sen varya düşman başına bişey olursun kesin..huysuz pinti nemrut bi nine :roflol:
canım benim iyilik nolsun iştee kendi halimizde koşturmaca sen nasılsın bakalımmmm
iyiii süper şekerim hep iyi kal emiiiiiii
mucum bosver anacım yaw kıskananlar catlasın kıskananlar catlasın de at göbecigi salla gitsin bidenem belliki sende bebek olmadıgı zamanlar canını acıtmak icin yapıyormus o seyleri gercekleşincede elinde seni üzcecek birsey kalmadıgı icin kahrolmustur kaydirigubbakcemile3
bosversene sen ninikim yaw kac gundur aynı seyi yapıyor umurumdada olmaz bu saatten sonra hata benim deger verip yorum yapıyorum yada selam veriyorum bana neeeeeeeeeeeeee
naber kızzz zilliiiiiii banada geçmiş olsun demişin saol kuşum hahahahaaa inşallah benide tebrik edersin bir gün bebem opuyorumnanaktan
oya kızzz hoşgeldin sendeeeeeeee
hoşbulduk fıstıklar yaa nabersiniz? ben iyiyim bugün inşallah bütün gün öyle kalırım :)
kızlar mucume hazırladıgım sayfaya bakmmaıssınız bile ask olsun size :mymeka:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/324732-tebriklerrrrrrrrrrrrr-muruvvetcimmmm.html
ben nerde nine olursam senide alıcam yanımaa senin kimyanı bozarak artık başkalarının kimyasına ilişmeme gerekte kalmazzzzzzzzzzzzzzzzz delikafadulden yani toplum için sanırım sende böyle bi fedakarlık yaparsın demii :roflol: :roflol:
canım benım hoş bulduk nasılsın vallah yenı gordum hamılemısın?canım benım cok mutlu oldum.darısı bıze artık bıdenem.allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın .amın:Saruboceq::Saruboceq:KISLR KUSRA BAKMAYIN YA dbs, kamyas, tubatubatubatuba+ oya HG CANM teskkr ederım bu arada tebrıklrınız ıcınde cok sagol allh ısteyenlere tez zamnda nasıp etsın hamişlrımızede saglıklı dogumlr nasıp etsın
beeennnnnnnn
olcam inşallah bu haftasonu :)))))))))))
naber oyacım
inşallah canım inşallahhcanım benim iyilik nolsun iştee kendi halimizde koşturmaca sen nasılsın bakalımmmm
iyiii süper şekerim hep iyi kal emiiiiiii
yeni gördüm ve yazdım tatlım ellerine sağlıkkkkızlar mucume hazırladıgım sayfaya bakmmaıssınız bile ask olsun size :mymeka:
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/324732-tebriklerrrrrrrrrrrrr-muruvvetcimmmm.html
yaaaa gribinden haberim yoktuinşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: iyi olmaya calıısyorum bidenem cosmosu merakediyorum grip olmustu cok kötüyüm diyordu bugunde hala gelmedi aklım onda kaldı :çok üzgünüm:
inşallahhhhhhhhhhbeeennnnnnnn
olcam inşallah bu haftasonu :)))))))))))
naber oyacım
canım benım hoş bulduk nasılsın vallah yenı gordum hamılemısın?canım benım cok mutlu oldum.darısı bıze artık bıdenem.allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın .amın:Saruboceq::Saruboceq:
ıyılık tatlım sen nasılsın?inşallah olursumn canım:Saruboceq:
inşallah canım inşallahh
yeni gördüm ve yazdım tatlım ellerine sağlıkkk
yaaaa gribinden haberim yoktubelki doktora falan gitmiştir inşallah iyidir yaa bende merak ettim şimdi :sinifsinif:
inşallahhhhhhhhhh
kızlar ankarada domuz gırıbınden bı kısı olmüş.okullarda 1haftalık tatıle gırmış.dışarıya cıkmaya korkuyo ınsan yaaa
inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: iyi olmaya calıısyorum bidenem cosmosu merakediyorum grip olmustu cok kötüyüm diyordu bugunde hala gelmedi aklım onda kaldı :çok üzgünüm:
ALLAHIM YA...BU GÜN NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR SANKİ YA................. delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :1rolleyes: BÖLE SÜREKLİ KENDİ KENDİME GÜLÜMSÜYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?