cosmo bebeğin nasıl kalp atışlarını duydunuzmu dikkat et canım kendine
DİleĞİm yok canım ya hafta sonuda bÖyleydİm.İŞİmden sıkındım bu bebek mevzusu yordu artık..hanİ Şİmdİ benİ yanlıŞ anlamayın ama dÜŞÜk yapan arkadaŞlara dİyorum en azından hamİle kalabİldİĞİnİzİ bİlİyorsunuz...bende oda yok bİr senedİr bİr osrun yok denİyor ama hİÇmİ denk gelmez yanİ ben kalıp kalamadıĞımı bİle bİlemİyorum...sİnİrlerİm bozuk ya..ruhsal aÇıdan İyİ deĞlİm İŞte...her hafta sonu İŞ yapmaktan sıkıldım eŞİm ÇalıŞıyor ben evde bİrlİkte vaİt geÇİremİyoruz genel aÇıdan herŞeyden sıkıldım yanİ anlıcaĞın
nasıl olayım sana kızgınım cıkarıyorsun diye birsey yememiş bebişimizi ac bırakmıssın hadi hemen birseyler ye cıkarsada cıksın bebişimiz alacagını alır fazlalıklarda atılır hadi nane limon icersin iyi gelir bulantına Şenizopuyorumnanaktan
Kityycikk galeta mıdır nedir ondan aldırdım onu yiyom kuzum çayla
Bi an evvel biter inş. ne diyim
kız delüüü cosmo galeta yenirmi anacım vitaminli şeyler ye hergün meyva götür işe ara öğünlerde ye bol bol süt iç senin günde 5 öğün yemen lazım az az sık yicen çay falanda çok içme bebekte demir eksikliği yapıyormuş
inşallah canım :Saruboceq: ama uzunca bir sure böyle devamedecek galiba o yuzden bulantılarını sevip onlarla yasamayı ögrenmelisin canım cunku onlar meleginin belirtileri opuyorumnanaktanafiyet olsun bidenem :1hugpuyorumnanaktancaya birazda limon sık iyi gelir canım :1hug:
Anm cosmo sİz bİ acayİpsİnİz zatİ...senİn ruhun ÖlmÜŞ be...ben bu tarz Şeylere Çok dÜŞkÜnÜmdÜr ya..ne bİleyİm...hanİ dıŞarı Çıkmasakta ortak bİŞeyler yapmaktan yanayım..arada yanlız takılırsın tabİ ama..arada...ben kocamı ÖzlÜyorum ya...
Şİmdİ kİtty kafamı gÖzÜmÜ daĞıtacak ben ne yapayım o zaman dİye...haklısın valla ben duramazdım Öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?