Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Bak tatlım ıspanak mesela ıyı gelıyormuŞ ansıyete bozukluklarına yap her akŞam ye canım benım hem bebıŞede maŞallah bır yarar kı annesı sorma tosun olur tosunnnnnn

tatlım ilaçları uzunca süre kullandım evlendiğimde balayında bıraktım yeter artık diyerekten kendi kenidmi telkinlee arada benimde tabi kayılımın koptuğu oluyor içimde fırtınalar çıkıyor diniyorr parlıyor ama ömrümüzün sonuna kadar ilaç içemeyizki tatlım hayat zaten kısaa yarın bir gün daha büyük bişey olduğunda napcaz herşey bizim için tek sıkıntısı olanda bizler değiliz herkesin kendi dünyasında ne büyük sorunları var kimbilir yani kenidni telkin edicen şükür diycen ben yaparım diycenn kendine gaz vericen ben evde kalamıyrdum tek başıma ki kalırdım yani sonradan olsu işte bi sürü sorunun arkasından böyle bi şey çıktı yıllarca ne sıkıntılar çektim sonra üstüne gittim inatla evde tek kaldım odamdan çıkamıyrdum gece panik atak oluyordum bıçaklar falan alıyordum yanıma sanki biri girse etse bişey yapabilcekmişim gibi ama kendime dedim abim olsa ne yazar başkaları olsa ne yazar bişey olucaksa herşeye rağmen olur gündüzde ne büyük sorunlar oluyor dedim
diye diye kendime şimdi eskisi gibi çok rahat tek başıma kalabiliyorum kolay olmadı süeç ama bitti gitti yanis en yapabilirsinn tatlım

ninikciğim şimdi bu hastalık birden sıkıntıyla geliyo kalbin çarpıyo bi panik haline giriyosun eyvah diye ki ben bunları sürekli yaşadığım için bünyemde olan değişiklikleri hemen tekrara hastalanıyorum diye yorarım ben gayet iyiydim tedavimide olmuştum 3 ay oldu evleneli aşırı derecede bebek istiyodum eşim erken demesine rağmen istedim hergün acaba oldumu diye günleri saatleri saydım en son adetime 2 gün kala şüphelendim test aldım ve çıktı o kadar sevindimki saatlerce teste baktım o gün bi sorun yoktu yani ertesierken uyandım normalde 12 den önce kalkmazdım erken uyanınca kalbimde çarpıyodu eyvah dedim fırladım yataktan tuvalete gittim ve ishal olmuştum bu hastalıkta midede bozuluyo sonra iştahta gidince yeniden hastalanıyorum diye iyice kaptırdım kendimi ve şimdi bu durumdayım

YAVRU KUŞUMMM BEBİŞİNE NİYE YORMUYORSUN
TANSİYON DÜŞMESİ
KALP ÇARPINTISI
MİDE BULANTISI.....

BUNLAR HAMİLELİK BELİRTİLERİDE AYNI ZAMANDA BEBEĞİM BANA MERHABA DİYOR DİYE DÜŞÜN BENCE ÇÜNKÜ BU BÖYLEEEEEEEE opuyorumnanaktan

iyiz kuşum sen nasılsın bakimmmmmmmm
iyiyim canım çok şükür dün sen varmıydın bilmiyorum anlattım ama sistit olmuşum doktora gittim dün geçmiş şükür şimdide gribi geçirmeye çalışıyorum buna şükür ama.

Hsplymadm canm netten senn regl tarhnı

TATLIM 35 GÜNÜ GEÇİNCE ONLAR ÇALIŞMIYOR KUZUM BENİM HER AYIN ORTALAMASI 36,8 GÜN YAPIYOR AMAN ANLAMADIM HEÇ BİŞİY BU İŞTEN TUBİLOSHU GÖREN SÖYLESİN Bİ TARİH İŞTE BEN UYARIMMMM BOŞVER YORMAYIN KAFANIZI OLDUKMU ANLARIZ BİZDE O GÜNMÜŞ DİYE :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

caka merhaba
öncelikle şunu bilki bünyemizde ne ararsak onu buluruz gerek ishal gerek kusma gerek psikolojik kendini dinleme relax ol olmaya çalış. bak yeni evlisin ne güzle cicim aylarınızda en tatlı günlerin birde bizim kendimizi paralayıp sahip olmadıgımız bir şey var sende . meleğin... kıymetini bil sadece onu hisste bak herşey nasıl güzel olacak

işte benim beynim hastalığa odaklandığı için onu hiç düşünemiyorum bile ona yorsam zaten herşey yoluna girecek eminin ama yok işte nasıl bir beyinse bendeki hastalıktan başka bişey düşünmüyo herşey şöyle herkes böyle ben düne kadar böyleydim ama şimdi böyleyim diye çok üzülüyorum o zamanda zaten ağlamaya başlıyorum

iyiyim canım çok şükür dün sen varmıydın bilmiyorum anlattım ama sistit olmuşum doktora gittim dün geçmiş şükür şimdide gribi geçirmeye çalışıyorum buna şükür ama.

DÜN YOKTUM TATLIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMMM YAAA BENDE KIRMIZI KARTIMI HA GÖRDÜM HA GÖRECEM LEKELENMEM BAŞLAMIŞ BEKLİYORUM İŞTE NAZLI KIZIM GELECEK İŞTE BU AY ÜMİDİM YOKTU ZATEN DOĞRU DÜRÜST FİKFİK OLMADI İŞTEN GÜÇTEN YORGUN DÜŞTÜK BENDE SIKIŞTIRMADIM KOCİŞİMİ NAPALIM BU AY OLMAZSA ÖBÜR AY VAR ODA OLMAZSA SONRAKİİİ AYLARRR ÇOKKKK ÖMÜR UZUNNN ELBET BİRGÜN OLUR DİMİ AMA VAKİT GEÇİRİYORUM BENDE ELİMDE ŞİŞ İPLİK PASO ÖRÜYOMM :hulya:

annecikler sizler ne durumdasınız melekleriniz uslu duruyormu bakalımm

TATLIM 3 HAFTALIKTI DİMİ BEBİŞİN O ZAMAN BEN SANA ŞÖYLE DEYİM 3 HAFTAN DAHA KALMIŞ SIKIYSA 6.HAFTADAN SONRADA HİSSETME BAKALIM HİSSETTİRMİCEKMİ SANA KENDİNİ MALESEF HASTALIĞINI YOK DENECEK KADAR UNUTTURACAK O VELETİNN BÜYÜMESİ KUŞUMMMMM:CüvCüv:

fstone, cicekcik+, cosmopoli+, dbs, muruvvet+, NevYas, ninik+, tugba20+

ALOOOOO SENıNıZ ÇIKSIN AYOL KIRACAM BOYNUZUNUZU HAAAAAA NE DEMEYE GELDıNıZDE SUSUYONUZ Bı KONUŞUN BEEE Bı KONUŞUNNNNN

Ben wc ye gıdıyorum geldıĞımde hepınızı sesı ÇıkmıŞ olsun yakarım wallaha topıĞı zate kırmızı kartı ha gÖrdÜm ha gÖrecem acımı sızden Çıkarırım ona gÖre

hoşbuldum canım
valla dün doktordaydım bugünda kayınvalidemi götürdüm dişçiye ordanda o beni çarşıya götürdü anca geldik :))
varmı güzel haberler bakalım

canım niye gittin doktora nedir yanii son durum
allah daha büyük dert vermesin canım yaa
forever hamişş son durum bu şekerimmm alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…