Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

buaralar uğramıyorum inş.keyifler iyidir bu ayda olmadı listeden çıkartabılırsınız mafoldumben
saglk olsn canm
gecmiş olsun mısır püskülüm

Kız mÜĞrooooooooooooooooooooooooooo gÖrdÜn mÜ len tablomu
gecmişi okuyrdum aman bıraktım ...gördum kıs tablonu 16,gün ymrtlmşssın sonrasında caatlamşssın hade hayrlısı canm şimdiden ateşim sabıtlemiş inşallh cnm sende arkmdan gelecen:lepi:

buda benim ateş tablom opuyorumnanaktan
24 ekim 6.gün:...............35.5
25 ekim 7.gün:...............35,7
26 ekim 8.gün:...............35.6
canlarım bu ne be donnmuşum ben bu nasıl ateş :bbo:

iiyim canm sen nasılsın bugun test yaptm idrarkaydirigubbakcemile3 2 .çizgı gene öle bi koyuki sonra doktra gttım bızım doktrun randvlrı geleck hafta pazrtsne kadr doluymuş saat 4e kadar aldım artık baska doktrada gtmk ıstemdm cünkü cuma gtmştım baska doktra eşimede cmrtsı gunu süprz yaptımkaydirigubbakcemile3

canım ya herkesin bünyesi başka başkaa takılma sen başkalarının ateşine bu şekilde gidende bi sürü insan oluyor hamilelerin ateş tablosu topiğine bak orda bu değerlerle hamiş kalan bi sürü örnek görücen şekercimmm hayden hayırlısı olsun canım ilk ve son ateş tablon olur inşallahh opuyorumnanaktan

ayy canım benim maşallah maşallahh olsun geç git daha iyi keseyi kesin görürsünüz hemm daha iyi hem kendini iyi hissettiğin doktora gitki daha iyi yanii şekercim

eşine nasıl dedinn yaa anlatsanaaa

inşallah canım ya 5 yılı bitirdim ilk defa yapıyorum ateş tablosunu vardır bi hayır diyorum allahım hepimize versin en kısa zamanda hayırlısıyla :Saruboceq:

birde ben bıraksam şu meletii hahahahaaa hamiş olunca 3 gün içmedim sonrası malumm zati hahahahahaaa

bırak cicegim bırak bidenem opuyorumnanaktanŞeniz

bu arada günaydınnnnnnnn kıslrrrrrrrrrrrrr hepineze güüsel bi hafta olması dileğiyle..opuyorumnanaktan

gunaydın mucum inşallah canım opuyorumnanaktanŞeniz ates tablonu hamişlerin ates tablosu topiginede ekle bidenemm hadi opuyorumnanaktan

yumurtlamadan önce atesin dusuk olması cok normal canım yumurtladıktan sonra ates yukeliyor genelde opuyorumnanaktanŞeniz hadi şans getirsin bu tablon sana inşallahhh:Saruboceq:

cosmodan caldım bu fıkrı bı emzık aldım bıde bebek kıyfti sarı renk bıde toka aldım koydum bebeklikaydirigubbakcemile3 bıde testımı koydum içine raprda aksm annmlrden geldık o yurı kaynanama cıktı gornup gelmeye bende cıkrdım yatagın üstune koydum paketı geldı eşim sana hedye aldım dedım verdım oda hayrdr bayrm degl dogum gunu degıl hayrdr nerden cıktı bu dedı actı sımdı baktı ezmik cıkrdı tokayı fılan test alta kaçmiş bunlr ne simidi dedıbaktım testı gstrdım anlammkı bu ne demk olyr dedı paktını gstrdım negtf poztf yazan yeri sımdı hamlmsın dedı sarıldı öptu fılan kısmı erkkmı dedıkaydirigubbakcemile3 daha dedım mercmk tansı kadr anlşlmzkı 3,4 aydan sonra bellı olur dedım sen sımdı sabh nye sölemedın ben gece uyuyamam sabaha kadr dedı. annmgle sölykmı dedı pkti aldı gitti aannsıne bak gelının bana hedıye almş demiş göstrmiş hanı bunun canlısı demiş oda hayrlısı olsn demiş görmcme sınr oldum ama

görmceme yapmş aynısını eşim pc basında msndymiş grumce iyide demiş sana almş bakmamş bıle yuzunu cvrmemiş eşim bakmiş hıc alıp bakmadı pakte fln almiş ınmiş asaya oda pazar gunude hiç kımse bısey sormadı ne kaynana ne görümce önce basımn etını yıyen torun getrmedınz dıyen benm doktrma gotrcem senı bı dyen kusrluymusum gıbı konusn kaynana hiç bısey demedı pes yanı bebek hakkndada ona hıc bı cevp vermm sorrsada bu saatten sonra

boşver müüü yaa onlarııı eşine süper yapmışın kuzum yaaaaaa allahım sağlıcaklan bitirmeyi nasip etsin tatlımmm başkalarının ne yaptığını boşver kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…