MÜROCUMMM DÜŞÜK DEĞİL TATLIM BEN Bİ TANE BEBİŞİMİ EVDE DÜŞÜRDÜM İNAN ELİMDEKİ ISIRIK İZİM 1 AYDA GEÇMİŞTİ TATLIM O BÖLE KAHVERENGİ DEĞİL DİREK KIRMIZI VE YOĞUN GELİYOR KUŞUMM HEMDE SANCIN ÇOK OLUYOR KIVRANIYOSUN PARÇA DÜŞENE KADAR SONRA RAHATLIYORSUN ONU İİ BİLİYORUM BENİM TEK KORKUM KİST OLMASIN
GERÇİ BAKTIM ŞİMDİ İNT.TEN EĞER KİST VARSA ARA KANAMA YAPARMIŞ SANCILI OLURMUŞ...VS. İŞTE BENDE BUNLAR YOKKİ GALİBA COSMOM HAKLI BEN ÜŞÜTTÜM O YÜZDEN BÖLE OLDU
KİTTYYİM ÖLE ETTİK BÖLE ETTİK SONUNDA AYNI GÜNDE KIRMIZI KARTI GÖRMEYİ BAŞARDIKK kaydirigubbakcemile3
KIZÇELERRRR LİSTEYE YAZDINIZ MI ANACIMM YENİ REGLİ TARİHİMİ ŞÖLE ALTLARDA YERİMİ ALAMMM 20 KASIM
DERYA BUNA ÖLE TEHLİKELİ ŞEYLER YAPMA CANIM...BU SALAK BOĞAR ÇOCUĞU BAK SÖYLEYİM :roflol:
DERYA BUNA ÖLE TEHLİKELİ ŞEYLER YAPMA CANIM...BU SALAK BOĞAR ÇOCUĞU BAK SÖYLEYİM :roflol:
ay kuşum benimm canın saolsun tatlım yaa bu sefer çok uzamadı en azından tatlımm opuyorumnanaktanben 9 gunluk uzatmalaradan sonra kırmızı kartı gördüm yine 3 gundur leke seklinde geldi geldi bir turlu baslayamamıstı sanırım bugun tam olarak baslicak hal ve gidiş onu gösteriyor kaydirigubbakcemile3
Kızlar kursa gidiyorum ya ilk el emeğim nasıl olmuş birkaç eksik daha var gerçi tamamlamadım..
[/URL][/IMG]
tatlım yaa üzme canını herşeyin hayırlısııııııııı opuyorumnanaktanKızÇelerİmmmm Çokkkk sevİyorummm sİzİİİİİ yoktur bİŞİy İnŞŞŞ.
Hap falan kullanmadımmm tatlımm yaa sadece folbİol alıyorum hergÜn bİ tane ama dÜzenlİ olarak 3 aydır İÇİyorum bu hapı gerÇİ bİ aspİrİn İÇsem sÖkÜlÜrÜm belkİ annem Öle yapardı eskİden ama yokta ya varsa bebİŞe zararı olurmu ne dersİnİzzz
yerim ben senii yaaaaa kuşum benimmmmmmmmmmmhosbuldum kızlar opuyorumnanaktan
yok cosmom üzülmedim olsada kurtulsam noktasındaydım cunku kendimi kaptırmamak icin sık sık test yaptımki umudum olmasın diye kaydirigubbakcemile3
cok tesekkürler kızlar opuyorumnanaktanbosverin alıstım artık kaydirigubbakcemile3
canımmmm benimmmmm sen haklısın ben üşüttüm üzülmücem söz öğleden sonra kendime gelirim içtim bi aspirinahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhklava::mymeka:
:roflol: yok canım öyle bişey değil bu pusette , araba koltuğunda veya beşiğine örtülcek bişey direk yüzle teması yok kaç sene sonra çocuk sahibi oldu kız herkesden iyi bakar o bebeişine delikafadulden
Kıyamam ben canıma yaaa :1hug:
MÜROCUMMM DÜŞÜK DEĞİL TATLIM BEN Bİ TANE BEBİŞİMİ EVDE DÜŞÜRDÜM İNAN ELİMDEKİ ISIRIK İZİM 1 AYDA GEÇMİŞTİ TATLIM O BÖLE KAHVERENGİ DEĞİL DİREK KIRMIZI VE YOĞUN GELİYOR KUŞUMM HEMDE SANCIN ÇOK OLUYOR KIVRANIYOSUN PARÇA DÜŞENE KADAR SONRA RAHATLIYORSUN ONU İİ BİLİYORUM BENİM TEK KORKUM KİST OLMASIN
GERÇİ BAKTIM ŞİMDİ İNT.TEN EĞER KİST VARSA ARA KANAMA YAPARMIŞ SANCILI OLURMUŞ...VS. İŞTE BENDE BUNLAR YOKKİ GALİBA COSMOM HAKLI BEN ÜŞÜTTÜM O YÜZDEN BÖLE OLDU
KİTTYYİM ÖLE ETTİK BÖLE ETTİK SONUNDA AYNI GÜNDE KIRMIZI KARTI GÖRMEYİ BAŞARDIKK kaydirigubbakcemile3
KIZÇELERRRR LİSTEYE YAZDINIZ MI ANACIMM YENİ REGLİ TARİHİMİ ŞÖLE ALTLARDA YERİMİ ALAMMM 20 KASIM
Canım yapacağın şeye ve sana bağlı biraz hocamız saten dışında herşeyi kullanabilirsiniz dedi ama şanzelize önerdi bende şanzelizeden yapıyorum tatlım.
Kİtyyİm benİmde dÜnden berİ leke leke gelİyor bende akŞİamdan berİ aĞlamaktan ŞaŞ oldum yaa bak senİnde bÖle olmuŞ bende kİst mİ oldu acaba dİye ÜzÜldÜm durdum ohhhh Şİmdİ İÇİm bİraz olsun rahatladı yaaa
ay kuşum benimm canın saolsun tatlım yaa bu sefer çok uzamadı en azından tatlımm opuyorumnanaktan
süper olmuş ellerine sağlıkkkkkkkkk opuyorumnanaktan
tatlım yaa üzme canını herşeyin hayırlısııııııııı opuyorumnanaktan
yerim ben senii yaaaaa kuşum benimmmmmmmmmmm
hepimizi alıştık kuşumm gelende allahtan gidendeeeeee napalımmm metin olmakta fayda varrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan :1hug:
canımmmm benimmmmm sen haklısın ben üşüttüm üzülmücem söz öğleden sonra kendime gelirim içtim bi aspirin
bak cosmom kityide benim gibi olmuş bu ay oh be arkadaş buldum ya içim rahatladı walla ne diyimmm bi ohhh çektimki
sen şimdi kendne geldin ya bende bi ohhh çektim emin ol
:1hug:
İnan kuŞum bende bİ gÖrsem mutlu olacam bÖle stres oluyo İnsan yaaa neyse ÖnÜmÜzdekİ aya aynı gÜn beraberİz tatlım aynı gÜn alacaz senle bebİŞ haberİmİzİ İnŞ....bu ay İnŞ gelmİcek te 9 ay sonra kucaĞında sallarsınnnn
COSMOM ŞİMDİ GELİN OLUNCA AYAĞININ ALTINA İSİM YAZARLAR YA KIZ OLANLAR EVLENME YAŞINA GELMİŞLER FALAN ŞİMDİ SENİN AYAĞININ ALTINADA BİZİM İSİMLERİ YAZSAK ACABA SİLİNENLERİN BEBİŞLERİ TEZ ZAMANDA GELİRMİ NE DERSİN DENEYEK Mİ BACIMMM NE BİLİM BİRDEN AKLIMA GELDİ KAFAYI DAĞITIYORUM YA SAÇMA SAPAN FİKİRLER GELİYOR İDARE EDİN BENİ BUGÜN kaydirigubbakcemile3
ben tuttum bu fikiri denemeye değer kaydirigubbakcemile3COSMOM ŞİMDİ GELİN OLUNCA AYAĞININ ALTINA İSİM YAZARLAR YA KIZ OLANLAR EVLENME YAŞINA GELMİŞLER FALAN ŞİMDİ SENİN AYAĞININ ALTINADA BİZİM İSİMLERİ YAZSAK ACABA SİLİNENLERİN BEBİŞLERİ TEZ ZAMANDA GELİRMİ NE DERSİN DENEYEK Mİ BACIMMM NE BİLİM BİRDEN AKLIMA GELDİ KAFAYI DAĞITIYORUM YA SAÇMA SAPAN FİKİRLER GELİYOR İDARE EDİN BENİ BUGÜN kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?