teşekkür ederim canım sağolDÜN YOKTUM TATLIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMMM YAAA BENDE KIRMIZI KARTIMI HA GÖRDÜM HA GÖRECEM LEKELENMEM BAŞLAMIŞ BEKLİYORUM İŞTE NAZLI KIZIM GELECEK İŞTE BU AY ÜMİDİM YOKTU ZATEN DOĞRU DÜRÜST FİKFİK OLMADI İŞTEN GÜÇTEN YORGUN DÜŞTÜK BENDE SIKIŞTIRMADIM KOCİŞİMİ NAPALIM BU AY OLMAZSA ÖBÜR AY VAR ODA OLMAZSA SONRAKİİİ AYLARRR ÇOKKKK ÖMÜR UZUNNN ELBET BİRGÜN OLUR DİMİ AMA VAKİT GEÇİRİYORUM BENDE ELİMDE ŞİŞ İPLİK PASO ÖRÜYOMM :hulya:
canım perşembe gecesinden beri idrarda yanma ve kan vardı ve sancı tabi sadecede gece oluyo perşembe geçti cuma bişey yok cuma akşamı yine başladı üstelik ben yoldayken istanbula gidiyordum cumartesi günü doktora gittim sistit dedi. ama tahlil yapmadan tahlil yapsada sonucu yetişmeyecekti bende emin olmak için dünde burda gittim tahlil için tabi bu arada antibiyotik maydanoz suyu içtim bişeyim kalmadı dün doktorda onayladı sistiti ama geçmiş şükür.canım niye gittin doktora nedir yanii son durum
allah daha büyük dert vermesin canım yaa
forever hamişş son durum bu şekerimmm alkisalkisalkis
hoşbulduk canım benimmm ŞenizDİleĞİm hoŞgeldİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nbr doktor ne yaptı bakayım sana...
Fstone kız yİrİm senİ ben yİrİm
canım perşembe gecesinden beri idrarda yanma ve kan vardı ve sancı tabi sadecede gece oluyo perşembe geçti cuma bişey yok cuma akşamı yine başladı üstelik ben yoldayken istanbula gidiyordum cumartesi günü doktora gittim sistit dedi. ama tahlil yapmadan tahlil yapsada sonucu yetişmeyecekti bende emin olmak için dünde burda gittim tahlil için tabi bu arada antibiyotik maydanoz suyu içtim bişeyim kalmadı dün doktorda onayladı sistiti ama geçmiş şükür.
antibiyotik içiyorum ayrıca doktor 1 hafta ilişki yasağı koydu hemde yumurtlama haftamda mafoldumben
aynen ya ne yaptım ne yapacaktım şaştımsemacım benimde yoğunda nasıl laf yetiştiriyom bende bilmiyom kafam bi dünya olduuu yaa vallaaa
inşallah canımay canım yaa iyileşte kuşum hayırlısı olsunn sıkma canınıı yaaaa senin sağlığın daha önemlii sen sağlıksız olursan bebiş nasıl gelsinkii dikkat et kendine iyi bakk emii canım benimm birde sinirlerini biraz boşaltttttt rahatla takma kafanaaa tatlım inan takmadığın sürece gelicektir bebişinnnnnnn opuyorumnanaktan
sağol canım bende çok sevindim. geliyorum oarayada hemen hazır birileri varken :)Vall dİleĞİ msÜper ya..Çok sevİndİm canım benİm hadİ hayırlısı bakalım...gelsenize dİĞer topİĞe
limon çiçekleri güzel parça değilmiiuzakta çok uzakta güneyde
yazların sıcacık ve aşık
kışları soğuk ve sensiz
bir şehir ve ben üşüyoruz
,,,,,
,,,,,
Yarabbi duy duy sesimi
anlamıyor kimseziliğimi
Yarabbi yetiş Yarabbiiii
sositososito
teşekkür ederim canım sağol
yerleşme lekelenmeleri olma ihtimali yokmu acaba?
Fstone bacım bence sen 21inde yani yarın olursun kuzum ol ki adetin düzene girsin inş.
DİleĞİm hoŞgeldİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nbr doktor ne yaptı bakayım sana...
Fstone kız yİrİm senİ ben yİrİm
uzakta çok uzakta güneyde
yazların sıcacık ve aşık
kışları soğuk ve sensiz
bir şehir ve ben üşüyoruz
,,,,,
,,,,,
Yarabbi duy duy sesimi
anlamıyor kimseziliğimi
Yarabbi yetiş Yarabbiiii
sositososito
limon çiçekleri güzel parça değilmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?