Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kız müüü salla gitsin onları ya...hiç düşünüpte sünürlerini bozma sakın ol ...tamam mı...şimödi kudurma sırası onlarda boşver

bosver anacım yaaaaaaaaaaaaaa sen mutlu olmaya bak takma kafana onları opuyorumnanaktanŞeniz

günaydın dilekcimmmmmmm napıyonnn

müü anacım boşver ben bu büyüklerin aklına akıl sır erdiremiyorum kuzummmmmmm yaaa biz nasıl olcez acaba ilerdeee inşallah öyle olmayızz yaa valla olursakta birbirimizi uyaralım yaaa

sen varya düşman başına bişey olursun kesin..huysuz pinti nemrut bi nine :roflol:

naber hayatım?opuyorumnanaktan

merhaba canım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz

gunaydın dilegim hosgeldin bidenemmmmmmŞenizopuyorumnanaktan

oya dilek hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk fıstıklar yaa nabersiniz? ben iyiyim bugün inşallah bütün gün öyle kalırım :)

günaydın kızlar, kimse geçmişe bakmıyo herhalde ne hoş geldin diyen var ne yazdıklarıma cevap veren var (mesela hamileleri tebrik etmiştim )

naber kızzz zilliiiiiii banada geçmiş olsun demişin saol kuşum hahahahaaa inşallah benide tebrik edersin bir gün bebem opuyorumnanaktan

oya kızzz hoşgeldin sendeeeeeeee

sanmıyrm canm hiç öle dsndklrınıde cunku ben bebek ıstedgmı hıc söldm hep daha erken 1 sene olsun evlnmmz hele o zmn düşünrz dyrdum dahe bı gezek baklım dyrdum çünkü 2aydr bebek yapma kararı aldık bızde 2. Ayımzdı tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…