Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

EVET CANM OKUDM AYNI YORUMU BNDE ESMDE VRDI HATTA SEN HANGISINE UYYRSN DEDI (Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir) DEDIM HADİ HADİ OLMS ÖLE SEY DEDI AMA KULK ASMK ISTEMEDIM

Haaa cosmommm ve tubıŞŞŞŞ eĞer bebıŞı saĞ kasıkta aĞrı hıssedıyorsanız erkek sol kasıkta hıssedıyorsan kız olurmuŞŞŞŞ dıyorlarrrr ama ben cosmom senı erkek tubıŞı kız hıssedıyorum hakkınızda hayırlısı olsunnn kendımınde hep ılk bebıŞımın erkek olacaĞını kızkenden daha sÖylerımmm Öle hıssedıyorum hatta bıŞıyler alacaĞım yada ÖreceĞım zaman ıÇım hep erkek Şeylerıne gıder sızde bu Şekılde yorumlaya bılırsınız aslında kendınızı dınleyın anneye malum olurmuŞ zaten

arkadaşlar ben hiç iyi değilim bana yardım edin ne olur ben şu an 3 haftalık hamileyim çok isteyerek olan bi bebek ama ben şu an hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum içim sıkılıyo hiç bişey yemek istemiyorum lokmalar ağzımda büyüyo karnımda bebeği düşününce bile daralıyorum ne yapıcam ben ne olur bilgisi olan varsa söylesin bende zaten daha öncesinde anksiyete bozukluğu vardı ama düzelmiştim şimdi yine tekrar başlıyo diye çok korkuyorum dün psikiyatıra gitti ilk 3 ay hiç bi ilaç veremem dedi oda beni iyice güçsüzleştirdi çok zorda kalırsan alırsın diye bi sıkıntı giderici verdi dün akşam aldım rahatladım biraz ama şimdi yine kötüyüm içimi kime dökeceğimi şaşırıyorum herkesten bi medet umuyorum napıcam ben ne olur yardım edin bana

ayy canım benim inşallah tatlım yaa bakalım hayırlısı ben gerçek anlamda saldım keyfim yerindee napalım yani gelirlerse hoşgelirler gelmezlersede ölüm yok sonunda seninde dediğin gibi canımmm sağlığımız yerinde olsun yeterr
eferin sanada üzülme tabi regli olabilmek bilee lutuf tatlım onu olmakta zorlanan arkadaşlarımızda var yani her ay yeni bi şanss demi kuşumm

slm kızlar nasılsınız

merhaba canımmm iyiyiz saol sen nasılsınnn opuyorumnanaktan

ÇıÇEĞıM VALLA BAK ÖLE GÖRDÜM...SONRADA DıYORUM Kı LEN NE FIRLAMA KIZ BU YA DıYORUM...N EÇABUK KALDI BAK GÖRÜYORMUSUN DYORUM delikafadulden ..ıNŞALLAH DOĞRU ÇIKAR KUŞUM
AMA KıSTıN OLMAMASINA DAHA ÇOK SEVıNDıM ıNAN KUZU...EN AZINDAN Bı ENGEL YOK ŞU ANDA BU SÜPER BıR HABER.SAĞLIĞIN EN MÜHıM OLANI

Kızlar ya Şımdı reglı olma gÜnÜ ortalamama bakıyorumda abıcım Çıkamadım ıÇınden yahu yardımmm ıstıyorum kızÇeler

22 nısan
31 mayıs dÜŞÜk
29 hazıran
--- temmuz ---olmadım
8 aĞustos progestanla oldum
19 eylÜl
20 ekım ( daha gelen gıden yokta Şeffaf akıntım var koyu kıvamlı ıÇınde kahverengı lekeler var) (herhalde galıba kesın emın deĞılım akŞama gelır kırmızılar)

bu ne bıÇım reglı dÜzenı ya allahı ŞaŞırmıŞ kızım baksanıza hay o d.kont.haplarının ben taaaa kÖkÜne turp suyu sıkam emııııı manyak ettıler benıı

merhaba canım
yaa hormonel dengenden dolayı muhtemelen böyle hissediyorsun eğer illa bişey olcak diye düşünürsen olurr çünkü ortam koşullarını sen yaratmış oluyorsun bünyeni bişey olcağa sen hazırlıyorsun unutma herşey elimizdee
ben uzun yıllar antidepresanlar kullandım panik ataklarım oldu inan ilaçlar değil kendim üstesinden geldim çok geçmiş olsun ama herşeyin pozitif tarafından düşünmek zorundasın unutma kimse sana yardım edemez ancak sen kendine yardım edebilirsin sen inanırsan atlatıcam diyee bu kötü olmuycak diyee inan iyi olurr biraz sakin olmaya çalış papatya çayı falan iç kendine çok odaklanmaa ne mutluki hamişsin tatlımm ve inan geçicekk bu dönemm geçtiğinde ooh diyceksin ama ne kadar çabuk kurtulman yine sana bağlı tatlım

aay canım benimm yaa inşallah tatlım her şeyin hayırlısııı inşallah bakalım hakkımızda ne yazıldı çizildi bekleyip görcez şekercimm
kist olayına bende çok sevindim ondan içim çok rahatladı valla sağlıktan gerisi yalann önce kendi sağlığımız eşimizin sağlığıı bebiş mebiş bahaneee gelirler elbet bir gün demi kuşum opuyorumnanaktan

Hayatım rahatsızlıĞından bıraz bahsedersen yardımcı olmaya ÇalıŞalım...nasıl bır hastalık bu..?

bak güzelimmm bu yazıyı not et ve daralınca oku lütfen

şuan o karnındaki bebeğe sahip olabilmek adına biz burda herşeyi yapmaya hertürlü sıkıntısını çekmeye razıyız ki olmuyor sen olduğu için bunları yazarken biz olmadığı için burda her ay kahroluyoruz birbirimize inş.bir dahaki aya diye destek oluyoruz
sen elini karnına götür ve o mucizenin içinde yaşamasını böle düşünerek zorlaştırma sonra vicdan azabı çekersinn allahına şükret ki seni böle bir mucizeyle buluşturmuşşş aradada bu siteye gir gir ki bebişi olması için neler neler yapan insanlar var gör görki haline şükretmesini öğren canımmmmmmmm
bu söylediğin rahatsızlığı sen dillendirdikçe kendi kendine çıkarıyorsun sen bu kadar zayıf birimisin kendine bunu sor sen çok şanslısın içinde tazecik bir yaşam var ileride anne olacaksın önce bebeğini düşün o ilaçlarıda alma sakın günah yavruna yazıkkk

O hastalıĞın Üstesınden ılaÇlar deĞıl sen gelebılırsınn Üstelık bunun ıÇın de Çok bÜyÜk bır sebebın var tatlımmmmm

Canım benim benm solda tüp yok ya ben hep sağda hissettm tüm kasık ağrılarımı
dediğin gibi elim hep erkek eşyasına gdiyo
nasip ve kısmet bakalım...

sen nasıl üstesinden geldim canım benim ilaçlara karşı aşırı düşkünlüğüm var içmezsem sanki delirecekmişim gibi hissediyorum şimdi doktorda kullanamayız dedi ben napıcam şimdi diye düşünüp duruyorum ne yapmalıyım bu sıkıntı o kadar kötü ki anlatamam hiç bişeye benzemiyo karnımı doyurmak bile bana öyle sevinç veriyoki yiyebiliyorum anlatamam yiyemeyincede bi o kadar kötü oluyorumsürekli kendimi sıkıyorum geçssin diye ama o zamanda daha kötü oluyo haliyle nasıl atlatıcam ben yardım edin bana

Cosmom Şımdı ben ÖnÜmÜzdekı ayın kaÇında olmam gerekıyor yukarıda yazdım Öncekı ayların tarıhlerını bır yardım elını uzat bacımmmm yaaa

dıĞer kızÇeler yok olmuŞı

sen nasıl üstesinden geldim canım benim ilaçlara karşı aşırı düşkünlüğüm var içmezsem sanki delirecekmişim gibi hissediyorum şimdi doktorda kullanamayız dedi ben napıcam şimdi diye düşünüp duruyorum ne yapmalıyım bu sıkıntı o kadar kötü ki anlatamam hiç bişeye benzemiyo karnımı doyurmak bile bana öyle sevinç veriyoki yiyebiliyorum anlatamam yiyemeyincede bi o kadar kötü oluyorumsürekli kendimi sıkıyorum geçssin diye ama o zamanda daha kötü oluyo haliyle nasıl atlatıcam ben yardım edin bana

aslnda d.k haplrı hıç saglklı degl bence dktrlr zarrlı degl desede tembllştryrmş ymrttalıkları

canım benim benm solda tüp yok ya ben hep sağda hissettm tüm kasık ağrılarımı
dediğin gibi elim hep erkek eşyasına gdiyo
nasip ve kısmet bakalım...
bnmde ıcımden senn erkk olckmış gbı glyr

bak sana komik bişiy anlatayımm benim dedemin annesi vardı rahmetli çok severdi ilaç içmeyi bir gün hasta oldu ağırlaştı yatağa düştü dr bekleyin günleri sayılı dedi ilaç falan hiç bişey vermedi zaten 100 küsür yaşındaydı
sonra babam yani torunu olur babam gitmiş bakkaldan hani şu ufak kutuda yuvarlak top şekerler vardır ya onlardan almış renk renk bak nene bu ağrı kesici bu ateş düşürücü vs... Işte söyledi neneye inanırmısın nene hiç olmadığı kadar ii olmuştu onları içerken ama içtiği hap değil şekerdi yani beyninin oyununa gelme derim ben ha buu arada nene bu olaydan 1 sene kadar sonra vefat etti allah rahmet eylesin toprağı bol olsunnnn

evet işte bende biliyorum bu psikoloji o kadar berbat bişeyki ben hastaneye gidince bile rahatlıyorum

O yÜzden tatlımmm sen ne yaparsan kendıne yaparsın ŞÖyle dÜŞÜn aaa bu meyve ıı gelıyormuŞ bu hastalıĞa ya da bu sebze dıye dÜŞÜn onu ye bak gÖrÜrsÜnn nasıl ıyı olacaksınn

ya nıyet Önemlı dememıŞ atalarımız sen suyu Şarap nıyetıne ıÇersen sarhoŞta olursun dıye o hesap yanı yavrun ıÇın kendıne yenılme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…