Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

sen varya düşman başına bişey olursun kesin..huysuz pinti nemrut bi nine :roflol:

ben nerde nine olursam senide alıcam yanımaa senin kimyanı bozarak artık başkalarının kimyasına ilişmeme gerekte kalmazzzzzzzzzzzzzzzzz delikafadulden yani toplum için sanırım sende böyle bi fedakarlık yaparsın demii :roflol: :roflol:

canım benim iyilik nolsun iştee kendi halimizde koşturmaca sen nasılsın bakalımmmm

iyiii süper şekerim hep iyi kal emiiiiiii

ıyııı canım hep ıyı ol.ben de kursa gıdıyorum bu gun evlılık yıl donumumuz bı suru ısım var kac gundur sızlerden haberım yoktu gelıyım goruyum dedım sızlerı

ehehehe aklın yolu bir aynısını ben de düşünüp yazmıştım kiticanııım şeytanlık bizde mi acep kıssss

bosversene sen ninikim yaw kac gundur aynı seyi yapıyor umurumdada olmaz bu saatten sonra hata benim deger verip yorum yapıyorum yada selam veriyorum bana neeeeeeeeeeeeee

yerim seni boşu boşuna sıkma canını kuzum. belki yanlış anlaşma olmulştur kimse kimseyi bilerek görmezlikten gelmez sanmıyorum ben kuzuuum :1hug:

hoşbulduk fıstıklar yaa nabersiniz? ben iyiyim bugün inşallah bütün gün öyle kalırım :)

inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: iyi olmaya calıısyorum bidenem cosmosu merakediyorum grip olmustu cok kötüyüm diyordu bugunde hala gelmedi aklım onda kaldı :çok üzgünüm:

YÜRÜ GİT LEN..BÜNYEDE Bİ YERE KADAR YANİİİİİİİ YAŞLANINCA KALBİM YETMEZ BAK SANA SÖLEYİM...KALPTEN GÖTÜRÜRSÜN BENİ YADA YÜKSEK TANSİYON :roflol:

KISLR KUSRA BAKMAYIN YA dbs, kamyas, tubatubatubatuba+ oya HG CANM teskkr ederım bu arada tebrıklrınız ıcınde cok sagol allh ısteyenlere tez zamnda nasıp etsın hamişlrımızede saglıklı dogumlr nasıp etsın

canım benım hoş bulduk nasılsın vallah yenı gordum hamılemısın?canım benım cok mutlu oldum.darısı bıze artık bıdenem.allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın .amın:Saruboceq::Saruboceq:
beeennnnnnnn

olcam inşallah bu haftasonu :)))))))))))

naber oyacım

ıyılık tatlım sen nasılsın?inşallah olursumn canım:Saruboceq:

canım benim iyilik nolsun iştee kendi halimizde koşturmaca sen nasılsın bakalımmmm

iyiii süper şekerim hep iyi kal emiiiiiii
inşallah canım inşallahh
kızlar mucume hazırladıgım sayfaya bakmmaıssınız bile ask olsun size :mymeka:

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/324732-tebriklerrrrrrrrrrrrr-muruvvetcimmmm.html
yeni gördüm ve yazdım tatlım ellerine sağlıkkk
inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: iyi olmaya calıısyorum bidenem cosmosu merakediyorum grip olmustu cok kötüyüm diyordu bugunde hala gelmedi aklım onda kaldı :çok üzgünüm:
yaaaa gribinden haberim yoktu belki doktora falan gitmiştir inşallah iyidir yaa bende merak ettim şimdi :sinifsinif:
beeennnnnnnn

olcam inşallah bu haftasonu :)))))))))))

naber oyacım
inşallahhhhhhhhhh

kızlar ankarada domuz gırıbınden bı kısı olmüş.okullarda 1haftalık tatıle gırmış.dışarıya cıkmaya korkuyo ınsan yaaa

inşallah diyen ağızlarınız bal yesin emi canlarım benim opuyorumnanaktan

umudum yok ama ne demişler yora yora Allah vere :Saruboceq:

ALLAHIM YA...BU GÜN NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM ıÇıM ıÇıME SIĞMIYOR SANKı YA................. delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :1rolleyes: BÖLE SÜREKLı KENDı KENDıME GÜLÜMSÜYORUM...

kızlar ankarada domuz gırıbınden bı kısı olmüş.okullarda 1haftalık tatıle gırmış.dışarıya cıkmaya korkuyo ınsan yaaa

ayy canım Allah korusun...

protex ya da activex antibakteriyel sıvı saunlar var canım. onlardan almadıysan al bol bol ellerini yıka. en güzel korunma yolu el yıkamakmış...

Geldim Kitycan işyerindeyim
C.tesi yerime bakan kızdan hesapları aldım
Keşke kaçabilsemde kaçsam bugün öğleden sonra
Sen nasılsın bidenem?

ALLAHIM YA...BU GÜN NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR SANKİ YA................. delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :1rolleyes: BÖLE SÜREKLİ KENDİ KENDİME GÜLÜMSÜYORUM...

noooldu göbişindeki mercimek mi gıdıklıyor seni eheheheh delikafadulden

AKŞAM OLDU....
PENCEREMDE

YORGUN RÜZGAR ESİYOR GEÇİYOR.RENKLER SUSKUN...
BİR MASUM MOR MENEKŞE
AĞLIYOR MU NE...? :teytey: :teytey: :sm_cool:

COSMOO BEBEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SANA ARAMAĞAN EDİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…