kitymm benimm aynen öyle tatlım yine iyi 9 gün geçen ay daha bi uzun olmuştuuu bakalım biz önümüzdeki maçlaraaa belkim bu ay hükmen yenerizzz kızzzzzzzzzzzz bellimi olurrrrrrrrrr
kitymm benimm aynen öyle tatlım yine iyi 9 gün geçen ay daha bi uzun olmuştuuu bakalım biz önümüzdeki maçlaraaa belkim bu ay hükmen yenerizzz kızzzzzzzzzzzz bellimi olurrrrrrrrrr
al bi tane daha Deli manyak :sm_cool: :roflol:
sağol canım benim böbrekler iyimişte bu ay bebişten feragat etmek zorunda kaldık ama kaydirigubbakcemile3dilegim böbreklerinde sorun olmadıgına cok sevindim bidenem opuyorumnanaktan
bebekim seninde esin iyiymiş cok mutlu oldum canım opuyorumnanaktan
mücüm senin lekeler ne oldu bidnem?opuyorumnanaktan
kız ninik ses versene bidnemmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
BEN SIMIDEN COSMODN RANDVU ALDIM KISIM BULŞMAK LAZIM EL SURMK LASIM HAMŞ KALNLARA 1 AY ONCESINDEN RANDVU ALIN YER KALMYA BLR BAK :roflol:ben tuttum bu fikiri denemeye değer kaydirigubbakcemile3
dilegim böbreklerinde sorun olmadıgına cok sevindim bidenem opuyorumnanaktan
bebekim seninde esin iyiymiş cok mutlu oldum canım opuyorumnanaktan
mücüm senin lekeler ne oldu bidnem?opuyorumnanaktan
kız ninik ses versene bidnemmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
öyle tatlım yaaa sorma ne maymun hattaaaa 3 maymunu oynayalım bizdeeeeee delikafaduldenKISS ÇİÇEMMMM MAYMUNA DÖNDÜK YEMİNLE BU NE YAAA WALLA RUH HASTASI OLDUK ÇIKTIKKK YAKINDA BİZLERİ SOKAĞIN KÖŞESİNDEN OYUNCAK BEBE KUCAĞIMIZDA NİNNİ SÖLERKEN TOPLUCAKLAR HAAAA:roflol:
hoşbulduk bebekimmmm ya ben arada girip çıkıyom işler yoğun acukkkHG CİÇEMMM ...
NEW BENDE İSTYRM BANANE HAMILE KALRSAM BU AY HEDYE EDECENMI BANADAopuyorumnanaktan
evet tatlım yaa inşallahhh düzgün olursundaaa gelirr bebenn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh eey güzel allahımdimi bidnem olamamakta cok kötü hergun olacakmıssın gibi aynı sıkıntıyı stresi yasıyorsun gelen giden olmuyor iyice kafayı yiyorsun aman bebek yoksa inşallah herzman normal gununde gelsin geciktirmesin guzel allahım ya daha kötü oluyor öyle :1hug:
hahahaaaaaa çatlakk seniiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3COSMOMMM TUBİŞİMMMMM KIZÇELERİMMM AHANDA LİSTEYİ HAZIRLAYIN YAZIN PAPUÇLARINIZIN ALTINA HADE BAKEMMMMMM
fstone, cicekcik+, dbs, handyyunal, kittycat+, muruvvet+, NevYas
olmaya kim var benim aklıma bu kadar geldi yaaa
ninik,sema,civciv,kamyas,
cosmo yaz anam kocaman dilek diye en çok bastığın yere ama :) diğer anne adayları ayı iey sizin içinde geçerli kaydirigubbakcemile3BEN SIMIDEN COSMODN RANDVU ALDIM KISIM BULŞMAK LAZIM EL SURMK LASIM HAMŞ KALNLARA 1 AY ONCESINDEN RANDVU ALIN YER KALMYA BLR BAK :roflol:
OYYY OYY GECTI CANM GELMYR ARTIKIN BI IKI GN GELDI GTTI SONRA KASIKLRIMDA BATMA BEL AGRIMDAN BASKA SIKYTM YOK BIDE AKINTIM YOK YANİ
HG CİÇEMMM ...
NEW BENDE İSTYRM BANANE HAMILE KALRSAM BU AY HEDYE EDECENMI BANADAopuyorumnanaktan
hoşçakal bebekim dikkat et kendine üşütme ayakalrını belini neyimm sıkı sıkı giyin emii kuşummmmmmmmmmmmmmmhadi kızlar ben kacıyorum artıkın daha sonra görüsürüz öpuyorum hepinizi opuyorumnanaktanŞeniz
Bundan sonra cinsiyeti belli olan tüm annelerimize yüz örtüsü benden hediyedir opuyorumnanaktan
Bundan sonra cinsiyeti belli olan tüm annelerimize yüz örtüsü benden hediyedir opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?