sen nasıl üstesinden geldim canım benim ilaçlara karşı aşırı düşkünlüğüm var içmezsem sanki delirecekmişim gibi hissediyorum şimdi doktorda kullanamayız dedi ben napıcam şimdi diye düşünüp duruyorum ne yapmalıyım bu sıkıntı o kadar kötü ki anlatamam hiç bişeye benzemiyo karnımı doyurmak bile bana öyle sevinç veriyoki yiyebiliyorum anlatamam yiyemeyincede bi o kadar kötü oluyorumsürekli kendimi sıkıyorum geçssin diye ama o zamanda daha kötü oluyo haliyle nasıl atlatıcam ben yardım edin bana
ninikciğim şimdi bu hastalık birden sıkıntıyla geliyo kalbin çarpıyo bi panik haline giriyosun eyvah diye ki ben bunları sürekli yaşadığım için bünyemde olan değişiklikleri hemen tekrara hastalanıyorum diye yorarım ben gayet iyiydim tedavimide olmuştum 3 ay oldu evleneli aşırı derecede bebek istiyodum eşim erken demesine rağmen istedim hergün acaba oldumu diye günleri saatleri saydım en son adetime 2 gün kala şüphelendim test aldım ve çıktı o kadar sevindimki saatlerce teste baktım o gün bi sorun yoktu yani ertesierken uyandım normalde 12 den önce kalkmazdım erken uyanınca kalbimde çarpıyodu eyvah dedim fırladım yataktan tuvalete gittim ve ishal olmuştum bu hastalıkta midede bozuluyo sonra iştahta gidince yeniden hastalanıyorum diye iyice kaptırdım kendimi ve şimdi bu durumdayım
iyiyim canım çok şükür dün sen varmıydın bilmiyorum anlattım ama sistit olmuşum doktora gittim dün geçmiş şükür şimdide gribi geçirmeye çalışıyorum buna şükür ama.iyiz kuşum sen nasılsın bakimmmmmmmm
Hsplymadm canm netten senn regl tarhnı
hoşbuldum canımdbs cimm hoşgeldin canım nerelerdesinnnnn sennnnnnnnnnnn
iyiyim canım çok şükür dün sen varmıydın bilmiyorum anlattım ama sistit olmuşum doktora gittim dün geçmiş şükür şimdide gribi geçirmeye çalışıyorum buna şükür ama.
işte benim beynim hastalığa odaklandığı için onu hiç düşünemiyorum bile ona yorsam zaten herşey yoluna girecek eminin ama yok işte nasıl bir beyinse bendeki hastalıktan başka bişey düşünmüyo herşey şöyle herkes böyle ben düne kadar böyleydim ama şimdi böyleyim diye çok üzülüyorum o zamanda zaten ağlamaya başlıyorum
hoşbuldum canım
valla dün doktordaydım bugünda kayınvalidemi götürdüm dişçiye ordanda o beni çarşıya götürdü anca geldik :))
varmı güzel haberler bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?