hoşbulduk şeekeeeeeercimmmmmmmm opuyorumnanaktan
tatlım senin için kendimi geliştiriyorummmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
ben yine kustum dün yaaaaaa şimdi de öyle kötüyüm aynen çıkartcak gibi
bebek kaç yaşındasın sen canım bırak sen onları seninle dalga geçiyo terbiyesizler:mymeka:
KIZIM İŞİN SIRRI ORDA LEN SEN KAL ÖLE yasakkelime HİÇ BOZMA BANA GÜVENNNNN MERAK ETME KANKA BEN DİYİNCE KALKÇAN TAMAM MI a.s
kAHVALTIM YAPTIM ÇIKART BENİ DİYE BAĞIRIYO MİDEMDEN delikafadulden
BERABER ÇIKARALIM HADİ GEL delikafadulden
YANLIZ ÇOK ÇĞRENCİZ TUĞBİŞ FARKINDMASN? :dance:
CADIARZU CADIARZU O ZAMAN TAMAM ANLAŞTIK DUR TABLOMU KOYAYIM :roflol: :roflol: NBR CANIM İYİMİSİN
kAHVALTIM YAPTIM ÇIKART BENİ DİYE BAĞIRIYO MİDEMDEN delikafadulden
BERABER ÇIKARALIM HADİ GEL delikafadulden
YANLIZ ÇOK ÇĞRENCİZ TUĞBİŞ FARKINDMASN? :dance:
adımın bebek olduğuna bakma canım 29,5 (30 diil ama ) yaşındayım. çöm dediler çömdüm bekliyorum işte kuşum :)))))))))))
tamam nan çömdün sen diyene kadar kalkmıyorum ama bi işe yaramazsa ben senin üstüne çömcem ninoşum ona göre cokacimcoook
Bendim gibi son 20li yaşında olan bir bayan daha delikafadulden
o da senin gibi son 20li yaşlarında hamilelik sevincini tadar inş
o da senin gibi son 20li yaşlarında hamilelik sevincini tadar inş
Tadar tadar inş. çok erken daha onun için a.s
erken diil erken diil şimdi hamile kalsaaam oooo anca 30,8 yaşında falan anne olurum yaw :)))))))
Korunmayı yeni bırakmadın mı sen? :uhm:
3. ay bu ay cosmom. Allah ın hakkı 3 dür :))))))))))) ovulasyon testi falan da kullanıyorum ilk aydan beri. inşallah bu ay olur bana dua edin. 31 ekim benim 7 kasım eşimin doğumgünü. bebeğimiz hediyemiz olsun inşallaaah :Saruboceq:
3. ay bu ay cosmom. Allah ın hakkı 3 dür :))))))))))) ovulasyon testi falan da kullanıyorum ilk aydan beri. inşallah bu ay olur bana dua edin. 31 ekim benim 7 kasım eşimin doğumgünü. bebeğimiz hediyemiz olsun inşallaaah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?