Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KızÇelerımmmm Çokkkk sevıyorummm sızııııı yoktur bıŞıy ınŞŞŞ.
Hap falan kullanmadımmm tatlımm yaa sadece folbıol alıyorum hergÜn bı tane ama dÜzenlı olarak 3 aydır ıÇıyorum bu hapı gerÇı bı aspırın ıÇsem sÖkÜlÜrÜm belkı annem Öle yapardı eskıden ama yokta ya varsa bebıŞe zararı olurmu ne dersınızzz

Canım çok geçmiş olsun sana soğanı kaynar suda beklet 5 dk o suyu iç yarına bişeyin kalmaz desem :1rolleyes:
hoşbulduk şekerler
fena halde gribim onun dışında iyiyim şükür

Deryacım ellerine sağlık bacım maşallahh
Kızlar kursa gidiyorum ya ilk el emeğim nasıl olmuş birkaç eksik daha var gerçi tamamlamadım..

[/URL][/IMG]

müroooooooooooooooooo ne düşüğü anam ya....
ne bılyım ya aklma öle geldı

selam kızlar naber guzel haberi olan varmı bakalım opuyorumnanaktan
hg canm

ya mürooooooooooooooo bak geliyom ama
en düşüğü len ne bebişi
kız kanamasının sökülmemesininden bahsediyo sen ne diyon çatlak
düşük olsa öle mi olur abuzer?
ya enblym be pek bılgm yok ıste blglndrmyrsnzda gunu gecmş belkı tuttda düşk olsyr allh allh

Aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhhh
Ama hayırlı zman diye elini aç daima Allaha :Saruboceq:

çok haklısın canım benim. hayırlı zamanda hayırlı birer evlat nasip olsun hepimize inşallah.

sen hamilesin senin duaların kabul olur cosmom bana da dua et tamam mı bacııııııımmmmmm

ben 9 gunluk uzatmalaradan sonra kırmızı kartı gördüm yine 3 gundur leke seklinde geldi geldi bir turlu baslayamamıstı sanırım bugun tam olarak baslicak hal ve gidiş onu gösteriyor kaydirigubbakcemile3

canım yaaa. hayırlısı olsun inşallah. tez zamanda hamilelik haberini verirsin inşallah.

İçsen aspirini iç merak etme canım olmaz bişeycik

Teşekkürler canlarım...Cosmom bebişinin cinsiyeti belli olsun ona kurdele nakışından yüz örtüsü yapıcam tatlım :)

Hepinize ediyom Bebekim etmez olurmuyum hiç?
HAyrılı zamanda hayırlı bi evlat versin rabbim hepinize inş. :Saruboceq:

hosbuldum kızlar opuyorumnanaktan
yok cosmom üzülmedim olsada kurtulsam noktasındaydım cunku kendimi kaptırmamak icin sık sık test yaptımki umudum olmasın diye kaydirigubbakcemile3

hoşbuşdum mürüvvet nasılsın
ii cnm sen naslsn

ben 9 gunluk uzatmalaradan sonra kırmızı kartı gördüm yine 3 gundur leke seklinde geldi geldi bir turlu baslayamamıstı sanırım bugun tam olarak baslicak hal ve gidiş onu gösteriyor kaydirigubbakcemile3
geçmş olsn canm saglk olsn bı dahakı aya kısmt inşallh

new elına saglk canm cok hoş olmuş krdale demı işledıgn benmde hoşuma gdıyr kurdale işlemk cantaya fln

Canım çok geçmiş olsun sana soğanı kaynar suda beklet 5 dk o suyu iç yarına bişeyin kalmaz desem :1rolleyes:

Deryacım ellerine sağlık bacım maşallahh
hemen yapayım derim :)
ii cnm sen naslsn

geçmş olsn canm saglk olsn bı dahakı aya kısmt inşallh

new elına saglk canm cok hoş olmuş krdale demı işledıgn benmde hoşuma gdıyr kurdale işlemk cantaya fln
bende iyiyim canım şükür diyelim bu halimize kaydirigubbakcemile3

cok tesekkürler kızlar opuyorumnanaktanbosverin alıstım artık kaydirigubbakcemile3

MÜROCUMMM DÜŞÜK DEĞıL TATLIM BEN Bı TANE BEBıŞıMı EVDE DÜŞÜRDÜM ıNAN ELıMDEKı ISIRIK ıZıM 1 AYDA GEÇMıŞTı TATLIM O BÖLE KAHVERENGı DEĞıL DıREK KIRMIZI VE YOĞUN GELıYOR KUŞUMM HEMDE SANCIN ÇOK OLUYOR KIVRANIYOSUN PARÇA DÜŞENE KADAR SONRA RAHATLIYORSUN ONU ıı BıLıYORUM BENıM TEK KORKUM KıST OLMASIN

GERÇı BAKTIM ŞıMDı ıNT.TEN EĞER KıST VARSA ARA KANAMA YAPARMIŞ SANCILI OLURMUŞ...VS. ıŞTE BENDE BUNLAR YOKKı GALıBA COSMOM HAKLI BEN ÜŞÜTTÜM O YÜZDEN BÖLE OLDU

KıTTYYıM ÖLE ETTıK BÖLE ETTıK SONUNDA AYNI GÜNDE KIRMIZI KARTI GÖRMEYı BAŞARDIKK kaydirigubbakcemile3

KIZÇELERRRR LıSTEYE YAZDINIZ MI ANACIMM YENı REGLı TARıHıMı ŞÖLE ALTLARDA YERıMı ALAMMM 20 KASIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…