hoşbulduk şekerler
fena halde gribim onun dışında iyiyim şükür
Kızlar kursa gidiyorum ya ilk el emeğim nasıl olmuş birkaç eksik daha var gerçi tamamlamadım..
[/URL][/IMG]
ne bılyım ya aklma öle geldımüroooooooooooooooooo ne düşüğü anam ya....
hg canmselam kızlar naber guzel haberi olan varmı bakalım opuyorumnanaktan
ya enblym be pek bılgm yok ıste blglndrmyrsnzda gunu gecmş belkı tuttda düşk olsyr allh allhya mürooooooooooooooo bak geliyom ama
en düşüğü len ne bebişi
kız kanamasının sökülmemesininden bahsediyo sen ne diyon çatlak
düşük olsa öle mi olur abuzer?
ellerine sağlık deryacım süper olmuş hele ilk oldugu düşünülünce harika alkisalkisalkisKızlar kursa gidiyorum ya ilk el emeğim nasıl olmuş birkaç eksik daha var gerçi tamamlamadım..
[/URL][/IMG]
Aminnnnnnnnn inşallahhhhhhhhh
Ama hayırlı zman diye elini aç daima Allaha :Saruboceq:
ben 9 gunluk uzatmalaradan sonra kırmızı kartı gördüm yine 3 gundur leke seklinde geldi geldi bir turlu baslayamamıstı sanırım bugun tam olarak baslicak hal ve gidiş onu gösteriyor kaydirigubbakcemile3
KızÇelerİmmmm Çokkkk sevİyorummm sİzİİİİİ yoktur bİŞİy İnŞŞŞ.
Hap falan kullanmadımmm tatlımm yaa sadece folbİol alıyorum hergÜn bİ tane ama dÜzenlİ olarak 3 aydır İÇİyorum bu hapı gerÇİ bİ aspİrİn İÇsem sÖkÜlÜrÜm belkİ annem Öle yapardı eskİden ama yokta ya varsa bebİŞe zararı olurmu ne dersİnİzzz
çok haklısın canım benim. hayırlı zamanda hayırlı birer evlat nasip olsun hepimize inşallah.
sen hamilesin senin duaların kabul olur cosmom bana da dua et tamam mı bacııııııımmmmmm
canım yaaa. hayırlısı olsun inşallah. tez zamanda hamilelik haberini verirsin inşallah.
ii cnm sen naslsnhoşbuşdum mürüvvet nasılsın
geçmş olsn canm saglk olsn bı dahakı aya kısmt inşallhben 9 gunluk uzatmalaradan sonra kırmızı kartı gördüm yine 3 gundur leke seklinde geldi geldi bir turlu baslayamamıstı sanırım bugun tam olarak baslicak hal ve gidiş onu gösteriyor kaydirigubbakcemile3
hemen yapayım derim :)Canım çok geçmiş olsun sana soğanı kaynar suda beklet 5 dk o suyu iç yarına bişeyin kalmaz desem :1rolleyes:
Deryacım ellerine sağlık bacım maşallahh
bende iyiyim canım şükür diyelim bu halimize kaydirigubbakcemile3ii cnm sen naslsn
geçmş olsn canm saglk olsn bı dahakı aya kısmt inşallh
new elına saglk canm cok hoş olmuş krdale demı işledıgn benmde hoşuma gdıyr kurdale işlemk cantaya fln
Teşekkürler canlarım...Cosmom bebişinin cinsiyeti belli olsun ona kurdele nakışından yüz örtüsü yapıcam tatlım :)
hosbuldum kızlar opuyorumnanaktan
yok cosmom üzülmedim olsada kurtulsam noktasındaydım cunku kendimi kaptırmamak icin sık sık test yaptımki umudum olmasın diye kaydirigubbakcemile3
deryacım kumas olarak ne kullanılıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?