Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

mürüvvet,tuba20 göbüşünüze yazın bizim isimleri uğur getirisn
bizde hamiş olalım
kimin ismi önce silinirse önce o hamiş olacak
:roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan mucum tebrikler bidnemmmmm opuyorumnanaktan

hayırlı olsun işallah liste bizede ugurlu gelir tedavi görüyomuyydun ben kaçırdım haliyle yeni katıldım aranıza:sm_cool:

hayır canım ben10 aylık evlıyım gecen ay bebek yapma karrı aldık ve calşmlara basldık doktra dansrak rahm ve ymrtlklrın temz dedi 3ay müddt verdı prgstan ve folıc asıt ılclrını verdı kulln 3ayda hamle kalmazsan gel tedvı yollrna basvrlm dedı ılk calşmmzda gecen ay haptan dolayı (progestan) erken regl oldum ve bu ayda calşmlara baslmstım tabı derece ve ovlsyon testıde aldımkı ymrtlmmı koly görıyım dıye arastrmştm cünkü çalşmlra bşlmadan önce v bu ay yumrtlmmı grdum duzenllı gün aşiri ilşkıe grdım son bı haftada brıktım ilşkıyı ve şimdi hamileyım bu arad gecen ay beri bol incir yedim çörek oku bal tarcn kaynkttm ıctm bu ay tarcn çörk otu bal içtim tabı blmyrm onlrında yarrı oldumu

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan mucum tebrikler bidnemmmmm opuyorumnanaktan
TESKKR EDERIM CANM BENM SİZLEREDE EN KISA ZAMNDA NASIP ETSIN RABBIMŞeniz

mürüvvet,tuba20 göbüşünüze yazın bizim isimleri uğur getirisn
bizde hamiş olalım
kimin ismi önce silinirse önce o hamiş olacak
:roflol: :roflol: :roflol:
TAMM CANM BENDE BI LISTE CIKRTCAM AYAKKBI LISTESINDEN SONRA GÖBİŞ LİSTESİ :roflol:

AMAN BIRAK KALSIN SEMA YA...EN AZINDAN ARTIK MÜRONUN GÜNDE 15 KERE GÖZÜMÜZE SOKTUĞU ATEŞ TABLOSUNU GÖRMİCEZ KIZ ARTIK delikafadulden BEN EN ÇOK BU YÜZDEN SEVİNİYORUM :roflol: VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN alkisalkisalkis

hosbuldum kızlar iyiyim siz nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

kızla rbenim ateşim bana biraz düşük geldi ilk yapıyorumya sanki normal vücut ateşi 36 diye biliyodum

KIS EBNDE O ALRTIK ALIŞKANLIK OLDU SABH LEYIN GENE ÖLÇTÜM BEN ATEŞİMİ :roflol: HAMİLELGIM SON BULANA KADR ÖLÇRIM HRLDE:roflol: BAKRSIN DOGUNCA COCUGUN HER SABH ÖLÇMEYE BAŞLYRMUŞUM ATEŞİNİ:roflol: :roflol: :roflol:

ateşli listesi en sonunda tuttu ama müroya da helal olsun bıkmadan usanmadan her ay yaptı tabloyu alkisalkisalkis

:1shok: :1no2: ÜMİTSİZ VAKAAA...YAZIK ÇOKTA İYİ BİRİYDİN...ALAH YARDIM ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…