Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

neyse kıslr benm herif sızdı koltukta kalkmda yatagna götrm bn yamzsmda yatmz ii gecelr sıze fifke ara verdım herfe hasta oldum dedım yapmk ıstemesn dye eger hmişş klmş olrsam süprisi güsel olurkaydirigubbakcemile3

Eşim aradı canım dayısını böyle böyle laf dönüyormuş hamile değil dedi adamdanda utandım ya ananesini aramıştı ama o uyuyormuş dayısıyla konuştu.Dayısıda bi problem varsa doktor arkadaşı varmış ona gidelim demiş benimkide problem yok daha düşünmüyoruz dedi ya :roflol:

ah kıyamam yaaaaaa
İnş. olucak kuzum ya

ay kuzum ya negusel bak esın arayıp konsyr dusunmyrz dyr bzımkı olsa tamm der gerii anası bana öle dedı bı senı benm doktra gtrecem aban bı torun sevdrmyrsnz dedı bende nye sornmu var bende dedım yapmzsan olmas dedım bzmkı hemen annm doktruna bı gıt ıyı o dyr :mymeka: bı yapştrcm enseye

yok yok ben iyiyim cosmocan :)) ama eşim fazlaq fikfik nedeniyle eror verdi p safra kesesi problemi yaşadı eşim canım yaaa. ama safra kesesi olduğunu anlayana kadar süründürdüler o ayrı...

günaydın millet..nbr len :mymeka: cozbik

heeeeyyyyyyyyyt ben geldim huleeeeyyyyn

a.s. gunaydın millet
Bebek nerelerdydn kızım sen ya lmaz:
Hayatından şüphe duydu ninik bi ara akannehir
gunaydnlrrr kslr

eşim rahatsızlandı cicim yaaa. hastanelerdeydik 2 gündür çok şükür geçti :))))))))))
geçmş olsn canm duymstm ben o yuzden seni mrek etmedım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…