Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar günaydın...
hala atlatamdm şu grip illetini....
kızlar fstoneden haber varmı???

GÜNAYDIN KIZLAR MURUVVETCIM CANIM TEBRIK EDERIM ALLAH KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİNN.KIZLAR EVDE MISAFIRIM VAR MEMLEKETTEN. OYUZDN TOPİĞE GELEMİYORUM. GECEN HAFTA DA HERGUN CALIŞTIM.BU HAFTA YINE OYLE .BU ARALAR OLMAZSAM YANLIŞ ANLAMAYIN HEEopuyorumnanaktan

sema benim ateş tablomdan cacık çıkmaz canım sana söyleyim öle bir dengesiz ki anlamam...bi bakıyorum 36,9 bi bakıyorum 36,1 bi bakıyorum 36,6her günüm bi ayrı güzel delikafadulden

LEN TOPU TOPU 2 AY YAPTIM IKINCISINDE TUTTU ZATENkaydirigubbakcemile3

2 ay yaptında 1 yıla bedeldi valla...gel sen ne çektiğimi birde bana sor delikafadulden biliyorsun dimi müro bu şarkıyı...sana armağan ediyorum len...dinledikçe ateş tablon geliyor gözümün önüne :roflol:

TAMM CANM ALLH KOLYLIK VERSIN HAMLE OLDGNU DUYDLRDA ZYRTMI GELDILR CANM DE BEN HAMLEYIM BENI FAZLA YORMAYIN ZİYRTN KISASI MAKBUL DIYE POSTALAkaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın...
hala atlatamdm şu grip illetini....
kızlar fstoneden haber varmı???
HG CANM HAYR YOK DAHA SES

sema benim ateş tablomdan cacık çıkmaz canım sana söyleyim öle bir dengesiz ki anlamam...bi bakıyorum 36,9 bi bakıyorum 36,1 bi bakıyorum 36,6her günüm bi ayrı güzel delikafadulden

canım senin derece bozuk
yoksa senin ateş daima 40 derece
ben taa buralardan alıyorum ateşini topiğe geldinmi ısınıyoruz delikafadulden

ÖLEMİ CANM BIRDE SEN BANA SORRRdelikafadulden ATEŞ ÖLÇMK DEGLDE TEST İÇİ ÇİŞİMİ TUTMAK ZOR OLUYORDU KIVNYRDUM kaydirigubbakcemile3
canım senin derece bozuk

ÜMİTSİZ VAKAAAdelikafadulden

günaydın canım,geçmiş olsun
grip geldi mi bi kere kolay kolay gitmiyor senağlama

valla öle canım 3 gün oldu hala değişen bişi yok...
dün kendime nane limon kaynattım baktım kimse yapmıo anladımki kendime benden başka dost yok..
onun etkisini görsem bari...

TAMM CANM ALLH KOLYLIK VERSIN HAMLE OLDGNU DUYDLRDA ZYRTMI GELDILR CANM DE BEN HAMLEYIM BENI FAZLA YORMAYIN ZİYRTN KISASI MAKBUL DIYE POSTALAkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım...
ya nie gelipte bişiler demioki valla merak ediorumm

aşkınla yana yana kül olsa da ocağımmm
bu gönül sayfasını artık kapatacağımmmm
geçse de gençlik çağımmmmmm
boş kalsa da kucağımmmm
sözümü tutacağımmmmmm adını anmayacağımmmmm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: sositososito sositososito sositososito

canım senin derece bozuk

delikafadulden delikafadulden delikafadulden sema bunu iltifat olarak algılıyorum şekerim...zaten kızlık soyadımda SÖNMEZATEŞ...ayıptır sölemesi delikafadulden

ENIŞTEMLER GELDİ KIZZ 2 AYLIK BI MELEKLERİ VAR MAŞŞALLAH GORSEN ÇOK TATLI BI SEY kaydirigubbakcemile3ZATEN YARIN GIDECEKLERR NEYSE KIZLAR BEN ÇIKTIM KENDINIZE IYI BAKIN IYI HAFTA SONLARI BYEEEEE

forevverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr can dostum güzel hemşirem nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…