hoşgeldn kuşummm...
:çok üzgünüm: aynen kuşum ya...
orası bebekten bahsetmeye yasak bölge.
ama bende listeden sorumlu bakanım. nasıl konuşmiyim ama?
bilmiyorum cidden bölündük. civcivim adım atmıyor buraya... bir çözü bulalım bence :çok üzgünüm:
Kİttycİm hayatım..bİz burdayız zaten normalde gırgır yapmaya dİĞer tarafa gİdİyoruz...ama bİzzİm topİĞe derya ve mÜro gelmİyor..neden olduĞunu anlamadım ama gelmİyorlar İŞte...farklı anlamlar yÜkleİdler sanırım..sÜreklİ bebek mevzusu benİ bunaldıyor kİty ya..gerÇekten yanİ kİmse ÜstÜn ealınmasın tabİkİ dertleŞİlcek ama sÜreklİ sÜreklİ kendİmİ kÖtÜ hİssedİyorum bu sefer..o topİk bu maksatla aÇıldı zaten
slm kızlar bu ev hanımlığı yaramadı bana öğlene kadar uyuyorummm
gördum cicegim gördum bidenemmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz
hahahaa gülüyorum sadece gülüyorum sadeceee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ÖNCE BENİ GÖRDÜ LEN ÇEKİL ARAMIZDAN kaydirigubbakcemile
KİTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY BAK BEN DAHA ÇOK SESLENDİM...NBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?
ben heryerdeyim kuşum sen nerde ben ordaaaaaa bebem benimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktankızlar bir konudaki rahatsızlıgımı bildirmeden gecemicem ben bölündügümüzü dusunuyorum 2 topic arasında olmuyor böyle zaten normaldede fazla görusemiyoruz böyle daha kötü oldu bir yer secin hep beraber orada takıllaım böyle dagılmayalım lutfen
kuşum kısa süreli gebelikten sonraki düşüklerde adet pek düzensizliği olmuyor. çoğunlukla aynı tarihle devam ediyor..
sen bi iyileş, ayarlarız listeyi... sen orada güzel duruyorsun opuyorumnanaktan
bende aynı fkrdeyım bölundu burasıkızlar bir konudaki rahatsızlıgımı bildirmeden gecemicem ben bölündügümüzü dusunuyorum 2 topic arasında olmuyor böyle zaten normaldede fazla görusemiyoruz böyle daha kötü oldu bir yer secin hep beraber orada takıllaım böyle dagılmayalım lutfen
yok yanı bn oraya nınık tarfndan cgrıldım ama benden once oraya gdenler cok olmş habr verılmiş acan tarafndan topiği benm neden yoktu nedne cagrlmdm hıckımse aynı fkrde degl szle bır kaç kısı ıtrz ettı ama kabl etmdnz bölnmye razsınz ıster gelır ıster gelmez tavrı takıldnz arkmdan konslmş idarem ölçlmüş bakın orda ylnz brkn nasl glecek arkmzdan denılmiş neden gıdıyım o halde neyse kaptlım bnce susuknlgumu korumk ıstedm susutm smdıye kadrKİttycİm hayatım..bİz burdayız zaten normalde gırgır yapmaya dİĞer tarafa gİdİyoruz...ama bİzzİm topİĞe derya ve mÜro gelmİyor..neden olduĞunu anlamadım ama gelmİyorlar İŞte...farklı anlamlar yÜkleİdler sanırım..sÜreklİ bebek mevzusu benİ bunaldıyor kİty ya..gerÇekten yanİ kİmse ÜstÜn ealınmasın tabİkİ dertleŞİlcek ama sÜreklİ sÜreklİ kendİmİ kÖtÜ hİssedİyorum bu sefer..o topİk bu maksatla aÇıldı zaten
Ya kızlar bakın madem bunu konuŞulmasından yanasınız Öyleyse konuŞalım...baŞta hıÇ bır Şey yoktu..gayet samımı ve ıyı nıyetlerle aÇıldı o topık ama neden olduĞunu anlamadıĞım farklı anlamlar yÜklendı o topıĞe..halbukı destek verılebılrıdı..bu sonuÇta tercıh meselesı..arzu aeden orayada gelı burayada gelır...yanı aynı benım gıbı..ben nasıl gelıyorsan ateŞımden zartımdan zurtumdan bahsedyrosam aynı Şekılde orayada gıdıyorum...herkez aÇık konuŞsun lÜtfen sız sıkılmadınız mı bÜtÜn gÜn bebek muhabbetı ateŞ muhabbetıı..acaba hamılemıyım...valla ben sıkıldım...yanlıŞ anlamayın lÜtfen..ben her zaman elımden geldıĞınce herkese yardımcı olmaya ÇalıŞırım..kÖtÜ gÜndede ıyı gÜndede herkesın yanındayım..ama ınasan bazen kaldıramıyor bunu...sÜreklı...umarım anlaŞılmıŞımdır
bende aynı fkrdeyım bölundu burası
yok yanı bn oraya nınık tarfndan cgrıldım ama benden once oraya gdenler cok olmş habr verılmiş acan tarafndan topiği benm neden yoktu nedne cagrlmdm hıckımse aynı fkrde degl szle bır kaç kısı ıtrz ettı ama kabl etmdnz bölnmye razsınz ıster gelır ıster gelmez tavrı takıldnz arkmdan konslmş idarem ölçlmüş bakın orda ylnz brkn nasl glecek arkmzdan denılmiş neden gıdıyım o halde neyse kaptlım bnce susuknlgumu korumk ıstedm susutm smdıye kadr
bende aynı fkrdeyım bölundu burası
yok yanı bn oraya nınık tarfndan cgrıldım ama benden once oraya gdenler cok olmş habr verılmiş acan tarafndan topiği benm neden yoktu nedne cagrlmdm hıckımse aynı fkrde degl szle bır kaç kısı ıtrz ettı ama kabl etmdnz bölnmye razsınz ıster gelır ıster gelmez tavrı takıldnz arkmdan konslmş idarem ölçlmüş bakın orda ylnz brkn nasl glecek arkmzdan denılmiş neden gıdıyım o halde neyse kaptlım bnce susuknlgumu korumk ıstedm susutm smdıye kadr
ordada aynı konu brdada aynı konu konusyr yerı geldımı baska konulrda konsyrz burda yerı geldı kaynana yerı geldı hastalık konstuk yerı gelyr kolrdan dogun gunu lrden hadylrden yanı brdada bnlr konusulabldıgne göre bence oaraya gerk yoktu acılmaya
mürvoşş yaaa bişi dicem sana canım. beni de oraya kimse çağırmadı ki. ben ninoşu takip edip buldum. hatta benden kaçtınız di mi dedim. ninoş bana ay yine mi sen git peşimden kurtulamıcak mıyım senden falan dedi. bunları ciddiye aldım mı yooooooo almadım. neden alayım ki. herkes birbirine nasıl davranıyor sen biliyorsun. bunlar samimiyetten, sevgiden. alınma lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?