Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

delikafadulden delikafadulden delikafadulden sema bunu iltifat olarak algılıyorum şekerim...zaten kızlık soyadımda SÖNMEZATEŞ...ayıptır sölemesi delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
belli canım hiç sönmüyor ateşinnnnn delikafadulden

ooo tuğba hanım bizi farkedebildini z sonunda yani...nerdesin kızım sen?çatlak kaç gündür yoksun

kızım ne uyuması yeni msj ları takip edebilmek için her seferinde gir cık yapıyorum sen nasıl takip ediyosun

müro bak çocuğuna da böyle konuşmayı öğretme tamammı
ya kızım iki harften tasarruf mu yapıyorsun pintiiiiiii klava:
anlayamıyorum ya 3 kez okumam lazım yazdıklarını naniknanik

kızlar dükkanda yalnızım bugün eşim izmire gitti dükkan telefonuna bisapık dadandı çok korktum ya şuan buralarda bi yerde beni izliyo yok bilgisayara ne güzel bakıyormuşumda ne güzelmişim de aşkım hayatım diyo bide

eşimi aradım hemen de numarayı verdim ankisörlü telden aramış orda başkası açmış şimdi eşim arayınca o öyle demiş 40yaşlarında bi adam varmış da orda teli açık bırakıp gitmiş demin

hayırdır canım ya tanıyan birisi yaparmı öyle şakalar

tubacım polisi arayabilirsin hemen telefonunu dinlemeye alırlar kim yaptıysa çıkar ortaya
çok ciddi cezası var böyle telefonla rahatsız etmenin

ama sabit deilmiş eşim geri orayı aradı başkası açmış neyse ben zaten direk savcılığı arıyorum dedim ama önce eşimi aradım numarayı verdim öyle yani

aaa canm kndıne dkkt et bırını acgr yanna tanıdılrdan erkk olrsa daha ıı olur drsun senle brz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…