Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kız mucum sana birsey söylimmi içimden bir ses ve bu tablona göre senin hamiş oldugunu söyluyor inşallah öyledir bidenem ya :Saruboceq:

11. 7 ekim 36,2 yumurtladıysan 11+14= 25 yani buyuk gun yarın oluyor test yapmısmısydın sen hic canım ?

Günaydın milletttttttttttttttttttttttt
Bulantılarımla beraber geldm nassınız bakim

gunaydın cosmosum hosgeldinizopuyorumnanaktanŞeniz

günaydın bebelerimmmmmmmmmmmmm

gunaydın cicegim hosgeldin bidenemmmmmmmmmmmmmmŞenizopuyorumnanaktan

Lekelnmm kesldı ÇıÇemm acaba yerlŞme kanmsımydı o ymrtlama gununden kac gn sonra olurkı yerlŞma kanaması

OLEYYY SAHİMİ İNŞALLHHHH:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: DUA EDIN BANA HAMİŞLERRRRRRRRR:mymeka:

Lekelnmm kesldı ÇİÇemm acaba yerlŞme kanmsımydı o ymrtlama gununden kac gn sonra olurkİ yerlŞma kanaması

tatlım bugünlerdee olurr ancak inşallah tatlım çok kaptırma kendini ama kittyme katılıyorummmmmmm hayırlısı bebemmm

kitymmmmmm hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

kızlar bizimde bu haftayı iyi değerlendirmemiz lazım
tablo filan yapasım gelmiyor ama alışkanlık gereği yumurtlama günü hespladım yine kaydirigubbakcemile3
gerçi doktor bu ay dinlen deyip ilaç filanda vermedi bu ay olurmu olmaz mı o da belli değil ama bakalım artık hayırlısı

Canm bu arada ıntrnet 23 ekımde ergl olmn gerek dyrdu benm tahmnm26 ekımdı sence yarın daha erkn deglmı buyuk gÜn dedın ya

Mınık anne nbr nasıl gıdıyor yeĞen nasılllllll

mÜro tatlımmmm nasılsınnnnn bakımmmm sende durumlar nasılll kuŞummmmm

Kız Sema harikasın canım sen valla maşallah bu enerjine nazar değmesin

napiyimmmm canım geleceği zamanı bilir o artık bebiş bebiş diye kafayı yiycem en iyisi boşvereyim gelecekse gelir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saldım çayıra mevlam gayıraaa alkisalkisalkis

Tuğbişim fstone cummmmm hoşgedlnz canlarım...
İyi gitsin diye uğraşıyom Dr gidip ilaç yazdırcam dayanamıyom bulantılara bütün moralimi alt üst ediyo

Mİnİk anne nbr nasıl gİdİyor yeĞen nasİlllllll

mÜro tatlımmmm nasılsınnnnn bakİmmmm sende durumlar nasılll kuŞummmmm
iyiyim canım hastaneye yatırdı annesini geçen hafta kusmadan ama kendilerinin keyfi yerinde büyümeye devam ediyo sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…