hosgeldin sincapım :1hugpuyorumnanaktan yok gitmedim karsıyım carsı alayına karsı hesabı :roflol::roflol: walla gidenlerden hep aynı seyi duyyorum bir acılım yapan kapanamıyormus sonra :roflol::roflol:
bebelerim benim dizi basladı kacıyom artıkın melekler korusunu izliyomda gelirim sonra bebeler mucudende haber gelmedi daha ne yaptı acep kestane kebap acele cevap versin bizekaydirigubbakcemile3
kızlar selammm...
ben de saf saf geziniorum işte topic topicc kittyciiimm..
bu arada daha dr.a gitmemene çok şaşırdımm ben!!!!!!!!!!! kaç aydır korunmuyorsun sen? bacım evlendikten sonra ara ara dr.a açmadın mı bi eksiklik hissediom ben artık kaydirigubbakcemile3
sincap hoşgeldin tatlım :) naber>?
kendinden bahsetsene biraz canım?
ay benden bi tane daha kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldn canım
hoşbulduuuuummm...
benden derken?? nasıl? :))
hoşbulllduuuukk...
öhö öhööö şimdi ne desem acepp..
bebiş yollarında 7 ayını harcayan bi arpa boyu yol alamayan ama bu aydan itibaren de bebeği poposuna takmayacak olan bir örtmeniim kaydirigubbakcemile3
bu arada adım senem..
sizler anlatın biraz da...
cosmo hamiş onu biliyorum..umarım sağlıklı bi hamilelik geçirirsin cosmocumm
tubiloş sen de çiççeeeem gibi kimyasal gebelik geçirdin sanırım..inşallah en kısa zamanda sende sağlıklı bi hamilelik yaşarsın canım!!!
Tubşim tıckerı değiştim ama o slaak tarihde takıldım
linki yollım sana
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
memnun oldum senemcim...
bende tugba...
yafrim daha az olmuş yha? 7 ay fisfisfis
ben 3 buçuk yıllık evliyim 4 düşük yaptım ama halen umutlarım tükenmediii...
her yeni ay, yeni bir umut opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Maşallah istihbarat sağlam ne anlatalım ki daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?