noooldu göbişindeki mercimek mi gıdıklıyor seni eheheheh delikafadulden
inşallah olursun tatlım hıc bıseyı takma kafana bıde dusunmemeye calış sonra hıc bısey olmuyoinşallah diyen ağızlarınız bal yesin emi canlarım benim opuyorumnanaktan
umudum yok ama ne demişler yora yora Allah vere :Saruboceq:
allahım hep guldursun senıALLAHIM YA...BU GÜN NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR SANKİ YA................. delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :1rolleyes: BÖLE SÜREKLİ KENDİ KENDİME GÜLÜMSÜYORUM...
ayy canım Allah korusun...
protex ya da activex antibakteriyel sıvı saunlar var canım. onlardan almadıysan al bol bol ellerini yıka. en güzel korunma yolu el yıkamakmış...
aman oyacımm ellerini falan boll oblll yıka devamlı kolonya kullan ve kimseyi öpme ne gerek var zatenkızlar ankarada domuz gırıbınden bı kısı olmüş.okullarda 1haftalık tatıle gırmış.dışarıya cıkmaya korkuyo ınsan yaaa
ay ne güzel bir cümledir bu senden duymayı özledik. varmı bi sebebi tatlım sebebi olsada olmasada mutlu olmana çok sevindimALLAHIM YA...BU GÜN NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR SANKİ YA................. delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :1rolleyes: BÖLE SÜREKLİ KENDİ KENDİME GÜLÜMSÜYORUM...
canım özür dilerim sanada mı yapmışım ama kasıtlı diil öbür topikte de sölemiştim tamamen iş le alakalı kaçırmamaya çalışıyom ama anacım arada kaçıyo geçmişe bakıyım derken yeni yazılanları kaçıryom sevinçin inşallah hayırlara çıkar karnındaki gülümsetiyodur seni deyim inşallah:teselli:ALLAHIM YA...BU GÜN NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR SANKİ YA................. delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :1rolleyes: BÖLE SÜREKLİ KENDİ KENDİME GÜLÜMSÜYORUM...
hoş geldın fıstıkgünaydın kızlar ben geldim artık dinlenmem bitti bugün işe döndüm
aman oyacımm ellerini falan boll oblll yıka devamlı kolonya kullan ve kimseyi öpme ne gerek var zaten
tamam bıtanem
günaydn canım hoşgeldiinnnn nasılsın bakalım?günaydın kızlar ben geldim artık dinlenmem bitti bugün işe döndüm
aman oyacımm ellerini falan boll oblll yıka devamlı kolonya kullan ve kimseyi öpme ne gerek var zaten
ay ne güzel bir cümledir bu senden duymayı özledik. varmı bi sebebi tatlım sebebi olsada olmasada mutlu olmana çok sevindim
YÜRÜ GİT LEN..BÜNYEDE Bİ YERE KADAR YANİİİİİİİ YAŞLANINCA KALBİM YETMEZ BAK SANA SÖLEYİM...KALPTEN GÖTÜRÜRSÜN BENİ YADA YÜKSEK TANSİYON :roflol:
kızlar ankarada domuz gırıbınden bı kısı olmüş.okullarda 1haftalık tatıle gırmış.dışarıya cıkmaya korkuyo ınsan yaaa
Şeniz TESKRLER CANMmucum bosver anacım yaw kıskananlar catlasın kıskananlar catlasın de at göbecigi salla gitsin bidenem belliki sende bebek olmadıgı zamanlar canını acıtmak icin yapıyormus o seyleri gercekleşincede elinde seni üzcecek birsey kalmadıgı icin kahrolmustur kaydirigubbakcemile3
HG GECMŞ OLSUN MSR PÜSKÜLÜMGeldim Kitycan işyerindeyim
C.tesi yerime bakan kızdan hesapları aldım
Keşke kaçabilsemde kaçsam bugün öğleden sonra
Sen nasılsın bidenem?
nasılsınız ben yokken neler oldu varmı haberler
Kız kamyas İkİ saattİr burdasın hoŞgeldİn dİyelİ yıllar oldu be...
Nasılsın canım İyİ mİsİn?
ben geldiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?