Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

gerzekler yaa boşver tatlım yaaaa
siz aynı binadamısınız hepinizz

amaaan müro sen onlara ne bakıyorsun. olmaması işlerine geliyordu demek eziyorlardı seni akıllarınca. şimdi olunca şaşırmışlardır, ellerinden oyuncağı alınmış çocuğa dönmüşlerdir. ama torun bambaşka birşey kısa sürede heyecanı onları da sarar bal kaymak olursunuz kuşuuuuum

boş ver canım bee bende aynı binadayım 5 yıldır benide ütülediler sonra temmuzda kimyasal gebelik gecirdim kanda idrarda cıktı bende herkese yaydım o sevinçle vay deme hamileyim diye kimseye söyleme biraz gecsin sanki anası babası belli deil istenmeyen coçuk gibi muamele gördüm 3 gün sürdü onlarda bende erdim meragıma aha gene yok şu bunu tavsiye ediyo o bunu diyooo dır dır dır susmazlar anammm el kapısı:mymeka:

gıcık seylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrklava:
günaydınlarrrrrrrrrrrr....

gunaydınnn hosgeldin canım opuyorumnanaktan:1hug:

ay uyuz oldum mücümmmmm klava:klava:

livaza bundan sonra sana selam sabah yok benim tarafımdan bugune kadar hicbir yazdıgım seye yazma lutfunda bulunmadın bende seni sallamıyorum bu saatten sonra haberin olsun

gerzekler yaa boşver tatlım yaaaa
siz aynı binadamısınız hepinizz

boşver müüü yaa onlarııı eşine süper yapmışın kuzum yaaaaaa allahım sağlıcaklan bitirmeyi nasip etsin tatlımmm başkalarının ne yaptığını boşver kuzum

sagolun canm hayr anlmdıgım ben hamle olmadn önce torun torun dye ölyrdu kılo aldgımda hamlmsın kıs gögn cıkmş bana yaln sölmyn cıdden deyıp gobegme sarılıp öpen kadın dun hiç bısey sormadı tuhafma gıttı aynı bınadayız ben atta kaynnm üsttü otryr görümcem 30 yasında ama daha bekar clşyr

Kıtty lıvaza farkaetmŞıyor anam banada Öle yapıyor arada bakıyor takıp edemıyor yanı

mürocum yaaa belki de daha çok erken heveslenip de sonra üzülmeyelim (Allah korusun) falan diye düşündü kayınvaliden. sonuçta bizlerden daha temkinli oluyorlar bazen.. kötü düşünmeyelim hemen. ya da şok oluo tepki veremediler..

Kİtty lİvaza farkaetmŞİyor anam banada Öle yapıyor arada bakıyor takİp edemİyor yanİ

bosversene sen ninikim yaw kac gundur aynı seyi yapıyor umurumdada olmaz bu saatten sonra hata benim deger verip yorum yapıyorum yada selam veriyorum bana neeeeeeeeeeeeee

mucum bosver anacım yaw kıskananlar catlasın kıskananlar catlasın de at göbecigi salla gitsin bidenem belliki sende bebek olmadıgı zamanlar canını acıtmak icin yapıyormus o seyleri gercekleşincede elinde seni üzcecek birsey kalmadıgı icin kahrolmustur kaydirigubbakcemile3

Ya bılmyrm ıŞte gecen ay eŞıme ıncr canm ıstyr demŞtım glrken al oda annsıne acmŞ pzra gdrsen ıncr al murvtn canı ıstmŞ grmcma demŞ onlrda carsı pazr gzmŞlr almŞlar aksama hamlemyım yoksa dye aksm koydlr Önume hamlmsn yoksa dedılr yok dedım bnm Ölesne cektı erdla al dedım sadece o zmn boŞnmı aldık sımdı dedılr yokken ÖlÜyrlrdı sımdı dÜnkÜ yaptıklrıda tuhfma gttı

livaza bundan sonra sana selam sabah yok benim tarafımdan bugune kadar hicbir yazdıgım seye yazma lutfunda bulunmadın bende seni sallamıyorum bu saatten sonra haberin olsun
kim ne nasıl ne zaman canım benim inan kasıtlı bişi diil denk gelmemişimdir daha öncede demiştim cok takip edemiyorum marketim var haliyle gelen giden içeri dışarı yapıyorum ondan yoksa hepimiz arkiyiz hemen öle sert yapma canım bi anla dinle :1hug:

günaydın kızlar, kimse geçmişe bakmıyo herhalde ne hoş geldin diyen var ne yazdıklarıma cevap veren var (mesela hamileleri tebrik etmiştim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…