Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tablodan anlamam ben ama ateşli olduğunu biliyorum ninoş un eheheheh

Kİtttyyy ben hİÇ gÖrmedİn akıntı falan ama hadİ hayırlısı ya...ateŞİm kaÇ gÜn daha bu Şekİlde gİderse olumlu dÜŞÜnmelİyİm

ben de akıntı görmüyorum bazen ninoşum ya da biz anlamıyoruz fark etmiyoruz endişelenme...

adet gunune kadar böyle gider inşallah bidenemmmm:Saruboceq::Saruboceq: şimdi 16+14=30 30.gunde bize bomba gibi bir haber verirrsin inşallah bidenemmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

eneeee kadar anı ninoşumla aynı gün mü kıss benim de 30 u beklenmeyen gün.. beraber beklicez yani. bu arada stres atmak için birkaç kişiye sıkalım mı ninoş

gunaydın bebekim opuyorumnanaktanŞenizinşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:naber bidenemmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

ben de seni öpüyorum tatlım beniiiiiiim. iyiyim.. aslında tüm haftasonu evde terör estirdim kociş de beni anneme yolladı :) orda da terör estirdim annem de evime yolladı. top gibi sektim. sinirlerim bozuk ama neden bilmiyorum

SEAMCIM GÜNAYDIN....KİİTYTY KIZIM BUNUN DAHA PRATİK Bİ YOLU YOKMU BEN 14 GÜN DAHA NASIL SABREDEYİM naniknanik

sen ölcmeye devamet atesini ve hergun koy tablonu buraya ben sana hamişsin derim atesin yuksek devamederse anlastıkmı Şenizopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanyumurtlamadan

seni sonsuza dek sevip sıkıstırıcammmmmmmmmmm :roflol:hayırdır elmayram ne oldu sana :roflol:

tatlımmmmm nasılsınnnnnn, seni özledimmmmm opuyorumnanaktan

bende özledim semosum Şenizopuyorumnanaktan:1hug:
ArkadaŞlar bÜtÜn mor menekŞelerİn baŞı saĞolsun....

kızlar ben doktora gidiyorum geldiğimde görüşürz haydi öpüyorum hepinizi

hadi bakalım guzel haberlerle gel inşallah bidenem doktor sana kimyasalla birlikte icinde ne kadar pis sey varsa atıldıgını söylesin inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

günaydınnnn fıstıklarımm benimmmmmmmm

kızz senin bariz 17. gün çatlamışta patlamış kuzummmm hayden inşallah tutunmuşturrrrrrrrrrrr fikfik durumuda süper yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis kız inşallah bu ayda sen katıl hamiş kervanınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool:

hosgeldin cicegimmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanŞenizgunaydın bidenemmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

sev ve sııık beniiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))

bilmem stres başıma vurdu herhalde. bir de sigarayı bıraktım 2 hafta oldu o yeni yeni etkilemey başladı beni sanırım :lepi:

sev ve sııık beniiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))

bilmem stres başıma vurdu herhalde. bir de sigarayı bıraktım 2 hafta oldu o yeni yeni etkilemey başladı beni sanırım :lepi:

olsun bir sure sonra normale dönersin canımopuyorumnanaktan ilk baslarda sinir krizlerinin olması normaldir sakın tekrar eline alma bebişim opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…