Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydıın opuyorumnanaktanherkese
bugun 6. günüm başaldım bakalım

6. 24 ekim .35,5

günaydın canım....hadi hayırlısı olsun bakalım...

erkencisin bugün?iştemisin?

gunaydın kıslr dun aldım sonucu acıl doktruna gostrdim hatta önce erkk bı hemşiresı aldı baktı negatıf dedı gostrmye grk yok negatf genede gsterek dedı aldı doktora verdi ve delikafadulden pozitiffffffffffffffffffffffffffffffff dedi ama daha erkn oldugu ıcın ulrsynda gornmez dedı evet dedım baktrdm bugun görnmedı dedım zaten kan yaptı o yuzden dedım 1,2 haftaya daha bellı olur dedı daha erkn ama poztf sonuç dedı bch 604,51 yazyr bnde baska sey yok tahllde

MÜro Çok sevındım tatlım ya valla sÜper...deĞrın gayet gÜzel okta yenı deĞıl canım hayırlısı olsun

aaaa salak hemşireye bak yaaaa boş yere üzmüş seni aptal çok sinir oldum tebrikler tatlımmmmmm çok sevindimmmmmmmminş sonuna kadar seninle olur hayırlısıyla doğar bebeğin tekrar tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrr

sagolun canlrım benım amın isteyenlerı en kısa zamnda yuzunu guldrmek nasıp etsın benm gıbı fazla bekletmeden hamiş kalmalrnı naıp etsın allhm

canım dedgm gıbı ben kndı doktrma gtmedım abska doktra kan vermeye gttım oda ılk göbkten ultrsynla baktı yok dedı kan aldı saat6da aldgm ıcın sonucu gec gııttım cunku acil doktruna gösterp sonucu ögrenebılırsın dedı o yuzden acıldekı doktor poztıf dedı haftasını neyım sölemedı o

bu arada bı yerde arastrrken bısey gördum bı haile bayan söle demiş ; benim 673 idi ve ikizdi 4. haftada ve bende 4.haftayım suanada 604.51 yoksa benmdemı ikizzzzdelikafadulden kaynnmgılın soyunda cok varmış ve kaynnm hep eşime şakasına eşin ikiz dogura emi derdikaydirigubbakcemile3

Hayatım ÇoĞul gebelıkler genelde anne tarafında varsa oluyor...benımde koca sÜlalemde Çok ama benım tarafta hıÇ yok

benmde kaç haftlık oldgnu sanrsam doktrdemsse bılemıcem ıntrntte baktım 3 hafta 6gunluk yazyr mulipada üylgım var ona kayt yaptm sımdı hamlym dye oda 5 haftalık hamılesınz yazıyor o nasıl oluyr kıslr ya

hayırlı olsun işallah liste bizede ugurlu gelir tedavi görüyomuyydun ben kaçırdım haliyle yeni katıldım aranıza:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…