Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ninoşum sağol canım benim iyi şimdi çok şükür. safra kesesi taş yapmış, iltihab olmuş ama ilaç tedevaisine başlandı neyse ki şimdi iyi saol canımmmm :1hug:

Ahh kıyamam yaa
Allah o doktorlara düşürmesin Onlarsız da bırakmasın dedikleri olay işte
Allah acil şifa versin kuzum çok geçmiş olsun
İnş. kısa zamanda toparlar kednni yaaa
yok yok ben iyiyim cosmocan :)) ama eşim fazlaq fikfik nedeniyle eror verdi p safra kesesi problemi yaşadı eşim canım yaaa. ama safra kesesi olduğunu anlayana kadar süründürdüler o ayrı...

günaydın kızlar nasılsınız
bugün işim çok yoğun geceçek galiba akşama kadar uğrayamam
öpüyorum hepinizi
gunydn hg canm

ninoşum sağol canım benim iyi şimdi çok şükür. safra kesesi taş yapmış, iltihab olmuş ama ilaç tedevaisine başlandı neyse ki şimdi iyi saol canımmmm :1hug:

tekrrdan gecmş olsn canm allh dsrmsın kımseyı hastnlre

LEN BEBEK ADAM ORDA CANIYLA UĞRAŞIYOR DELı delikafadulden HARB,ıDEN FıKFıKTEN OLDUYSA SÖLE LEN KOCALARIMIZIN ÜSTÜNE ÇOK GıTMEYELıM

gunaydnlrrr kslr

geçmş olsn canm duymstm ben o yuzden seni mrek etmedım kaydirigubbakcemile3

canım benim günaydııııııııııın :1hug:

Ahh kıyamam yaa
Allah o doktorlara düşürmesin Onlarsız da bırakmasın dedikleri olay işte
Allah acil şifa versin kuzum çok geçmiş olsun
İnş. kısa zamanda toparlar kednni yaaa

aynen öyle cosmom yaaa doktorlara düşürmesin onlarsız da bırakmasın Rabbim. Amin..

sağol canım şimdiden toparlıyor gibi zaten. adam tempoma dayanamadı naan :)))))))))))))))

bu arada cosmocanım başladın mı taktiklere durum nedir merak ettim seni :)

LEN BEBEK ADAM ORDA CANIYLA UĞRAŞIYOR DELİ delikafadulden HARB,İDEN FİKFİKTEN OLDUYSA SÖLE LEN KOCALARIMIZIN ÜSTÜNE ÇOK GİTMEYELİM

puahahaha bilmem nan ama güçsüz bırakmış olabilir tabi. asıl sorun safra kesesi ninoşum.

bebek yoksa sizin fikfik zamnnzamı geldı bu hastlık yumrtlmn olmymydu canm

yok canım yumurtlamam olmuştu ama fikfik devamdı yani :)

COSMO DÜN AKSMKı BAYRM MESELESINI SÖLESEK NıNıK ÇATLR ORATDAN BU SEFRDE HEE GECEN BAYRMKI GIBIkaydirigubbakcemile3

Concon, c.tesi akşamı yemeğe gttk benim sevdğm yemeği falan yapmış sonrasında hemen kaçtık çaya falan kalmadık
Pazar akşamı da kendi gitti beni götürmedi kaydirigubbakcemile5
Olucak bu iş ama umutluyum ben alkisalkisalkis

bence de olcak bu iş canım :)))))))))) aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…