Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Canım sen burdan onca şey ayzdın bizlere gebelik testiyle adet günüyle vs vs.
Şimdi niye kendne böyle durduk yerde sıkıntı stres yapıyosun.
Kafanı boşaltabilsen azcık sökülücek herşey inan
Üşütmüş de olabilrsin, stresten de olabilir.. Aklına hemen kötü şeyler getrme canım arkadaşım
Ben böle düşüne düşüne günü şaşmayan adetimin gününü bile sektiriyodum
Nolur rahat ol kuzum ya

İnşallah kuzuumm inşallahh!
demek eniştemin ki 7kasım heh.. 9kasımda bizim evlilik yıldönümümüz 1senemiz dolacakkk :asigim:
BENMDE 15 KASIM YILDONUMUZ delikafadulden

STRES YAPMA KUZUM YAAA GELIR ELBT HAP FILN KULLNYRMUYDUN ODA YAPABLR GECIKTRBLR ERKEN GETRDIGI GIBI BAZI HAPLR DÜŞÜKTE YAPYR OLBLRSIN KANAMN AZ GELIP KESLDIYSE TAM BLGLI DEGLM AMA USME KENDINI OLURMU CANM BAK VARSADA BEBİŞ ETKILNR

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
GNYDN HG CNM

Fstone canım benım bılıyorsun adet gecıkmesının bır sÜrÜ sebebı var stres mevzım deĞıŞıklıĞı ...herŞey olabılır ılla bı sorun var gÖzÜyle bakma lÜtfen kırcam bak kafanı...

DıleĞım hoŞgeldın canım

selam kızlar naber guzel haberi olan varmı bakalım opuyorumnanaktan

Tatlım streste yapmadımkı bebıŞ ıÇın bıle bu ay yok dıye sÖylendım durdum ÇÜnkÜ bu ay fazla fıkfık olmadı dıye o yÜzden gergın bıle deĞıldım tamam dıĞer aylara gÖre bakarsam epey dÜzelme var 44 gÜnden 31 gÜne kadar dÜŞmÜŞ 2 adet arası normalım ıse 29 gÜnde bırdı.ama sÖkÜlememıŞ olmam benı rahatsız ettı o yÜzden aklıma kÖtÜ Şeyler gelıyor yoksa bu ay benden hayır olmayacaĞını bılıyordum ve dÜne kadar Çokta keyfım yerındeydı.hatta dÜnde sız deyınce yarın sÖkÜlÜrsÜn dedım olabılır ama bu saate kadar olmaması tuhaf geldı ıŞte bıde reglının sıkıntısı aĞlattı benı cosmom koca gecee bugÜnse Çok mutsuzum keyıfsız acayıp bıŞıyım uykumda varrr

YA Mürooooooooooooooo bak geliyom ama
En düşüğü len ne bebişi
Kız kanamasının sökülmemesininden bahsediyo sen ne diyon çatlak
Düşük olsa öle mi olur abuzer?

ben 9 gunluk uzatmalaradan sonra kırmızı kartı gördüm yine 3 gundur leke seklinde geldi geldi bir turlu baslayamamıstı sanırım bugun tam olarak baslicak hal ve gidiş onu gösteriyor kaydirigubbakcemile3

Dilek nabersin nennnnnnnnn
hoşbulduk şekerler
fena halde gribim onun dışında iyiyim şükür

Kızlar kursa gidiyorum ya ilk el emeğim nasıl olmuş birkaç eksik daha var gerçi tamamlamadım..

[/URL][/IMG]

Eee gece okadar üzül sıkıl ağla sabaha da şen şakrak olman beklenemez
sen hiç sıkma canını bugün evine gittiğinde misler gibi sakin kafayla uyu bak nasıl sökülmüş adetin kuzum
Herşey beyinde bitiyo sen düşünmedim dsende illaki vardır bi yerlerde bi kuruntuların
Seni çok seviyoz üzme kendni böle olmadık yere lütfen Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…