görmceme yapmş aynısını eşim pc basında msndymiş grumce iyide demiş sana almş bakmamş bıle yuzunu cvrmemiş eşim bakmiş hıc alıp bakmadı pakte fln almiş ınmiş asaya oda pazar gunude hiç kımse bısey sormadı ne kaynana ne görümce önce basımn etını yıyen torun getrmedınz dıyen benm doktrma gotrcem senı bı dyen kusrluymusum gıbı konusn kaynana hiç bısey demedı pes yanı bebek hakkndada ona hıc bı cevp vermm sorrsada bu saatten sonra
boş ver canım bee bende aynı binadayım 5 yıldır benide ütülediler sonra temmuzda kimyasal gebelik gecirdim kanda idrarda cıktı bende herkese yaydım o sevinçle vay deme hamileyim diye kimseye söyleme biraz gecsin sanki anası babası belli deil istenmeyen coçuk gibi muamele gördüm 3 gün sürdü onlarda bende erdim meragıma aha gene yok şu bunu tavsiye ediyo o bunu diyooo dır dır dır susmazlar anammm el kapısı:mymeka:görmceme yapmş aynısını eşim pc basında msndymiş grumce iyide demiş sana almş bakmamş bıle yuzunu cvrmemiş eşim bakmiş hıc alıp bakmadı pakte fln almiş ınmiş asaya oda pazar gunude hiç kımse bısey sormadı ne kaynana ne görümce önce basımn etını yıyen torun getrmedınz dıyen benm doktrma gotrcem senı bı dyen kusrluymusum gıbı konusn kaynana hiç bısey demedı pes yanı bebek hakkndada ona hıc bı cevp vermm sorrsada bu saatten sonra
cosmodan caldım bu fıkrı bı emzık aldım bıde bebek kıyfti sarı renk bıde toka aldım koydum bebeklikaydirigubbakcemile3 bıde testımı koydum içine raprda aksm annmlrden geldık o yurı kaynanama cıktı gornup gelmeye bende cıkrdım yatagın üstune koydum paketı geldı eşim sana hedye aldım dedım verdım oda hayrdr bayrm degl dogum gunu degıl hayrdr nerden cıktı bu dedı actı sımdı baktı ezmik cıkrdı tokayı fılan test alta kaçmiş bunlr ne simidi dedıbaktım testı gstrdım anlammkı bu ne demk olyr dedı paktını gstrdım negtf poztf yazan yeri sımdı hamlmsın dedı sarıldı öptu fılan kısmı erkkmı dedıkaydirigubbakcemile3 daha dedım mercmk tansı kadr anlşlmzkı 3,4 aydan sonra bellı olur dedım sen sımdı sabh nye sölemedın ben gece uyuyamam sabaha kadr dedı. annmgle sölykmı dedı pkti aldı gitti aannsıne bak gelının bana hedıye almş demiş göstrmiş hanı bunun canlısı demiş oda hayrlısı olsn demiş görmcme sınr oldum ama
günaydınlarrrrrrrrrrrr....
görmceme yapmş aynısını eşim pc basında msndymiş grumce iyide demiş sana almş bakmamş bıle yuzunu cvrmemiş eşim bakmiş hıc alıp bakmadı pakte fln almiş ınmiş asaya oda pazar gunude hiç kımse bısey sormadı ne kaynana ne görümce önce basımn etını yıyen torun getrmedınz dıyen benm doktrma gotrcem senı bı dyen kusrluymusum gıbı konusn kaynana hiç bısey demedı pes yanı bebek hakkndada ona hıc bı cevp vermm sorrsada bu saatten sonra
amaaan müro sen onlara ne bakıyorsun. Olmaması işlerine geliyordu demek eziyorlardı seni akıllarınca. şimdi olunca şaşırmışlardır, ellerinden oyuncağı alınmış çocuğa dönmüşlerdir. Ama torun bambaşka birşey kısa sürede heyecanı onları da sarar bal kaymak olursunuz kuşuuuuum
gerzekler yaa boşver tatlım yaaaa
siz aynı binadamısınız hepinizz
boşver müüü yaa onlarııı eşine süper yapmışın kuzum yaaaaaa allahım sağlıcaklan bitirmeyi nasip etsin tatlımmm başkalarının ne yaptığını boşver kuzum
Kİtty lİvaza farkaetmŞİyor anam banada Öle yapıyor arada bakıyor takİp edemİyor yanİ
kim ne nasıl ne zaman canım benim inan kasıtlı bişi diil denk gelmemişimdir daha öncede demiştim cok takip edemiyorum marketim var haliyle gelen giden içeri dışarı yapıyorum ondan yoksa hepimiz arkiyiz hemen öle sert yapma canım bi anla dinle :1hug:livaza bundan sonra sana selam sabah yok benim tarafımdan bugune kadar hicbir yazdıgım seye yazma lutfunda bulunmadın bende seni sallamıyorum bu saatten sonra haberin olsun
merabalar kızlar
gunaydın dilegim hosgeldin bidenemmmmmmŞenizopuyorumnanaktangünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz
hoş bulduk hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?