Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Selam kızlar kimse varmı tubacım evet ya ben ayın 18 de adet oldum yazmıştım buraya ama sana özel demeyi unutmuşum kusura bakma cicim opuyorumnanaktan

Selam kızlar kimse varmı tubacım evet ya ben ayın 18 de adet oldum yazmıştım buraya ama sana özel demeyi unutmuşum kusura bakma cicim opuyorumnanaktan

ben varım bidenem kırmızılar gelmiş yine ha neyse bu son kırmızı olacak dimi daha sonra calısmalar baslicak dimiopuyorumnanaktan

tubişim benimde kırmızılar kapıda canım epey gecikti bu ay yine 3 gundur az az gelen kahverengi kırmızı karısık birseyler var ama tam olarak baslamadı hala bir baslasada kurtulsam sanırım yarın falan baslar

Yok canım ya bu ayda yasmin kullanıcam ya gelecek olan inşallah son olur görümcem aradı akşam hamileymişsin diyor yoo hastayım dedim :roflol: ee diyor bizim tarafta herkes seni konuşuyor gelin hamile diye ee dedim pes :))

bir sen bilmiyormsusun hamile oldugunu millette bir acayip yaw :roflol:

yaw belkide hamilesinde saklıyorsun diye duusnuyorlardır delikafadulden

deryacım ben kacıyorum şimdilik bidenem kendine iyi bak opuyorumnanaktanŞeniz

Ay sorma mürocum ya belki diyom bi iki bişey öğrenirim ama yok hiç memnun dğlm
Herkse yazıyo çıkıyo bizim burdaki gibi birbirini yanıtlayanlar cevap verenler yok
kimse birbirine yardmcı olmuyo , sonradan kaynaşılırmı bilmem
ama bizim topicten asla vazgeçmem valla

Kızlar kızlar gelem mi yanağnızdan öpem mi

tabi yaa bızım topiğe hc bsey topiğ degslrmı canm brdakı gbı konusan yoktr bnce gtmektede hc ıyı etmyrsnz zaten ben terktmdm vallha hiç sızın gbı terk etsm sımdıye brası daglmştı

Kızlar geçmişi okudunuzmu ya akşam görümcem aradı sen hamilemisin dedi bende yok hastayım dedim herkes seni konuşuyor dedi gelin hamile diye çok güldüm ya kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…