucan dyr amabenm sancm var belm agryr kasıgımda batmalrım var ve akıntı ıle az lekenme :çok üzgünüm:
merhaba güzelim...forever hamile mi...yaşasın...ohhh:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:Abyısun hoŞgeldİn kuzu İyİ barİ senden gÜzel haber aldık canım ya...Çok sevİndİm...forever hamİle bİİyor musun
ben hafta sonu yoktum canm cmrtesı öglenedn sonraları olmyrmmeraba kızlar kimse yok yine bomboş topik esliden müro bekliyordu o da uğramıyor pek
tubatuba dan ve çöm anneden de ses çıkmıyor.
çiçeemm kamyasım morali iyi oluncaya kadar uğramayacaklar galba
eee kızlar siz nerdesiniz ya :gitme:
günaydın kızlar ben geldim salı günü hastaneye yattım cuma çıktım bulantı kusma çok oldu yediğimi çıkardım o yüzden neler oldu bakim yokluğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?