Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

teşekkür ederim canım sağol
yerleşme lekelenmeleri olma ihtimali yokmu acaba?

Caka canım ınternetten araŞtırdım Şımdı rahatsızlıĞını...hayatım kendını ıyı Şeylrre hazırlamalsıın ınan beyın Öle bıŞey kı neye yoĞunlaŞırsan o olur ınan buna...gel bızle burda ol bundan bÖyle ınan bak bız bıle ıyı gelıcez sna..mÜmkÜn olduĞunca bence evde durma dıŞarıya Çık dolaŞ vakıt geÇır..

DıleĞım hoŞgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nbr doktor ne yaptı bakayım sana...

Fstone kız yırım senı ben yırım

canım niye gittin doktora nedir yanii son durum
allah daha büyük dert vermesin canım yaa
forever hamişş son durum bu şekerimmm alkisalkisalkis
canım perşembe gecesinden beri idrarda yanma ve kan vardı ve sancı tabi sadecede gece oluyo perşembe geçti cuma bişey yok cuma akşamı yine başladı üstelik ben yoldayken istanbula gidiyordum cumartesi günü doktora gittim sistit dedi. ama tahlil yapmadan tahlil yapsada sonucu yetişmeyecekti bende emin olmak için dünde burda gittim tahlil için tabi bu arada antibiyotik maydanoz suyu içtim bişeyim kalmadı dün doktorda onayladı sistiti ama geçmiş şükür.
antibiyotik içiyorum ayrıca doktor 1 hafta ilişki yasağı koydu hemde yumurtlama haftamda mafoldumben

DİleĞİm hoŞgeldİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nbr doktor ne yaptı bakayım sana...

Fstone kız yİrİm senİ ben yİrİm
hoşbulduk canım benimmm Şeniz
idrar tahlili yapmadı geçmiş hastalığın idrar temiz çıkar dedi belki taşta olabilir diye film verdi pırıl pırılmış geçmiş sistitim canım
sen nasılsın bakalımm

caka sen takıl anam en iyisi buraya biz dağıtırı z kafanı aklına gelmez bile hastalığın

ay canım yaa iyileşte kuşum hayırlısı olsunn sıkma canınıı yaaaa senin sağlığın daha önemlii sen sağlıksız olursan bebiş nasıl gelsinkii dikkat et kendine iyi bakk emii canım benimm birde sinirlerini biraz boşaltttttt rahatla takma kafanaaa tatlım inan takmadığın sürece gelicektir bebişinnnnnnn opuyorumnanaktan

Vall dıleĞı msÜper ya..Çok sevındım canım benım hadı hayırlısı bakalım...gelsenize dıĞer topıĞe

inşallah canım
senin mercimek nasıl bakalım :))
Vall dİleĞİ msÜper ya..Çok sevİndİm canım benİm hadİ hayırlısı bakalım...gelsenize dİĞer topİĞe
sağol canım bende çok sevindim. geliyorum oarayada hemen hazır birileri varken :)

uzakta çok uzakta güneyde
yazların sıcacık ve aşık
kışları soğuk ve sensiz
bir şehir ve ben üşüyoruz
,,,,,
,,,,,
Yarabbi duy duy sesimi
anlamıyor kimseziliğimi
Yarabbi yetiş Yarabbiiii

sositososito

limon çiçekleri güzel parça değilmii

teşekkür ederim canım sağol
yerleşme lekelenmeleri olma ihtimali yokmu acaba?

YOK ANAM HEÇ ÜMİDİM YOKTUR GERÇİ 2-3 SATTEN BERİ BİŞİY YOK GELMEMİŞ AMA BEN BAĞLADIM POPUŞU BEKLEYOMMMM

Fstone bacım bence sen 21inde yani yarın olursun kuzum ol ki adetin düzene girsin inş.

İNŞ.KUZUM YA DÜZENİM FENA BOZULMUŞTA BENİM HABERİM YOK

DİleĞİm hoŞgeldİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nbr doktor ne yaptı bakayım sana...

Fstone kız yİrİm senİ ben yİrİm

YE BENİ NİNOŞUMMM YAAA KASIKLARIM FECİ AĞRIYOR,GÖĞÜSLERİME DOKUNAMIYORUM OFFF YAAAA İLGİYE ŞEVKATE İHTİYACIMMM VAR AMA AKSİ GİBİ HİÇ DE ÜZÜLMÜYORUM İYİMİ KARTI YEDİĞİME

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…