Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tam sen alışmışken gelcek bebeğin, anneeee bu ne bööle yatışa alışmışsın ben geldim şimdi bana alııışşş dicek görceksin kiticanııııımmmmmmmmm

DERYA BUNA ÖLE TEHLıKELı ŞEYLER YAPMA CANIM...BU SALAK BOĞAR ÇOCUĞU BAK SÖYLEYıM :roflol:

Ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh klava::mymeka:

Kıtyyım benımde dÜnden berı leke leke gelıyor bende akŞıamdan berı aĞlamaktan ŞaŞ oldum yaa bak senınde bÖle olmuŞ bende kıst mı oldu acaba dıye ÜzÜldÜm durdum ohhhh Şımdı ıÇım bıraz olsun rahatladı yaaa

ben 9 gunluk uzatmalaradan sonra kırmızı kartı gördüm yine 3 gundur leke seklinde geldi geldi bir turlu baslayamamıstı sanırım bugun tam olarak baslicak hal ve gidiş onu gösteriyor kaydirigubbakcemile3
ay kuşum benimm canın saolsun tatlım yaa bu sefer çok uzamadı en azından tatlımm opuyorumnanaktan

Kızlar kursa gidiyorum ya ilk el emeğim nasıl olmuş birkaç eksik daha var gerçi tamamlamadım..

[/URL][/IMG]

süper olmuş ellerine sağlıkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

tatlım yaa üzme canını herşeyin hayırlısııııııııı opuyorumnanaktan

hosbuldum kızlar opuyorumnanaktan
yok cosmom üzülmedim olsada kurtulsam noktasındaydım cunku kendimi kaptırmamak icin sık sık test yaptımki umudum olmasın diye kaydirigubbakcemile3
yerim ben senii yaaaaa kuşum benimmmmmmmmmmm

cok tesekkürler kızlar opuyorumnanaktanbosverin alıstım artık kaydirigubbakcemile3

hepimizi alıştık kuşumm gelende allahtan gidendeeeeee napalımmm metin olmakta fayda varrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan :1hug:

DERYA BUNA ÖLE TEHLİKELİ ŞEYLER YAPMA CANIM...BU SALAK BOĞAR ÇOCUĞU BAK SÖYLEYİM :roflol:

:roflol: yok canım öyle bişey değil bu pusette , araba koltuğunda veya beşiğine örtülcek bişey direk yüzle teması yok kaç sene sonra çocuk sahibi oldu kız herkesden iyi bakar o bebeişine delikafadulden

ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh klava::mymeka:
canımmmm benimmmmm sen haklısın ben üşüttüm üzülmücem söz öğleden sonra kendime gelirim içtim bi aspirin
bak cosmom kityide benim gibi olmuş bu ay oh be arkadaş buldum ya içim rahatladı walla ne diyimmm bi ohhh çektimki

Oyyy oyy ölürüm be bakarım demi, :lepi: zatti ninikin de şüphesi yok ondan da bana sataşmadan mutlu olamıyo arkadaşım :teselli:napalım idare etce ecccük deli o ninik deli :roflol:
:roflol: yok canım öyle bişey değil bu pusette , araba koltuğunda veya beşiğine örtülcek bişey direk yüzle teması yok kaç sene sonra çocuk sahibi oldu kız herkesden iyi bakar o bebeişine delikafadulden

[

Kıyamam ben canıma yaaa :1hug:

kıyma bana sev beni cosmosm Şenizopuyorumnanaktan

evet canım geciktik dönduk dolastık bulduk kırmızıyı :roflol:

Canım yapacağın şeye ve sana bağlı biraz hocamız saten dışında herşeyi kullanabilirsiniz dedi ama şanzelize önerdi bende şanzelizeden yapıyorum tatlım.

anladım canım bende pazardan alayım gecen hafta 3 tanesini 1 liradan almıstım kurdelaların bir kac tane daha alayım yaparım birseyler :1hug:

üzülme canım ya :teselli:Şenizopuyorumnanaktan bende 3 gundur öyle oldu dedim bu ne yaw sonra bugun kırmızıları görünce cok mutlu oldum :roflol:

hosgeldin cicegim opuyorumnanaktanŞeniz evet öyle yapıyorum canım bu ay zaten fazla sallamamıstım ama o beni 9 gun salladı :roflol::roflol:

Sen şimdi kendne geldin ya bende bi ohhh çektim emin ol
:1hug:

ınan kuŞum bende bı gÖrsem mutlu olacam bÖle stres oluyo ınsan yaaa neyse ÖnÜmÜzdekı aya aynı gÜn beraberız tatlım aynı gÜn alacaz senle bebıŞ haberımızı ınŞ....bu ay ınŞ gelmıcek te 9 ay sonra kucaĞında sallarsınnnn

sen şimdi kendne geldin ya bende bi ohhh çektim emin ol
:1hug:

canım benim ya wallahi yalan değil sabah beri gözyaşım hazırda bekliyodu gözümün kenarında arkadaş buldumya rahatladım sen kendine sıkıntı yapma daha çok üzülürüm bak bebişi üzersinnnn tiyzesi yir onu yerrr

COSMOM ŞıMDı GELıN OLUNCA AYAĞININ ALTINA ıSıM YAZARLAR YA KIZ OLANLAR EVLENME YAŞINA GELMıŞLER FALAN ŞıMDı SENıN AYAĞININ ALTINADA BıZıM ıSıMLERı YAZSAK ACABA SıLıNENLERıN BEBıŞLERı TEZ ZAMANDA GELıRMı NE DERSıN DENEYEK Mı BACIMMM NE BıLıM BıRDEN AKLIMA GELDı KAFAYI DAĞITIYORUM YA SAÇMA SAPAN FıKıRLER GELıYOR ıDARE EDıN BENı BUGÜN kaydirigubbakcemile3

inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: 9 gun geciktigine göre onu sallamayamay devamedersek 9 ayda gecikebilir ben buna innaıyorum :roflol:

kitymm benimm aynen öyle tatlım yine iyi 9 gün geçen ay daha bi uzun olmuştuuu bakalım biz önümüzdeki maçlaraaa belkim bu ay hükmen yenerizzz kızzzzzzzzzzzz bellimi olurrrrrrrrrr

al bi tane daha Deli manyak :sm_cool: :roflol:

ben tuttum bu fikiri denemeye değer kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…