Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kız kamyas ıkı saattır burdasın hoŞgeldın dıyelı yıllar oldu be...

Nasılsın canım ıyı mısın?

inşallah diyen ağızlarınız bal yesin emi canlarım benim opuyorumnanaktan

umudum yok ama ne demişler yora yora Allah vere :Saruboceq:
inşallah olursun tatlım hıc bıseyı takma kafana bıde dusunmemeye calış sonra hıc bısey olmuyo
ALLAHIM YA...BU GÜN NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR SANKİ YA................. delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :1rolleyes: BÖLE SÜREKLİ KENDİ KENDİME GÜLÜMSÜYORUM...
allahım hep guldursun senı
ayy canım Allah korusun...

protex ya da activex antibakteriyel sıvı saunlar var canım. onlardan almadıysan al bol bol ellerini yıka. en güzel korunma yolu el yıkamakmış...

aldım canım zaten her gun yıamakden ellerımı kuruyor

TubıŞımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoŞgeldın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm..nbr ya gÖrÜŞemıyoruz artık hıÇ senle

kızlar ankarada domuz gırıbınden bı kısı olmüş.okullarda 1haftalık tatıle gırmış.dışarıya cıkmaya korkuyo ınsan yaaa
aman oyacımm ellerini falan boll oblll yıka devamlı kolonya kullan ve kimseyi öpme ne gerek var zaten
ALLAHIM YA...BU GÜN NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR SANKİ YA................. delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :1rolleyes: BÖLE SÜREKLİ KENDİ KENDİME GÜLÜMSÜYORUM...
ay ne güzel bir cümledir bu senden duymayı özledik. varmı bi sebebi tatlım sebebi olsada olmasada mutlu olmana çok sevindim

canım özür dilerim sanada mı yapmışım ama kasıtlı diil öbür topikte de sölemiştim tamamen iş le alakalı kaçırmamaya çalışıyom ama anacım arada kaçıyo geçmişe bakıyım derken yeni yazılanları kaçıryom sevinçin inşallah hayırlara çıkar karnındaki gülümsetiyodur seni deyim inşallah:teselli:

Lıvaza canım sorun deĞıl tatlım ya ben bılıyorum senı..kıttyede sÖledım zaten kasıytlı bıŞey olmadıĞını..merak etme sen canım

VAR GÜZELİM VAR SEBEBİDE DAHA FAZLA COSMONUN YARASINI DEŞMEYELİM...:roflol: :roflol: :roflol:

YÜRÜ GİT LEN..BÜNYEDE Bİ YERE KADAR YANİİİİİİİ YAŞLANINCA KALBİM YETMEZ BAK SANA SÖLEYİM...KALPTEN GÖTÜRÜRSÜN BENİ YADA YÜKSEK TANSİYON :roflol:

hımmmmmmmmmmmmm demek öyle yan çiziyon hemennnn kızım varya sennn fena kaynana olursun heeee sana diyimmm kızın olsada bari geline çektirmesennn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ankarada domuz gırıbınden bı kısı olmüş.okullarda 1haftalık tatıle gırmış.dışarıya cıkmaya korkuyo ınsan yaaa

sorma şekerim yaaa ben minübüslerde falan ağzıma peçete dayıyom solumayayım deyinnn allahım hepimize yardımcı olsun yaaa

Şeniz TESKRLER CANM
Geldim Kitycan işyerindeyim
C.tesi yerime bakan kızdan hesapları aldım
Keşke kaçabilsemde kaçsam bugün öğleden sonra
Sen nasılsın bidenem?
HG GECMŞ OLSUN MSR PÜSKÜLÜM
nasılsınız ben yokken neler oldu varmı haberler

HG CANM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…