Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

dilegim böbreklerinde sorun olmadıgına cok sevindim bidenem opuyorumnanaktan

bebekim seninde esin iyiymiş cok mutlu oldum canım opuyorumnanaktan

mücüm senin lekeler ne oldu bidnem?opuyorumnanaktan

kız ninik ses versene bidnemmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

kitymm benimm aynen öyle tatlım yine iyi 9 gün geçen ay daha bi uzun olmuştuuu bakalım biz önümüzdeki maçlaraaa belkim bu ay hükmen yenerizzz kızzzzzzzzzzzz bellimi olurrrrrrrrrr

KISS ÇİÇEMMMM MAYMUNA DÖNDÜK YEMİNLE BU NE YAAA WALLA RUH HASTASI OLDUK ÇIKTIKKK YAKINDA BİZLERİ SOKAĞIN KÖŞESİNDEN OYUNCAK BEBE KUCAĞIMIZDA NİNNİ SÖLERKEN TOPLUCAKLAR HAAAA:roflol:

kitymm benimm aynen öyle tatlım yine iyi 9 gün geçen ay daha bi uzun olmuştuuu bakalım biz önümüzdeki maçlaraaa belkim bu ay hükmen yenerizzz kızzzzzzzzzzzz bellimi olurrrrrrrrrr

dimi bidnem olamamakta cok kötü hergun olacakmıssın gibi aynı sıkıntıyı stresi yasıyorsun gelen giden olmuyor iyice kafayı yiyorsun aman bebek yoksa inşallah herzman normal gununde gelsin geciktirmesin guzel allahım ya daha kötü oluyor öyle :1hug:

COSMOMMM TUBıŞıMMMMM KIZÇELERıMMM AHANDA LıSTEYı HAZIRLAYIN YAZIN PAPUÇLARINIZIN ALTINA HADE BAKEMMMMMM

fstone, cicekcik+, dbs, handyyunal, kittycat+, muruvvet+, NevYas

olmaya kim var benim aklıma bu kadar geldi yaaa

ninik,sema,civciv,kamyas,

sağol canım benim böbrekler iyimişte bu ay bebişten feragat etmek zorunda kaldık ama kaydirigubbakcemile3

ben tuttum bu fikiri denemeye değer kaydirigubbakcemile3
BEN SIMIDEN COSMODN RANDVU ALDIM KISIM BULŞMAK LAZIM EL SURMK LASIM HAMŞ KALNLARA 1 AY ONCESINDEN RANDVU ALIN YER KALMYA BLR BAK :roflol:

OYYY OYY GECTI CANM GELMYR ARTIKIN BI IKI GN GELDI GTTI SONRA KASIKLRIMDA BATMA BEL AGRIMDAN BASKA SIKYTM YOK BIDE AKINTIM YOK YANİ

KISS ÇİÇEMMMM MAYMUNA DÖNDÜK YEMİNLE BU NE YAAA WALLA RUH HASTASI OLDUK ÇIKTIKKK YAKINDA BİZLERİ SOKAĞIN KÖŞESİNDEN OYUNCAK BEBE KUCAĞIMIZDA NİNNİ SÖLERKEN TOPLUCAKLAR HAAAA:roflol:
öyle tatlım yaaa sorma ne maymun hattaaaa 3 maymunu oynayalım bizdeeeeee delikafadulden

HG CİÇEMMM ...

NEW BENDE İSTYRM BANANE HAMILE KALRSAM BU AY HEDYE EDECENMI BANADAopuyorumnanaktan
hoşbulduk bebekimmmm ya ben arada girip çıkıyom işler yoğun acukkk

evet tatlım yaa inşallahhh düzgün olursundaaa gelirr bebenn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh eey güzel allahım

hahahaaaaaa çatlakk seniiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cosmo yaz anam kocaman dilek diye en çok bastığın yere ama :) diğer anne adayları ayı iey sizin içinde geçerli kaydirigubbakcemile3

hadi kızlar ben kacıyorum artıkın daha sonra görüsürüz öpuyorum hepinizi opuyorumnanaktanŞeniz

ben yine kötü oldum kıslarrrrr ya hep kendimden bahsetmek istemiyorum ama kusura bakmayın ya nerde şu liste ya meraklandım ben getirmeyi bilen var mı

hadi kızlar ben kacıyorum artıkın daha sonra görüsürüz öpuyorum hepinizi opuyorumnanaktanŞeniz
hoşçakal bebekim dikkat et kendine üşütme ayakalrını belini neyimm sıkı sıkı giyin emii kuşummmmmmmmmmmmmmm

Bundan sonra cinsiyeti belli olan tüm annelerimize yüz örtüsü benden hediyedir opuyorumnanaktan

yaaaaaaaaaaaaaaaa heyoooo o zaman bana hazırlaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…