cok sagl cnm pazrtesı kan testıne gıderım artık kanda baktrym
işte burdaaaaaaaaaaaaaa ateş tablommmm
1. 27 eylül 36,4Regl başlangıç
2. 28 eylül 36,4
3. 29 eylül 36,3
4. 30 eylül 36,3
5. 1 ekim 36,1
6. 2 ekim 36,2* regl bitiş
7. 3 ekim 36,0
8. 4 ekim 36,2 *
9. 5 ekim 36,3
10. 6 ekim 36,3* .
11. 7 ekim 36,2
12. 8 ekim 36,4 *
13. 9 ekim 36,4
14. 10 ekim 36,6*
15. 11 ekim 36,5 .
16. 12 ekim 36,6*
17. 13 ekim 36,6
18. 14 ekim 36.8
19. 15 ekim 36,8*
20. 16 ekim 36,7
21. 17 ekim 36,8*
22. 18 ekim 36,7
23. 19 ekim 36,7
24. 20 ekim 36,8
25. 21 ekim 36,8
26. 22 ekim 36,8
27. 23 ekim 36,9
Eki Görüntüle 27165 kılarrrrrrrrrrrrrr çift cizgi hemnde silik degil baya bariz birsekılde belli delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOOO
çoook sevindim kızım yaaaaaaaaa tebrik ederimsağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallaaaah.
ama bak bu ay benimle tanıştın sana uğur getirdim ben ondan oldu :roflol:
sen de bana uğur getir e mi ayyyyyyyyyy darısı başımıza çok sevindim :)))))))))))))))))))))
MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOOO
çoook sevindim kızım yaaaaaaaaa tebrik ederimsağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallaaaah.
ama bak bu ay benimle tanıştın sana uğur getirdim ben ondan oldu :roflol:
sen de bana uğur getir e mi ayyyyyyyyyy darısı başımıza çok sevindim :)))))))))))))))))))))
teşekkür ederm canmlrım yaaaaaa Şeniz Şeniz :sm_cool:Len müroooooooooooooooooo gözün/gözümüz aydın :sm_cool: :sm_cool:
Canım tebrikler Allah tamamına erdrsin :Saruboceq:
Y/a şimdi senin ev ödevin olmıcakmı yani hihoyyythihoyyyt :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance:
manyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk niye demiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
allahım yaaaa inşallah hayırlsııylan tamamına erdirsin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
PEEEEEEEEEEEEEESSSS BURDANDA KENDİNE PAY ÇIKARDIN YA ÜMİTSİZ VAKAAA delikafadulden
işimin yognlgndan sevnmyrm bile sıze ara ara bakıp cavp veryrm kusrmada bakmayın işte bu oleyyyyy ya inşallh kan testımde güzel cıkr baya belli kıslr tesste sızde fark ettnmı bugun gunum ama baya bellı ikinci çizgi:sm_cool:
yerim seni müüü ya eferin sana azmettin oldu kızzz zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süper yaa günümüzü neşelendirdin kızz zilliiiiiiiiiiiiiiiii
sagl cnm ya yerm bende senı allh szede en kısa zamnda nasıp etsn sızlrın yuzunun gulmesınıde göstermk bana nasıp etsn su mubarek cuma gunu dualrınızı kabl etsn rabbım
yerim seni müüü ya eferin sana azmettin oldu kızzz zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süper yaa günümüzü neşelendirdin kızz zilliiiiiiiiiiiiiiiii
aslında bebem cosmoyla bırlkte olctık bıs hamıle aynı ay ama ilaçın gazabına ugradım ben ılk kullnmya basldım dye duzenımı bosdu kaydirigubbakcemile3 kıss nınık grmştık ya senle yarsaa tablyada başlmstın a hanı sorup dryordum sana tablonu kuzummmopuyorumnanaktanŞeniz
aslında bebem cosmoyla bırlkte olctık bıs hamıle aynı ay ama ilaçın gazabına ugradım ben ılk kullnmya basldım dye duzenımı bosdu kaydirigubbakcemile3 kıss nınık grmştık ya senle yarsaa tablyada başlmstın a hanı sorup dryordum sana tablonu kuzummmopuyorumnanaktanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?