aaaa ninik ne diyosun annem ikiz benim delikafaduldenHayatım ÇoĞul gebelİkler genelde anne tarafında varsa oluyor...benİmde koca sÜlalemde Çok ama benİm tarafta hİÇ yok
hayırlı olsun işallah liste bizede ugurlu gelir tedavi görüyomuyydun ben kaçırdım haliyle yeni katıldım aranıza:sm_cool:
Semam canım merhaba nbr İyİsİn?
TESKKR EDERIM CANM BENM SİZLEREDE EN KISA ZAMNDA NASIP ETSIN RABBIMŞenizgünaydın kızlarr opuyorumnanaktan mucum tebrikler bidnemmmmm opuyorumnanaktan
TAMM CANM BENDE BI LISTE CIKRTCAM AYAKKBI LISTESINDEN SONRA GÖBİŞ LİSTESİ :roflol:mürüvvet,tuba20 göbüşünüze yazın bizim isimleri uğur getirisn
bizde hamiş olalım
kimin ismi önce silinirse önce o hamiş olacak
:roflol: :roflol: :roflol:
iyiyiz çok şükür sen nasılsın zemuszemuskittycat+, muruvvet+, ninik+ livaza
kızlar nasılsınız
kittycat+, muruvvet+, ninik+ livaza
kızlar nasılsınız
hosbuldum kızlar iyiyim siz nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
AMAN BIRAK KALSIN SEMA YA...EN AZINDAN ARTIK MÜRONUN GÜNDE 15 KERE GÖZÜMÜZE SOKTUĞU ATEŞ TABLOSUNU GÖRMİCEZ KIZ ARTIK delikafadulden BEN EN ÇOK BU YÜZDEN SEVİNİYORUM :roflol: VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN alkisalkisalkis
TAMM CANM BENDE BI LISTE CIKRTCAM AYAKKBI LISTESINDEN SONRA GÖBİŞ LİSTESİ :roflol:
AMAN BIRAK KALSIN SEMA YA...EN AZINDAN ARTIK MÜRONUN GÜNDE 15 KERE GÖZÜMÜZE SOKTUĞU ATEŞ TABLOSUNU GÖRMİCEZ KIZ ARTIK delikafadulden BEN EN ÇOK BU YÜZDEN SEVİNİYORUM :roflol: VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN alkisalkisalkis
KIS EBNDE O ALRTIK ALIŞKANLIK OLDU SABH LEYIN GENE ÖLÇTÜM BEN ATEŞİMİ :roflol: HAMİLELGIM SON BULANA KADR ÖLÇRIM HRLDE:roflol: BAKRSIN DOGUNCA COCUGUN HER SABH ÖLÇMEYE BAŞLYRMUŞUM ATEŞİNİ:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?