Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ninikim bizde 15 aydır deniyorduk anca kimyasalı becere bildik işte:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3 tkaydirigubbakcemile3öbe töbe
benim eşimin işide yoğun her pazar çalışıyor ben hep evde yanlızım ki istanbulda tanıdığımda yok görüşebilceğim şu 3 aydır rahatız pazarları evde artık o yüzden canını sıkma

Kityycikk galeta mıdır nedir ondan aldırdım onu yiyom kuzum çayla
Bi an evvel biter inş. ne diyim

ninikimin canımı sıkılmış oyyyyyyy kıyamam ben sana bebeğim ya
Benim eşim hafta içi de hafta sonu evde de noluyo
Öküz gibi pc başında vakit geçiriyo
Bi cacık anlamıyom eşimden çıkıp dolaşmak gezmek zaten gelmiyo içimden bi garibiz sanırım bizde

Kityycikk galeta mıdır nedir ondan aldırdım onu yiyom kuzum çayla
Bi an evvel biter inş. ne diyim

inşallah canım :Saruboceq: ama uzunca bir sure böyle devamedecek galiba o yuzden bulantılarını sevip onlarla yasamayı ögrenmelisin canım cunku onlar meleginin belirtileri opuyorumnanaktanafiyet olsun bidenem :1hugpuyorumnanaktancaya birazda limon sık iyi gelir canım :1hug:

kız delüüü cosmo galeta yenirmi anacım vitaminli şeyler ye hergün meyva götür işe ara öğünlerde ye bol bol süt iç senin günde 5 öğün yemen lazım az az sık yicen çay falanda çok içme bebekte demir eksikliği yapıyormuş

Slm gunadn kıslr yenı grbldm ancak yogndum bıde sıcak anlatamm bu ney ya yaz gerı geldı gene ben gecen aykı gıbı hÜsrana ugrcm sanrm bende sancı devm edyr ve lekelnme geldı az bısey mıdmde gene haff blnyr belm agryr

Anm cosmo sız bı acayıpsınız zatı...senın ruhun ÖlmÜŞ be...ben bu tarz Şeylere Çok dÜŞkÜnÜmdÜr ya..ne bıleyım...hanı dıŞarı Çıkmasakta ortak bıŞeyler yapmaktan yanayım..arada yanlız takılırsın tabı ama..arada...ben kocamı ÖzlÜyorum ya...

Şımdı kıtty kafamı gÖzÜmÜ daĞıtacak ben ne yapayım o zaman dıye...haklısın valla ben duramazdım Öle

Kzum düne kadar öleydim hergece koca bi bardak süt içiyodum ki sütten iğrenirim
Meyveyi sabah kahvaltının peşinden yemeye başlardım gece yarısına kadar ama
Şimdi herşeyden tiksiniyorum inadına sanki tüm kokuları da öyle keskin alıyom ki
Tez zmanda geeçr inş. da kendme gelkrm böle olunca mutsuz oluyo insan
Hasta gibisin resmen yaf

KIZ MÜROOOOOOOOOOOOO ATEŞ TABLONU UNUTTUNMU LEYNN DıREK ÖYLE ELMELıYDıN TOPıĞE delikafadulden

Doğru diyon Kity cim varlığını hissediyosun aslında bi anlamda

Napardın mesela ninikimmm anlat bakim

benim dr um ilk 3ay kendini hiç zorlama ne yiyebiliyorsan onu ye diyo 3aydan sonrası daha önemli cosmo kendini zorlamana gerek yok

NE Mı YAPARDIMKIZIM FıLM ıZLE KOCıŞıNLE YANYANA MESELA...PUZLE YAP..OYUN OYNA...YAPÇAK BıR SÜRÜ ŞEY VAR...MESELA EVE GıDERKEN FıLM AL BU AKŞAM BıRLıKTE ıZLEYıN..SEN BıŞEY ıSTEMEYıNCE ADAMDA NE YAPSIN YANı...YUVAYI DıŞı KUŞ YAPAR yerimseniben

kızlar ben geldim..c.tesi dr. gittik bebişin kesesini gördük..bu arada c.tesi gününden beri istifralarım başladı ve 1 haftadır hep uyku modundayım..akşam eve gitsem de yatsam modundayım inannın..sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…