Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Eki Görüntüle 27165 kılarrrrrrrrrrrrrr çift cizgi hemnde silik degil baya bariz birsekılde belli delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

manyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk niye demiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

allahım yaaaa inşallah hayırlsııylan tamamına erdirsin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

KUZUUUUUUUUUUUUU İLK BANA MI SÖLEDİN ŞİMDİK YANİ SENNNNNNNNNNNNNNNNNN....Şeniz

MÜJDEMİ İSTREİM LEN TOPİKTEKİLER süprizzzzz

Len müroooooooooooooooooo gözün/gözümüz aydın :sm_cool: :sm_cool:
Canım tebrikler Allah tamamına erdrsin :Saruboceq:
Y/a şimdi senin ev ödevin olmıcakmı yani hihoyyythihoyyyt :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance:

MÜROOOOOOOOOOOOOOOOOOO

çoook sevindim kızım yaaaaaaaaa tebrik ederim sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallaaaah.

ama bak bu ay benimle tanıştın sana uğur getirdim ben ondan oldu :roflol:

sen de bana uğur getir e mi ayyyyyyyyyy darısı başımıza çok sevindim :)))))))))))))))))))))

PEEEEEEEEEEEEEESSSS BURDANDA KENDİNE PAY ÇIKARDIN YA ÜMİTSİZ VAKAAA delikafadulden

teşekkür ederm canmlrım yaaaaaa Şeniz Şeniz :sm_cool:

işimin yognlgndan sevnmyrm bile sıze ara ara bakıp cavp veryrm kusrmada bakmayın işte bu oleyyyyy ya inşallh kan testımde güzel cıkr baya belli kıslr tesste sızde fark ettnmı bugun gunum ama baya bellı ikinci çizgi:sm_cool:

PEEEEEEEEEEEEEESSSS BURDANDA KENDİNE PAY ÇIKARDIN YA ÜMİTSİZ VAKAAA delikafadulden

eheheh çıkarcam tabi Allah Allah sen de hamile kalırsan görürsün gününü ninoş efendiiiiiiiiiiiiiiiii. sonra handeyle tanışıp hamile kalanlar listesi yaparız da kocalar handeyi kod adı sanarsa yanarsınız :roflol:

kuzum çizgi çok belirgin kanda da yüksek değerler çıkacaktır bence

yerim seni müüü ya eferin sana azmettin oldu kızzz zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süper yaa günümüzü neşelendirdin kızz zilliiiiiiiiiiiiiiiii

yerim seni müüü ya eferin sana azmettin oldu kızzz zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süper yaa günümüzü neşelendirdin kızz zilliiiiiiiiiiiiiiiii

sagl cnm ya yerm bende senı allh szede en kısa zamnda nasıp etsn sızlrın yuzunun gulmesınıde göstermk bana nasıp etsn su mubarek cuma gunu dualrınızı kabl etsn rabbım

a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:
:CüvCüv: hamileyimmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: allhım şükrlr olsun Şeniz en kısa zamnda szlerede nasıp etsın yarabbimhihoyyyt

aslında bebem cosmoyla bırlkte olctık bıs hamıle aynı ay ama ilaçın gazabına ugradım ben ılk kullnmya basldım dye duzenımı bosdu kaydirigubbakcemile3 kıss nınık grmştık ya senle yarsaa tablyada başlmstın a hanı sorup dryordum sana tablonu kuzummmopuyorumnanaktanŞeniz

:teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:teytey:

OLMAZ KIIZM SENİN GÜNÜN BENDE ÖNCE BÖLE ÇEKİŞME OLURMU...BEN İPLEMEMİŞTİM PEK SENİ YOKSA PEŞİNİ BIRAKIRMIYDIM UĞRAŞIRDIM YANEEE a.s delikafadulden

Keramet ya bende ya ayakkabımda diyosun :dance:
Ay çok sevndm ya dedim kızım dökülceniz ardımdan ben kısmetinizi bağladım sizin :lepi:
Yürüyün garii ninikim kitymmmmmmmm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…