iyiyiz çok şükür sen nasılsın zemuszemus
kızlar günaydın...
hala atlatamdm şu grip illetini....
kızlar fstoneden haber varmı???
iyi çok şükür gazete bayiligi filan da var bizde birsürü ek hediye filan başım döndü kafamçokkarıştıiyiyim şekercim sen nasılsın işler nasıl bugün satışlar iyimi kaydirigubbakcemile2
ateşli listesi en sonunda tuttu ama müroya da helal olsun bıkmadan usanmadan her ay yaptı tabloyu alkisalkisalkis
iyi çok şükür gazete bayiligi filan da var bizde birsürü ek hediye filan başım döndü kafamçokkarıştı
LEN TOPU TOPU 2 AY YAPTIM IKINCISINDE TUTTU ZATENkaydirigubbakcemile3
LEN TOPU TOPU 2 AY YAPTIM IKINCISINDE TUTTU ZATENkaydirigubbakcemile3
TAMM CANM ALLH KOLYLIK VERSIN HAMLE OLDGNU DUYDLRDA ZYRTMI GELDILR CANM DE BEN HAMLEYIM BENI FAZLA YORMAYIN ZİYRTN KISASI MAKBUL DIYE POSTALAkaydirigubbakcemile3GÜNAYDIN KIZLAR MURUVVETCIM CANIM TEBRIK EDERIM ALLAH KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİNN.KIZLAR EVDE MISAFIRIM VAR MEMLEKETTEN. OYUZDN TOPİĞE GELEMİYORUM. GECEN HAFTA DA HERGUN CALIŞTIM.BU HAFTA YINE OYLE .BU ARALAR OLMAZSAM YANLIŞ ANLAMAYIN HEEopuyorumnanaktan
HG CANM HAYR YOK DAHA SESkızlar günaydın...
hala atlatamdm şu grip illetini....
kızlar fstoneden haber varmı???
sema benim ateş tablomdan cacık çıkmaz canım sana söyleyim öle bir dengesiz ki anlamam...bi bakıyorum 36,9 bi bakıyorum 36,1 bi bakıyorum 36,6her günüm bi ayrı güzel delikafadulden
ÖLEMİ CANM BIRDE SEN BANA SORRRdelikafadulden ATEŞ ÖLÇMK DEGLDE TEST İÇİ ÇİŞİMİ TUTMAK ZOR OLUYORDU KIVNYRDUM kaydirigubbakcemile32 ay yaptında 1 yıla bedeldi valla...gel sen ne çektiğimi birde bana sor delikafadulden biliyorsun dimi müro bu şarkıyı...sana armağan ediyorum len...dinledikçe ateş tablon geliyor gözümün önüne :roflol:
canım senin derece bozuk
yoksa senin ateş daima 40 derece
ben taa buralardan alıyorum ateşini topiğe geldinmi ısınıyoruz delikafadulden
günaydın canım,geçmiş olsun
grip geldi mi bi kere kolay kolay gitmiyor senağlama
TAMM CANM ALLH KOLYLIK VERSIN HAMLE OLDGNU DUYDLRDA ZYRTMI GELDILR CANM DE BEN HAMLEYIM BENI FAZLA YORMAYIN ZİYRTN KISASI MAKBUL DIYE POSTALAkaydirigubbakcemile3
HG CANM HAYR YOK DAHA SES
canım senin derece bozuk
yoksa senin ateş daima 40 derece
ben taa buralardan alıyorum ateşini topiğe geldinmi ısınıyoruz delikafadulden
TAMM CANM ALLH KOLYLIK VERSIN HAMLE OLDGNU DUYDLRDA ZYRTMI GELDILR CANM DE BEN HAMLEYIM BENI FAZLA YORMAYIN ZİYRTN KISASI MAKBUL DIYE POSTALAkaydirigubbakcemile3
HG CANM HAYR YOK DAHA SES
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?