canım benim hayırlısı olsun tatlım yaaa inşallahh allah gönlüne göre verir müüüü
kız senin ateş toblolarını özlüycemmmmmmmmmmmmmm hahahahaaaaaaaaa arada ölç koy emiiiiiiiiiiiiii
ya senin yerleşme kanamanda olduydu demii
EVET CANM AMİNNN OLMŞTU EVT BUGN REGL GUNUM AMA NASIL TESTTE ÖLE KOYU CIKTI HALA ŞASKINIM TAMM BUGNDE ÖLÇTM ZATEN KALKTM TEST YPTM SNRAkaydirigubbakcemile3 KOYIMMI TABLOMUkaydirigubbakcemile3
tatlım 12.gün yumurtan çatlamışş 14 gün geçmiş yaniii normal öyle çıkması kuzummmmmmmmm
LİSTEDE OYNMA YAPMŞLRRkaydirigubbakcemile3 HİLE VARRRRCOSMO NUN UGURLU AYAKKABI ALTI LİSTESİİİİ
kitty ----------
dilek ----------
DERYA ----------
tubilosh ----------
fstone ---------- YARIN HABERİNİ BEKLİYORUZ... DURUM HER AN 6-1 OLABİLİR...
müro---------- hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ninik ----------
BebekElover ----------
sema ----------
cifcif ----------
çiçeeemmmm----------
nagiş----------
ahahahhaha darbe yaptık sonucu burda. cosmoyu topuklarına sıkmakla tehdit ettik ninoş ve ben :roflol:
Bu arada bana malum olmŞtu sanrım rÜyamda bebeĞİmİ emzryrdum sÖlemŞtm ya sİze bı kısdı ınsallh kıs olur saglklı shatlı k-hayrlı olsunda yannda kısda olsun ama ayy yerım ben onu zyıf bıseydı ama bıde İncİr gÖrmÜŞtm sandık sandık poŞet poŞet buda kıs cocgu dogacagı anlmna gelyrdu ksılr
ya cosmo beni niye yazmadın...aşkolsuunn
Ay bende bi rüya gördüm bu gece sel olmuş selde bi bebek suyun üstünde gidiyor nasıl üzülüyorum kız bebekti sonra tutup kucağıma aldım gerisini hatırlamıyorum ama ya..
LİSTEDE OYNMA YAPMŞLRRkaydirigubbakcemile3 HİLE VARRRR
Söz eve gidim senide yazarım Şeniz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?