merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz
gunaydın dilegim hosgeldin bidenemmmmmmŞenizopuyorumnanaktan
günaydın kızlar, kimse geçmişe bakmıyo herhalde ne hoş geldin diyen var ne yazdıklarıma cevap veren var (mesela hamileleri tebrik etmiştim )
oya dilek hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya bılmyrm İŞte gecen ay eŞİme ıncr canm ıstyr demŞtım glrken al oda annsıne acmŞ pzra gdrsen ıncr al murvtn canı ıstmŞ grmcma demŞ onlrda carsı pazr gzmŞlr almŞlar aksama hamlemyım yoksa dye aksm koydlr Önume hamlmsn yoksa dedılr yok dedım bnm Ölesne cektı erdla al dedım sadece o zmn boŞnmı aldık sımdı dedılr yokken ÖlÜyrlrdı sımdı dÜnkÜ yaptıklrıda tuhfma gttı
günaydın kızlar, kimse geçmişe bakmıyo herhalde ne hoş geldin diyen var ne yazdıklarıma cevap veren var (mesela hamileleri tebrik etmiştim )
günaydın dilekcimmmmmmm napıyonnn
müü anacım boşver ben bu büyüklerin aklına akıl sır erdiremiyorum kuzummmmmmm yaaa biz nasıl olcez acaba ilerdeee inşallah öyle olmayızz yaa valla olursakta birbirimizi uyaralım yaaa
günaydın dilekcimmmmmmm napıyonnn
müü anacım boşver ben bu büyüklerin aklına akıl sır erdiremiyorum kuzummmmmmm yaaa biz nasıl olcez acaba ilerdeee inşallah öyle olmayızz yaa valla olursakta birbirimizi uyaralım yaaa
merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz
gunaydın dilegim hosgeldin bidenemmmmmmŞenizopuyorumnanaktan
oya dilek hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk fıstıklar yaa nabersiniz? ben iyiyim bugün inşallah bütün gün öyle kalırım :)günaydın dilekcimmmmmmm napıyonnn
meraba canımhoş geldın ben de yenı geldım.
oya nerdesin kaç gündür neden gelmedin canım ya
naber hayatım?opuyorumnanaktan
hoşbulduk fıstıklar yaa nabersiniz? ben iyiyim bugün inşallah bütün gün öyle kalırım :)
inşallah tatlımhoşbulduk fıstıklar yaa nabersiniz? ben iyiyim bugün inşallah bütün gün öyle kalırım :)
nasılsın?h.b canım
naber kızzz zilliiiiiii banada geçmiş olsun demişin saol kuşum hahahahaaa inşallah benide tebrik edersin bir gün bebem opuyorumnanaktan
oya kızzz hoşgeldin sendeeeeeeee
gunaydın tubacım hosgeldin bidenemmmmmmm Şenizopuyorumnanaktan
sanmıyrm canm hiç öle dsndklrınıde cunku ben bebek ıstedgmı hıc söldm hep daha erken 1 sene olsun evlnmmz hele o zmn düşünrz dyrdum dahe bı gezek baklım dyrdum çünkü 2aydr bebek yapma kararı aldık bızde 2. Ayımzdı tuttumucum bosver anacım yaw kıskananlar catlasın kıskananlar catlasın de at göbecigi salla gitsin bidenem belliki sende bebek olmadıgı zamanlar canını acıtmak icin yapıyormus o seyleri gercekleşincede elinde seni üzcecek birsey kalmadıgı icin kahrolmustur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?