Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hosbuldum tubişimŞeniz:1hugpuyorumnanaktan bana orda serbet hersey civcivim öyle söyledi :roflol: ben
dagılmanızı istemiyorum zaten 7 gun 24 saat bebekten konusmuyoruzki burda ayrıca konusak bikle etkilenmeyen etkilenmiyor yinde hamile kalıyor yani biz engel degiliz bebek olusumuna yaw

Ya kızlar bakın madem bunu konuŞulmasından yanasınız Öyleyse konuŞalım...baŞta hıÇ bır Şey yoktu..gayet samımı ve ıyı nıyetlerle aÇıldı o topık ama neden olduĞunu anlamadıĞım farklı anlamlar yÜklendı o topıĞe..halbukı destek verılebılrıdı..bu sonuÇta tercıh meselesı..arzu aeden orayada gelı burayada gelır...yanı aynı benım gıbı..ben nasıl gelıyorsan ateŞımden zartımdan zurtumdan bahsedyrosam aynı Şekılde orayada gıdıyorum...herkez aÇık konuŞsun lÜtfen sız sıkılmadınız mı bÜtÜn gÜn bebek muhabbetı ateŞ muhabbetıı..acaba hamılemıyım...valla ben sıkıldım...yanlıŞ anlamayın lÜtfen..ben her zaman elımden geldıĞınce herkese yardımcı olmaya ÇalıŞırım..kÖtÜ gÜndede ıyı gÜndede herkesın yanındayım..ama ınasan bazen kaldıramıyor bunu...sÜreklı...umarım anlaŞılmıŞımdır

gırgırı burdada yapıyoruz ninikim kızlar illa bebek hakkında konusalımda demiyorki her telden calıyoruz burda ama keyif sizin nasıl istiyorsanız öyle yapın hepiniiz coks eviyorum ben sadece bölündügümüzü düüsnüyorum o kadar topik degişince dusuncelerdemi degişiyor hicccccccccccc zannetmiyorum ama neyse

slm kızlar bu ev hanımlığı yaramadı bana öğlene kadar uyuyorummm

merhaba canım hosgeldin :1hugpuyorumnanaktanŞeniz

aaaa ne demek bebek oluşumuna engel olur mu hiç öyle şey kitim yaaaa.

iki topic çok gerekli değil belki ama istemişler ki açmış arkadaşlar. hem orda hem burda biraz zor oluyor ama yetişiliyor da :)))))))))))

gördum cicegim gördum bidenemmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz

ninikkk sana nanik yapıyorum naberrrrrrrrrrrrrrr beni gördü önceeeeeeeeeeeeee heheheheeeeee
canımın paresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

ÖNCE BENİ GÖRDÜ LEN ÇEKİL ARAMIZDAN kaydirigubbakcemile

KİTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY BAK BEN DAHA ÇOK SESLENDİM...NBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?
hahahaa gülüyorum sadece gülüyorum sadeceee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy gıcık kızlarr olur yaa öyle hissettim yaa pardon hahahahahaa

ben heryerdeyim kuşum sen nerde ben ordaaaaaa bebem benimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

kuşum kısa süreli gebelikten sonraki düşüklerde adet pek düzensizliği olmuyor. çoğunlukla aynı tarihle devam ediyor..
sen bi iyileş, ayarlarız listeyi... sen orada güzel duruyorsun opuyorumnanaktan

saol canım benim benim normalde düzenlidir 26-27 günde ama değişebilir tabi bilmeiyorum yani doktor 4-5 hafta dedi bana gelicek süresi için bakalım tatlım ben şu anda senin koyduğun yerden memnunum zatii tarih ablukasına girmeye hazır değilim dahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet burda sürekli bebek konusu konuşulmuyor ki?
arkadaşlar biz sıkıldık bebek mevvzusundan biraz da geyik yapalım deseydiniz bizde bebek konusu konuşmazdık...
benim kimseyle sıkıntım yok.
topiklerle de derdim yok. ama bir topiği zor takip edebiliyorken 2 topik fazla geldi. dolayısıyla 1 tanesine yoğunluk verebiliyorum. arkadaşlarım bana kızıp darılmasınlar. ama çok karışık oldu. bazı arkadaşlar tepki verdiler. ama herkez kendince haklı tabi...

bende aynı fkrdeyım bölundu burası
yok yanı bn oraya nınık tarfndan cgrıldım ama benden once oraya gdenler cok olmş habr verılmiş acan tarafndan topiği benm neden yoktu nedne cagrlmdm hıckımse aynı fkrde degl szle bır kaç kısı ıtrz ettı ama kabl etmdnz bölnmye razsınz ıster gelır ıster gelmez tavrı takıldnz arkmdan konslmş idarem ölçlmüş bakın orda ylnz brkn nasl glecek arkmzdan denılmiş neden gıdıyım o halde neyse kaptlım bnce susuknlgumu korumk ıstedm susutm smdıye kadr

batan gemiyi önce fareler terkedermiş sizde öyle yaptınız umudunuzu yitirdiginiz icin kactıgınızı duusnuyorum umut dunyası bu dunya umut olmazsa hayat ceklimez ninikim yaw ben bende bunaldım ama kendi ic dunyamda bunaldım buraya gelip 2 gırgır yapınca keyfim yerine geliyor benim ninikim birbirimize destek olmazsak konusmaktan kacarsak normal hayatımızdan farkı kalmıcak buranında

Neyse madem Öle herkes dıledıĞı gıbı takılsın tubıŞ...ÇÜnk nedense kımse konuŞmuyor bu mevzuda madem Öle ortak bır karar alınısn ama oda yok...bıze ters gedı dıyıp Çekılınıyorsa bu tavırda bana ters geldı...ÇÖzÜmcÜ olunmalı ÇÖzÜmcÜ...

ordada aynı konu brdada aynı konu konusyr yerı geldımı baska konulrda konsyrz burda yerı geldı kaynana yerı geldı hastalık konstuk yerı gelyr kolrdan dogun gunu lrden hadylrden yanı brdada bnlr konusulabldıgne göre bence oaraya gerk yoktu acılmaya

canım bahsettiğin mevzudan iana haberim yok yada hatırlamıyorum ...ama inanki bunda bir artniyet aramana bi anlma veremedim müroo...yani izle az çok tanışıyorsun ve tanımış olmalısın..kimde artniyet olabilir söler msin.?allah aşkına yapma böle..yani biz birbirirmize nasıl şakalar yapıcak kadar samimiyken sende orda yazılmış olan yanlız kalınca bak nasıl gelcek lafını nasıl ciddiye alabilirsin ya..aklım almıyor

canım beni kimse çağırmadı? ben bişi diyormuyum?
topikte bir ikinci topik lafı geçti ve linki gördüm girdim.
özellikle çağırılmadım. ama bu bunu sorun yaptıgım anlamına gelmez.
istenmediğimi düşünmüyorum. ama çok da popüler oldugum söylenemez demektir.
ben 7-24 online değilim . ama mümkün oldukça giriyorum.
lütfen sorun haline getirmeyelim.
bir orta yol bulalım...
sonuçta kadın milletiyiz. hamilelik konuşulmaz olurmu?
tamam sıkılırız, atarız bir kenara. bunu dert etmeyelim.
ama tatsızlıgı bir kenara bırakalım bence...

mürvoşş yaaa bişi dicem sana canım. beni de oraya kimse çağırmadı ki. ben ninoşu takip edip buldum. hatta benden kaçtınız di mi dedim. ninoş bana ay yine mi sen git peşimden kurtulamıcak mıyım senden falan dedi. bunları ciddiye aldım mı yooooooo almadım. neden alayım ki. herkes birbirine nasıl davranıyor sen biliyorsun. bunlar samimiyetten, sevgiden. alınma lütfen...

ben guzel bir haber almak icin nereyi takipedecegim kızlar buratya gelince guzel haber varmı kızlar özet gecin diyorum yada birimiz gelmesek ötekimiz merakediyor boyle olursa dagılırız diuyorum size birbirimizden bir haber yasarız bende baska topiklere gidiyorum ama onlar ziyaret ve yardım amaclı benim yerim asıl yeim yani burası

tamam çok güzel işte ben sizden bunu beklerdim..bizimle konuşup ya kızlar bu topikte kalalım denilebilirdi...ama çk saçma bir topik olmuş diye syorum yapıldı...ama buda saygısızlığa giiror işte...ona göre saçma bana göre değil yani sonuçta herkesin bakışına göre değişir bu...yani müro en azından senden bunu beklerdim ninik neden açtınız diye konuşulabilirdi...ama sadece trip yapıldı ve o topiğe gelinmedi...

önce cıddye almadım sölemedım bıle suanana kadr ama tavr koyunca buraya ayak basmyr bıle dye sölemek ıstedım bende o zamn oaray ayak basmm öle denldgı ıcın ben bu konuyu uztmk ıstmyrm sadece herkes gıbı onaylamyrm bölünmeyi bır baska topgı

BEN GAYET CİDDİYDİM AMA a.s a.s delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…