MALESEF TATLIM ÜZGÜNÜM AMA AZ EVVEL WC GİTTİM KAHVERENGİ AKINTIM GELDİ PEÇETEYE YANİ KIZÇELER BU AKŞAMA DOĞRU BEN KIRMIZI KARTI YİCEM DEMEK OLUYOR ZATEN BU AYDAN ÜMİDİM YOK DEMİŞTİM.NAPALIMMM KISMET Bİ DAHAKİ AYA ARTIKKKK HEÇÇÇÇÇÇ UMURSAMIYORUMMM ALLAH BETERİNDEN KORUSUN ŞÜKÜR Kİ SAĞLIĞIM YERİNDE ELBET ODA ZAMANI GELİNCE DOLDURUR KUCAĞIMI DEMİ COSMOMMMMM
Rüyada bebek emzirmek, bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama işarettir.
Bir kadının rüyada birisini emzirdiğini görmesi, dünya kapılarının ve sebeplerinin üzerlerine kapanmasına, yahut onların hapsine işarettir. Bu sütü emen kimse ister çocuk, ister büyük; erkek veya kadın olsun yine tabir bu şekildedir.
Bir kimse rüyada sütten kesilmiş bir çocuğu emzirdiğini görse, o kimse hapsolunur yahut hasta olur. Yahut üzerine kapı kapanır. Eğer rüyayı gören hamile bir kadınsa hamileliğinden kurtulur.
Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır. Bir çocuktan süt emdiğini veya bir çocuğa süt verdiğini gören erkek, hapse girer.
çiçemmmm düşükten sonra hemen hamiş kalmak kolay oluyor diyor dr ler benim düşüğüme sebep kontrol hapıydı ama sende böyle bi sebep olmadığı için hemen bırak hiç korunma belki bu rüya gerçek olur tatlımmmmm
slm kızlar nasılsınız
arkadaşlar ben hiç iyi değilim bana yardım edin ne olur ben şu an 3 haftalık hamileyim çok isteyerek olan bi bebek ama ben şu an hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum içim sıkılıyo hiç bişey yemek istemiyorum lokmalar ağzımda büyüyo karnımda bebeği düşününce bile daralıyorum ne yapıcam ben ne olur bilgisi olan varsa söylesin bende zaten daha öncesinde anksiyete bozukluğu vardı ama düzelmiştim şimdi yine tekrar başlıyo diye çok korkuyorum dün psikiyatıra gitti ilk 3 ay hiç bi ilaç veremem dedi oda beni iyice güçsüzleştirdi çok zorda kalırsan alırsın diye bi sıkıntı giderici verdi dün akşam aldım rahatladım biraz ama şimdi yine kötüyüm içimi kime dökeceğimi şaşırıyorum herkesten bi medet umuyorum napıcam ben ne olur yardım edin bana
ÇİÇEĞİM VALLA BAK ÖLE GÖRDÜM...SONRADA DİYORUM Kİ LEN NE FIRLAMA KIZ BU YA DİYORUM...N EÇABUK KALDI BAK GÖRÜYORMUSUN DYORUM delikafadulden ..İNŞALLAH DOĞRU ÇIKAR KUŞUM
AMA KİSTİN OLMAMASINA DAHA ÇOK SEVİNDİM İNAN KUZU...EN AZINDAN Bİ ENGEL YOK ŞU ANDA BU SÜPER BİR HABER.SAĞLIĞIN EN MÜHİM OLANI
arkadaşlar ben hiç iyi değilim bana yardım edin ne olur ben şu an 3 haftalık hamileyim çok isteyerek olan bi bebek ama ben şu an hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum içim sıkılıyo hiç bişey yemek istemiyorum lokmalar ağzımda büyüyo karnımda bebeği düşününce bile daralıyorum ne yapıcam ben ne olur bilgisi olan varsa söylesin bende zaten daha öncesinde anksiyete bozukluğu vardı ama düzelmiştim şimdi yine tekrar başlıyo diye çok korkuyorum dün psikiyatıra gitti ilk 3 ay hiç bi ilaç veremem dedi oda beni iyice güçsüzleştirdi çok zorda kalırsan alırsın diye bi sıkıntı giderici verdi dün akşam aldım rahatladım biraz ama şimdi yine kötüyüm içimi kime dökeceğimi şaşırıyorum herkesten bi medet umuyorum napıcam ben ne olur yardım edin bana
Haaa cosmommm ve tubİŞŞŞŞ eĞer bebİŞİ saĞ kasıkta aĞrı hİssedİyorsanız erkek sol kasıkta hİssedİyorsan kız olurmuŞŞŞŞ dİyorlarrrr ama ben cosmom senİ erkek tubİŞİ kız hİssedİyorum hakkınızda hayırlısı olsunnn kendİmİnde hep İlk bebİŞİmİn erkek olacaĞını kızkenden daha sÖylerİmmm Öle hİssedİyorum hatta bİŞİyler alacaĞım yada ÖreceĞİm zaman İÇİm hep erkek Şeylerİne gİder sİzde bu Şekİlde yorumlaya bİlİrsİnİz aslında kendİnİzİ dİnleyİn anneye malum olurmuŞ zaten
aslnda d.k haplrı hıç saglklı degl bence dktrlr zarrlı degl desede tembllştryrmş ymrttalıklarıkızlar ya şimdi regli olma günü ortalamama bakıyorumda abicim çıkamadım içinden yahu yardımmm istiyorum kızçeler
22 nisan
31 mayıs düşük
29 haziran
--- temmuz ---olmadım
8 ağustos progestanla oldum
19 eylül
20 ekim ( daha gelen giden yokta şeffaf akıntım var koyu kıvamlı içinde kahverengi lekeler var) (herhalde galiba kesin emin değilim akşama gelirkırmızılar)
bu ne biçim regli düzeni ya allahı şaşırmış kızım baksanıza hay o d.kont.haplarının ben taaaa köküne turp suyu sıkam emiiiii manyak ettiler benii
bnmde ıcımden senn erkk olckmış gbı glyrcanım benim benm solda tüp yok ya ben hep sağda hissettm tüm kasık ağrılarımı
dediğin gibi elim hep erkek eşyasına gdiyo
nasip ve kısmet bakalım...
sen nasıl üstesinden geldim canım benim ilaçlara karşı aşırı düşkünlüğüm var içmezsem sanki delirecekmişim gibi hissediyorum şimdi doktorda kullanamayız dedi ben napıcam şimdi diye düşünüp duruyorum ne yapmalıyım bu sıkıntı o kadar kötü ki anlatamam hiç bişeye benzemiyo karnımı doyurmak bile bana öyle sevinç veriyoki yiyebiliyorum anlatamam yiyemeyincede bi o kadar kötü oluyorumsürekli kendimi sıkıyorum geçssin diye ama o zamanda daha kötü oluyo haliyle nasıl atlatıcam ben yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?