Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hosgeldin sincapım :1hugpuyorumnanaktan yok gitmedim karsıyım carsı alayına karsı hesabı :roflol::roflol: walla gidenlerden hep aynı seyi duyyorum bir acılım yapan kapanamıyormus sonra :roflol::roflol:

ahahaha aynen..alışkanlık yapıo..bi aç ondan sonra hep isticen bak sengözlerimebaksanab
ayrıca sadece bebiş için gitmene gerek yok ki kuşummm kadın milletinin her yıl en az 1 kere gitmesi gerek.. belki bi sıkıntı var bi hap vericek bebiş iişi de çözülmüş olacak bu arada :jeyyar:

bebelerim benim dizi basladı kacıyom artıkın melekler korusunu izliyomda gelirim sonra bebeler mucudende haber gelmedi daha ne yaptı acep kestane kebap acele cevap versin bizekaydirigubbakcemile3

güle güleee.. öptüm canım senii. bak herkesin söylediğini ciddiye al bencee canımm :1hug:

ay benden bi tane daha kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldn canım

sincap hoşgeldin tatlım :) naber>?
kendinden bahsetsene biraz canım?

hoşbulllduuuukk...
öhö öhööö şimdi ne desem acepp..
bebiş yollarında 7 ayını harcayan bi arpa boyu yol alamayan ama bu aydan itibaren de bebeği poposuna takmayacak olan bir örtmeniim kaydirigubbakcemile3
bu arada adım senem..

sizler anlatın biraz da...
cosmo hamiş onu biliyorum..umarım sağlıklı bi hamilelik geçirirsin cosmocumm
tubiloş sen de çiççeeeem gibi kimyasal gebelik geçirdin sanırım..inşallah en kısa zamanda sende sağlıklı bi hamilelik yaşarsın canım!!!

memnun oldum senemcim...
bende tugba...
yafrim daha az olmuş yha? 7 ay fisfisfis
ben 3 buçuk yıllık evliyim 4 düşük yaptım ama halen umutlarım tükenmediii...
her yeni ay, yeni bir umut opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 Maşallah istihbarat sağlam ne anlatalım ki daha

güzeller ihepinize iyi akşamlar sohbete akamadan ayrılıyorum yarın görüşürüz inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

memnun oldum senemcim...
bende tugba...
yafrim daha az olmuş yha? 7 ay fisfisfis
ben 3 buçuk yıllık evliyim 4 düşük yaptım ama halen umutlarım tükenmediii...
her yeni ay, yeni bir umut opuyorumnanaktan

bende memnun oldummm canımmm!!
arızalı bi tipim de ondan 7 ay çok gelio ama Allah'ın bize yazdığı gün ne zamansa o zaman gelicek bebişlerimiz.. seninde yolun uzunmuş..hayırlısıyla sağlıklı bebişlere kavuşuruz inşallahh..

kaydirigubbakcemile3 Maşallah istihbarat sağlam ne anlatalım ki daha

arada takip ediyordum da ondan biliyorum canımcım

kızlar çok memnun oldum tanıştığıma ama hemen çıkmak zorundayımm..kusura bakmayın yine görüşürüüzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…