COSMOCAAAAAANNNNN sen ayakkabının altına bakcaktın baktın mı kıssssssss
kızlar ben kacıyorum şimdilik karsı komsumla işmiz var birazcık daha sonra gelecegim mucum tekrar tebrikler bidenemmmmm opuyorumnanaktan kan testinden sonra senin icin guzel birseyler hazırlicam şimdi yapmıyorum birsey opuyorumnanaktan cosmosum bebkim hosgeldiniz sizde opuyorumnanaktan
sagol canm benm tamm işine bakkızlar ben kacıyorum şimdilik karsı komsumla işmiz var birazcık daha sonra gelecegim mucum tekrar tebrikler bidenemmmmm opuyorumnanaktan kan testinden sonra senin icin guzel birseyler hazırlicam şimdi yapmıyorum birsey opuyorumnanaktan cosmosum bebkim hosgeldiniz sizde opuyorumnanaktan
blmm artık önce tubısın sonra cosmonn lıstesnde yer aldım ıkınzın lıstesındeykn hamle kaldım ıkınzde kazndınız kaydirigubbakcemile3Keramet ya bende ya ayakkabımda diyosun :dance:
Ay çok sevndm ya dedim kızım dökülceniz ardımdan ben kısmetinizi bağladım sizin :lepi:
Yürüyün garii ninikim kitymmmmmmmm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
a.s. a.s. a.s.:enbuyukkk:
:CüvCüv: hamileyimmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: allhım şükrlr olsun Şeniz en kısa zamnda szlerede nasıp etsın yarabbimhihoyyyt
aslında bebem cosmoyla bırlkte olctık bıs hamıle aynı ay ama ilaçın gazabına ugradım ben ılk kullnmya basldım dye duzenımı bosdu kaydirigubbakcemile3 kıss nınık grmştık ya senle yarsaa tablyada başlmstın a hanı sorup dryordum sana tablonu kuzummmopuyorumnanaktanŞeniz
Baktım anacım herkes silinmiş :roflol:
sagol canm benm tamm işine bak
blmm artık önce tubısın sonra cosmonn lıstesnde yer aldım ıkınzın lıstesındeykn hamle kaldım ıkınzde kazndınız kaydirigubbakcemile3
yalnız listeyi yapar yapmaz iki kişi alkisalkisalkis bu işte bir iş mi var acep :lepi:
SAGOL CANM AMINNN ALLHDA İSTEYNLERE SZLERE EN KISA ZAMNDA BU MÜJDYI VERMEYI NASIP ETSINMürücüm canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın tatlım..opuyorumnanaktan
Tubişin listesinde zaten vardın kaç zmandır
BEnm listem de keramet :roflol:
Öteki kimdi yaaa :uhm:
6 numara fstone
7 numara müro
sonraki de beeeeeeeeeennnnnnnnnn :teytey: (paniklemeyin nan yora yora Allah vere :))
COSMO NUN UGURLU AYAKKABI ALTI LİSTESİİİİ
1-hande----------
2-kitty ----------
3-ninik ----------
4-dilek ----------
5-DERYA ----------
5-tubilosh ----------
6-fstone ---------- YARIN HABERİNİ BEKLİYORUZ... DURUM HER AN 6-1 OLABİLİR...
7-müro----------
8-sema ----------
9-cifcif ----------
10-çiçeeemmmm----------
11-nagiş----------
AYAKKABILAR NİYE GELMEDİ BE
SEN KENDINI 1.SRAYA YAZMŞTIN BEBEM ORTDKLR GIDYR BAK ÜMT KRMK ISTEMM AMA SANA BRZ VAR GIBI :uhm: (ŞAKA ŞAKA EN KISA ZAMNDA ALLH HEPNZE KISMT ETSN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?