GÜnaydın kızÇelerİmmmmm ben hala kırmızı kartı gÖremİyorummmm yaaaa aĞrım sancım kalmadı geÇtİ ama damla damla damla gele gele sabahı ettİk hala sÖkÜlebİlmİŞ deĞİlİm hedefİm bugÜn akŞama kadar olmak.
Ya kızlar akŞam aĞla aĞla ŞİŞtİm nİye bu ay bÖle oldum benİm reglİm hİÇ bÖle olmazdı Şıptadanak gelİrdİ acaba bende bİŞey mİ var dİye kocİŞİ uyuttum kaÇtım ÖbÜr odaya ordada aĞlarken uyuya kalmıŞım gece kocİŞİm benİ yanında bulamayınca geldİ aldı gÖtÜrdÜ benİ yataĞa kızlar kİst mİst neyİm olmamıŞtır dİmİ bende geÇen ay daha tertemİzdİmmmm dr baktı
İnşallah kuzuumm inşallahh!
demek eniştemin ki 7kasım heh.. 9kasımda bizim evlilik yıldönümümüz 1senemiz dolacakkk :asigim:
BENMDE 15 KASIM YILDONUMUZ delikafaduldenİnşallah kuzuumm inşallahh!
demek eniştemin ki 7kasım heh.. 9kasımda bizim evlilik yıldönümümüz 1senemiz dolacakkk :asigim:
STRES YAPMA KUZUM YAAA GELIR ELBT HAP FILN KULLNYRMUYDUN ODA YAPABLR GECIKTRBLR ERKEN GETRDIGI GIBI BAZI HAPLR DÜŞÜKTE YAPYR OLBLRSIN KANAMN AZ GELIP KESLDIYSE TAM BLGLI DEGLM AMA USME KENDINI OLURMU CANM BAK VARSADA BEBİŞ ETKILNRGÜnaydın kızÇelerİmmmmm ben hala kırmızı kartı gÖremİyorummmm yaaaa aĞrım sancım kalmadı geÇtİ ama damla damla damla gele gele sabahı ettİk hala sÖkÜlebİlmİŞ deĞİlİm hedefİm bugÜn akŞama kadar olmak.
Ya kızlar akŞam aĞla aĞla ŞİŞtİm nİye bu ay bÖle oldum benİm reglİm hİÇ bÖle olmazdı Şıptadanak gelİrdİ acaba bende bİŞey mİ var dİye kocİŞİ uyuttum kaÇtım ÖbÜr odaya ordada aĞlarken uyuya kalmıŞım gece kocİŞİm benİ yanında bulamayınca geldİ aldı gÖtÜrdÜ benİ yataĞa kızlar kİst mİst neyİm olmamıŞtır dİmİ bende geÇen ay daha tertemİzdİmmmm dr baktı
GNYDN HG CNMgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
Fstone canım benİm bİlİyorsun adet gecİkmesİnİn bİr sÜrÜ sebebİ var stres mevzİm deĞİŞİklİĞİ ...herŞey olabİlİr İlla bİ sorun var gÖzÜyle bakma lÜtfen kırcam bak kafanı...
DİleĞİm hoŞgeldİn canım
hoşbulduk şekerlerDilek nabersin nennnnnnnnn
Tatlım streste yapmadımkİ bebİŞ İÇİn bİle bu ay yok dİye sÖylendİm durdum ÇÜnkÜ bu ay fazla fİkfİk olmadı dİye o yÜzden gergİn bİle deĞİldİm tamam dİĞer aylara gÖre bakarsam epey dÜzelme var 44 gÜnden 31 gÜne kadar dÜŞmÜŞ 2 adet arası normalİm İse 29 gÜnde bİrdİ.ama sÖkÜlememİŞ olmam benİ rahatsız ettİ o yÜzden aklıma kÖtÜ Şeyler gelİyor yoksa bu ay benden hayır olmayacaĞını bİlİyordum ve dÜne kadar Çokta keyfİm yerİndeydİ.hatta dÜnde sİz deyİnce yarın sÖkÜlÜrsÜn dedİm olabİlİr ama bu saate kadar olmaması tuhaf geldİ İŞte bİde reglİnİn sıkıntısı aĞlattı benİ cosmom koca gecee bugÜnse Çok mutsuzum keyİfsİz acayİp bİŞİyİm uykumda varrr
Kızlar kursa gidiyorum ya ilk el emeğim nasıl olmuş birkaç eksik daha var gerçi tamamlamadım..
[/URL][/IMG]
selam kızlar naber guzel haberi olan varmı bakalım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?