Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yaaaaaaa ne yapalımmmm ben yine birkaç gün ortadan kaybolursam merak etmeyin diye yazıyorum hastaneye de çiçek neyim yollyın yada çiçeği yollayıverin işte o da olur

bebek kaç yaşındasın sen canım bırak sen onları seninle dalga geçiyo terbiyesizler:mymeka:

adımın bebek olduğuna bakma canım 29,5 (30 diil ama ) yaşındayım. çöm dediler çömdüm bekliyorum işte kuşum :)))))))))))

KIZIM İŞİN SIRRI ORDA LEN SEN KAL ÖLE yasakkelime HİÇ BOZMA BANA GÜVENNNNN MERAK ETME KANKA BEN DİYİNCE KALKÇAN TAMAM MI a.s

tamam nan çömdün sen diyene kadar kalkmıyorum ama bi işe yaramazsa ben senin üstüne çömcem ninoşum ona göre cokacimcoook

kAHVALTIM YAPTIM ÇIKART BENİ DİYE BAĞIRIYO MİDEMDEN delikafadulden
BERABER ÇIKARALIM HADİ GEL delikafadulden
YANLIZ ÇOK ÇĞRENCİZ TUĞBİŞ FARKINDMASN? :dance:

gel birer çay içelim der gibi gel beraber kusalım diyorlar ayy ne şekersiniz nan :)))))))))))

CADIARZU CADIARZU O ZAMAN TAMAM ANLAŞTIK DUR TABLOMU KOYAYIM :roflol: :roflol: NBR CANIM İYİMİSİN

iyiyim canım ya işyerinde acuk yoğunluk var tatlım biraz sonra gelcem tam olarakta şincik yarım yamalak burdayım zemuszemus
sen naıslsın zuzuuuumm opuyorumnanaktan

kAHVALTIM YAPTIM ÇIKART BENİ DİYE BAĞIRIYO MİDEMDEN delikafadulden
BERABER ÇIKARALIM HADİ GEL delikafadulden
YANLIZ ÇOK ÇĞRENCİZ TUĞBİŞ FARKINDMASN? :dance:

ayy kuşum ya geçmiş olsun sanaaaa tubişşş sanadaaa yaaaaa geçer inşallah yakında yaaa

Bendim gibi son 20li yaşında olan bir bayan daha delikafadulden

Korunmayı yeni bırakmadın mı sen? :uhm:

3. ay bu ay cosmom. Allah ın hakkı 3 dür :))))))))))) ovulasyon testi falan da kullanıyorum ilk aydan beri. inşallah bu ay olur bana dua edin. 31 ekim benim 7 kasım eşimin doğumgünü. bebeğimiz hediyemiz olsun inşallaaah :Saruboceq:

GÜnaydın kızÇelerımmmmm ben hala kırmızı kartı gÖremıyorummmm yaaaa aĞrım sancım kalmadı geÇtı ama damla damla damla gele gele sabahı ettık hala sÖkÜlebılmıŞ deĞılım hedefım bugÜn akŞama kadar olmak.

Ya kızlar akŞam aĞla aĞla ŞıŞtım nıye bu ay bÖle oldum benım reglım hıÇ bÖle olmazdı Şıptadanak gelırdı acaba bende bıŞey mı var dıye kocıŞı uyuttum kaÇtım ÖbÜr odaya ordada aĞlarken uyuya kalmıŞım gece kocıŞım benı yanında bulamayınca geldı aldı gÖtÜrdÜ benı yataĞa kızlar kıst mıst neyım olmamıŞtır dımı bende geÇen ay daha tertemızdımmmm dr baktı

İnşallah kuzuumm inşallahh!
demek eniştemin ki 7kasım heh.. 9kasımda bizim evlilik yıldönümümüz 1senemiz dolacakkk :asigim:

Aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhhh
Ama hayırlı zman diye elini aç daima Allaha :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…